IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

...ihan mukava viikko takana... ;) Maanantai 30.07.2007 17:47

Ke: Myllikään yöks taas vaihteeks.. ;) Juliaki tuli pariks yöks<3
To: Simo tuli Helsinkii ja vietettii sen kanssa melkee koko päivä<3 Harmi että se päivä meni liian nopee, mut niinhän se aina tuppaa menee, jos jotain kivaa on meneillää.. :) No toivotaan, ettei liian kauaa jouduta odottelee, että taas Simppa nähää.. ^^
Pe: Jonku aikaa vielä Myllypurossa ja sieltä sitten Tuusulaa.. :)) Siellä iltaa vieteltii, kunnes jossain vaiheessa paluu kotiin..
La: Kotona jumituksen jälkee suuntana Malmi, josta PIKKUSEN odottelun jälkee lähettii Kannelmäen suuntaa.. :D Ilta ja yö meni mukavasti ja porukkaa riitti.. ;)
Su: Aamulla tuli herättyä paikat hieman jumissa ihanalta sohvalta ja sattumoisin oli pää hieman kipee ja heikko olo..! :D Onneks mulla ei ollu pahin olo porukasta! ;) Sääliks kyllä kävi! :D Pitkän kärsimyksen jälkee olon parans suihku ja herkullinen pizza.. ;) Jossaki vaiheessa katottiin 28 viikkoa myöhemmin, joka oli aika iso pettymys.. Ja tuli tikkaaki vähä heiteltyy ja pärjäsinki siinä aika hyvin.. ;) Illalla sitä sitten saavuttii taas kotia kohti... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.