IRC-Galleria

basketcase

basketcase

näyttää sälänsä!

Emon merkki!Sunnuntai 21.06.2009 02:32

lasten elokuva


Will Ferrel pukeutuu kanipukuun ja tekee synttäriesiintymistöitä että sais rahaa bensaan että se vois ajaa hummerillaan maailman ympäri 79 päivässä tai maailma pelastuu.

NO Vince Vaughn ottaa sen töihin ja se on siellä synttäreillä pupuna ja lapset tykkää. Sit ne tyrkkää sen puvun sisään tiiliä ja työntää koko rotan veteen. Sinne se Will Ferrel on hukkumassa pohjassa kukkumassa, MUTTA KUIN YÖSTÄ PAIKALLE SAAPUU PELLE HERMANNI!
Hermanni vaientaa lapset purkista tulevalla naurulla ja sukeltaa Will Ferrelin luo altaaseen.
Yhtäkkiä salametsästäjän heittää verkon veteen ja vie tän kaksikon mukanaan jeepillä Minnesotan osavaltioon missä niiden on tarkotus myydä ne hassujenhahmojen-markkinoilla. Mutta kaikki menee heti alusta asti pieleen. Hermanni hermostuu ja vikisee kuin hiiri, Will on muuten vaan sekasin ja yks metsästäjistä kuolee vakavassa onnettomuudessa mihin liittyy Harley Benttonin kitara, Country musiikki ja mies jolla on pari ammusta liikaa.

No kuitenkin perille päästyään he huomaavat aikansa tulleen. Pelle menee kaupaksi mutta pupu haisee märälle koiralle joten se itkee hiljaa nurkassa. Sitten sen toinen korva lopsahtaa toisen silmän eteen ja toinen on jo kadonnut. Näin saa uusi kulttuuri alkunsa. EMOT!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.