IRC-Galleria

Nico vai maito?Keskiviikko 07.01.2009 20:49

Tämä mies on ottanut vastaan haasteen 7.1.2009, että hän tulee 3. kalenteriviikon aikana juomaan valitsemanaan päivänä kouluruokailun aikana 4 litraa maitoa. Aikaa hänellä on vähän, ja vastuu on sitäkin suurempi.

Mutta kokelas ei ole vain kuka tahansa mies; hän on Nico Aaltonen; miehistä hellävaraisin ja kovakouraisin, hän on karski, mutta samalla hän pystyy sulattamaan katseellaan kovimmankin jäävuoren. Hän on ystävilleen hohtavan kaunis jalokivi, mutta samalla hänestä leimahtaa ilmaan miellyttävä virtsan haju. Hän on todellinen rakastaja, ja ennen kaikkea - todella seksikäs

Mies vailla pelkuruutta ja täynnä armotonta päättäväisyyttä on juuri oikea henkilö kokeilemaan onneansa, mutta haaste ei tule todellakaan olemaan helppo, koska tuo nisäkkäiden nisistään erittämä neste ei ole ennenkään jättänyt ketään kylmäksi; enemmänkin suun makeaksi ja masun täydeksi.

Kivi on lähtenyt vierimään jyrkänteeltä, ja ainoa joka sen voi enää pysäyttää on nicon suu.

Tuleeko nico selviämään haasteesta kunnialla ja ansaitsemaan merkittävän rahapalkinnon, joka on kerätty kolehtina koululaisten kesken, vai saako hän tuntea suuren nöyryytyksen erehtyessään luulemaan että hänellä olisi edes pienintä mahdollisuutta voittoon elämää suuremmassa taistossa maidon kanssa..

Voitto vai karvas tappio? Järkyttävä ylipaino vai kaarteella lentävä oksennus? -
"Nico vai maito?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.