IRC-Galleria

basketcase

basketcase

näyttää sälänsä!

Action Power!Sunnuntai 21.06.2009 01:46

Täysin uusi elokuvaidea!

Elokuvassa olisi siis Amerikan erikoisjoukko "Action Power" ja niiden tehtävä olis suojella Ameriikan turvallisuutta. NIitä vastaan toimi tällänen "Boa" - ryhmittymä jota johtaa häikäilemätön ja rahanahne Boa Commander, jonka tavotteena on valloittaa maailma. Boa on siis Action Powerin arkkivihollis jenggi.

Action Powereilla olis sellasia erikoisrobottihaalareita jotka päällä ne voi tehä mitä vaan koska se kiihdyttää niiden liikkeitä. Sen nimi ois niiko "Asseleraatio-Kuoma-Haalari" ja se päällä ne vois väistellä kaikkee... esim. ohjuksia.
Sit niiden puolella olis Ninjoja!
Snake-Ears
Stürm-meadow
ja Ping.
Ja ne tekee kaikkee vaarallista ja coolia.

Sit Boa Commanderilla olis joukoissaan sellasii robotteja ja pari random ninjaa sekä sellanen moottoripyörä joukkio kun "Threatnoks" ja ne on tosi ältsyi!

Sit niitä kaikkia vastaan toimii vielä Britannian hallituksen Agentit, nollaykkösestä Agentti Ö:hön.

Sit yhtäkkiä, sumu laskeutuu maan päälle ja nää piiloutuu wallmarttiii. Ulkopuolella on iha sumeeta ja ne luulee että jumala pajauttelee, mut vielä mitä. Se sumu on tullu avaruudesta ja siellä elää ihan eri maailma. Sen nimi on Eternia, ne on eksyny saarelle ja siellä on jääkarhuja, HUI!, ja Semmonen arpinaamanen skini joka heittelee hyvin veitsiä. Sit sinne kauppaan ilmestyy sellanen naamaripäinen perhe joka tappaa nää kaikki pikkuhiljaa kun ne piileskelee kaikkialla.

Briteillä on 24 tuntia aikaa pelastaa kaikki mut sitten Shaun sanoo että se haluukin Winchesteriin, mutta sen onkin pistäny matalaks viiruksen saaneet ihmiset. se viirus on sellanen että se tekee ihmisistä aggressiivisia mielettömiä petoja. Sit Cillian Murphy herää sairaalassa ja menee lontoosee joka on autioitunu. Sit se purkittaa hermokaasua ja laittaa säkin päähän ja huutelee olevansa variksenpelätin. Sitten tää Mark Wahlbergin esittämä snaipperi alkaa metsästään sitä, mutta sit Christian Bale tulee ja teurastaa sen kovasti siellä katolla nahkapuvussa, lepakko korvissa ja sen nimi ois "John Ö. Conner" ja se puhuu brittiaksentilla ja tappaa Marcus Wrightin että saa sen maksan koska Variksenpelätin söi sen vanhan.

Action Power saa tarpeekseen ja laukasee ydinaseen joka aiheuttaa sen että Venäjä laukasee omansa ja Suomi laukasee omansa(top secret), alkaa siis ydinsodan kaltainen ydinsota. Ihmisiä kuolee ja jäätiköt sulaa... en tiiä miks mutta sen takia sitten New York peittyy jäähän ja Dennis Quaid pelastaa poikaansa sieltä missä onkin sumua ja hirviöitä ja Hurley.

Loppuratkaisu selviää vasta kakkos-osassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.