IRC-Galleria

akumiitti

akumiitti

jemina jasmin.

Anonyymi intohimo.Perjantai 16.10.2009 03:17

Teimme Jukan kanssa aikoinaan pienen testin. Loin profiilin alastonsuomi.fi ( ja niin kaikki runkut, iha pelkkä naamakuva, ei mitään pimperokuvia) ja katsottiin, että kauan menee, että joku himovemppaaja ehdottaa camirunkkausta. Todennäköisesti yhtä kauan siinä meni kuin siinä kun pieru katoaa Saharaan. Ja ehdotuksia tuli lisää ja oi kuinka paljon niitä tulikaan !

Nyt tahtoisinkin kysyä, että mikä helvetti siinä on, että miltei kaikki haluaa runkata camissa jollekin iha randomille?! Ei mua kiinnosta seksuaalisesti ollenkaan kattoa kuinka joku ruttukulli veivaa pikkukaveriin jonkun KOLME MINUUTTIA ja heittää iloliemensä näppikselleen, pahimmassa tapauksessaan perheen yhteiselle.

Varmaankin joku neitsyt marian uudestisyntynyt virkasisko miettii, että "no miksi sitten laitoit profiilin ja katsoit sitä camisessiota?!" Nii i, ei se mua seksuaalisesti kiinnostakaan vaan humoristisella tavalla. Näin sairaalla huumorintajulla irtoaa vallanmainiot naurut koti-iltana kun joku perussuomalainen runttaa sitä viiden sentin ihmettä ja olettaa että koneen tällä puolen istuu joku kiihkeä nainen kiimassa. NOT.

Eli varoitus teille kaikille himorunkuille, miettikää tarkkaan kelle runkkaatte. Ruudun takana voi istua Jemina ja Jukka nauraen niin pahasti, että pitää ite siivota oma näppis siitä vedenpaljoudesta.

http://crap.teurasporsaat.org/?i=6970

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.