IRC-Galleria

amarok

amarok

twisted valentine

Blogimerkintä

« Uudempi -

kassahenkilön onnenpäivät.Perjantai 28.03.2008 01:49

tarinaa, mitä tälle tytölle kävi tänään kassalla, kun muutenkin jo päätä särki ja oli kuumetta...

hieman ehkä sylettää
noh, ensin tuli sellanen HUUMORIÄIJÄ, siis ihan vitun paskaa läppää heitti, sit olin muutenki ihan päänsärkynen yms, ni se vaa pahens mun oloa, en keksiny mitää sanottavaa takasi eikä todellakaa naurattanu
ainiijoo, se alotti sillä, että sen edellinen asiakas osti tupakkaa -> kysyin paperit
ni tää heittää jo siin vaihees ku vielä katon sen edellisen papereita ni että "nii munhan ei varmaa tarvii näyttää papereit!"
sit hoisin sen pojan loppuun, jolta katoin paperit, siirryin siihen huumoriäijään, en ollu kuullu mitä se sano ni olin sillee "nii siis anteeksi..?" "nii että multahan ei varmaa tarvii kysyy papereit ku mä tän limsan ostan!! :D:D:D:"
en muista sanoinko tohon mitään vastaukseks, hoidin sen vaa. osti tosiaa vain yhden limsapullon, 1,6e ja makso 50e setelillä. sitten aloin ottamaan seuraavaa asiakasta. jossain vaiheessa ku olin jo seuraavan asiakkaan kamoista ottanu suurimman osan, tää alkaa meuhkaamaa että annoin väärin takasin (mietin tässä kuumeisesti että annoinko vai tekikö se silmänkääntötempun..) joka tapauksessa sanoin että kestää hetki että saan annettua rahat takasi ku pitää ensin sen seuraavan tavarat ottaa.. sit otin hirveellä kiireellä sen "loppuun asti" (näin luulin), ja annoin sitten sedälle loput vaihtorahat. sitten otin kaksi tuotetta, ja sanoin hinnan. kaikki vaa katto et "ei nää oo mun". sitten kysyin siltä naiselta, jonka tavaroiden ottamisen keskellä tää huumoriäijä oli alkanu meuhkaamaan, että eihän ne vaan oo hänen kaks viimistä tavaraansa. olihan ne. pyysin anteeksi. nainen alkaa vineemään että "miksi sinä et nyt noita ottanut?!?!?!?" ja sanoin, että "olen pahoillani, ajatus taisi katketa kun herra tässä halusi vaihtorahoja lisää" (johon tietysti kuului kärttyinen murahdus "NO TOTTA HELVETISSÄ MINÄ HALUAN LOPUTKIN VAIHTORAHANI")
nainen sitten ihmetteli siinä jonkun aikaa kahta viimeistä tuotettaan, ja päätyi lopulta sanomaan "ota noita seuraavia asiakkaita tässä välissä".. laitoin sitten kuitin parkille (=tuotteet on kuitilla, jossa viivakoodi, jonka näytän lukijalle -> voidaan jatkaa siitä mihin jäätiin) nooh, ottelin siinä sitten niitä seuraavia asiakkaita (mikä oli melko hankalaa kun naisen kaksi viimistä tuotetta olivat toisella puolen sitä keskipuomia, ja loput tavarat toisella puolen, eikä tietty seuraavien asiakkaiden tavaroita voi laittaa niiden kumpienkaan sekaan......)
ikuisuudelta tuntuneen ajan (jotain viisi muuta asiakasta) kuluttua se nainen sitten viimein sai aikaseksi tulla makselemaan niitä kahta viimeistä tuotettaan. näytin kuitin lukijalle -> kahden tuotteen vanha kuitti pomppasi esiin, minä: "kolme euroa ja neljäkymmentä viisi senttiä, kiitos". asiakas: "MUTTA ETHÄN SÄ EES NÄYTTÄNY NÄITÄ TAVAROITA SILLE!!!", minä: "niin, ei niitä tarvitse näyttää, kun mulla oli ne odottamassa täällä", asiakas: "siis mitä?! mikset sinä nyt ota näitä?!" minä: "siis ei minun tarvitse, kun ne on täällä jo valmiiksi". asikas: "en minä ymmärrä. (miettii hetken) EI SITTEN!" ja viskasi sitten tuotteet minulle. tässä vaiheessa en tiennyt itkeäkö vaiko nauraa... onneksi seuraava asiakas näytti sen verran huvittuneelta että ilmeisesti minä en tehnyt tilanteessa kovinkaan väärin, vaan se asiakas oli oikeasti vähän pihalla....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.