IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 28.02.2016 12:04

Someone may think I'm crazy, but ... that person looses (anyway). :D ---> 2 pictures of Himalaja. I'm pretty sure, that that is life, "the gray things inside the greenish, oil looking slime/gelatin". Unbelievable time stop. This is very very amazing and valuable picture. I wonder if that is glass? (Outside the subject: "To loose" + "glass" + "old world" + "value" in the same place.... hmmmmmm !!!! Onni = Tuuri? Class --> tv. L.A. = L.A. Times + uskomaton pelikorttisarja? <-- Nuo ovat sinisen ruudukon ajassa siirrettyjä asioita.)


The upper part of the picture was black: separate adjusting. Things in the picture are unclear, that means: strange (and too much bordered/too small area). But... such suckers existed, and sucked a river-looking package, that was full of dead organisms. <- check what's shown ealier.


_____________________________________________________



Tämähän on vain pieni osa kuvasta. Siitä koko kuvasta olisi mahdollista värittää charniat, siitä tulisi selkeä. Vaatii tunteja etsiä ääriviivoja, jos siitä koko kuvasta erottelee ne/niitä - sitten kun on ensin tehnyt koko kuvalle samat temput kuin tälle. ("Tunteja" = puoli päivää? Päivän? ... ja sen jälkeen kukaan ei usko, että ne ovat siinä, tai että ne ovat olleet eläviä. :) Uskoisi jos mustavalkoinen kuva olisi vieressä.) Alareunan valkeasta pläntistä klo 10 suuntaan on pyöreä massukka, jonka arvelen olevan Yorgiaa vastaava. Keskellä kuvaa taas on litteä lehtimäinen charnia tai jotain muuta sen muotoista, jolla joko on skorpionin jalat, tai vaihtoehtoisesti sillä on rivissä loisia tai jälkeläisiä... - uskon niiden olevan liikkumiseen tai tarttumiseen. Saattaa olla keskellä kaksikin litteää charniaa em. kaltaisilla ulkonemilla, ja jotain muutakin, ehkä jokin paksumpi laji tai yksilö, kuva on hieman epäselvä sen tutkimiseen. Ovatko nuo valkoiset läiskät alareunassa sellaisten "pöydänpinta"-charnioiden "pöydän pintoja" ? Silmä etsii sellaista, mitä on tottunut etsimään. Minä olen tottunut etsimään näitä. Silmä voi nähdä väärin, jos elämä on uutta ja tuntematonta. En usko että näkisin kaiken väärin... se on samanlaista kuin maapallolla on ollut (ennen ja ehkä on osittain nytkin). Onhan siellä saattanut olla kehittyneempiäkin = enemmän muuntuneita eläimiä... Onko tässä kohtaa sellainen sääntö, että ihminen ei tunnista niitä eläimiksi? Millaisia ovat Marsin "kehittyneet" elämänmuodot?! Tällä hetkellä ihminen ei tunnista mitään Marsissa elänyttä eläväksi, eikä isoa osaa omalla planeetallaankaan elänyttä. Kyllä se vielä joskus selviää, millaista oli Marsin kehittynein tai oudoin elämä.

Joku oli kirjoittanut että olenko kuullut mannerlaattojen liikkeistä. Mitä tuohon voi sanoa... Alppien suonet lötköttää rauhassa tasaisella alustalla. Ottaa ja katsoo Googlen Mapsillä. Ehkä siinä on jokin harhanäky sitten, että tasaisella maalla ilmavasti istuisivat. Tai jos ne ovat nousseet vain paikoin... voihan se olla niin. Että sieltä pursuneet. Elämää siellä ainakin on pursunut.

_________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.