IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 15.07.2016 19:05


Mustassa kasassa on paljon pieniä, kääpämäisiä lehtiä. Tai mitä ne ovatkaan. Isojen ympärillä olevien "kivien" poikasia. Pitäisi olla jotain niiden ympärille kaartunutta, mutta ei paljon näy. Harmaissa kivissä näkyy paljon lehtimäisiä ja rullautuneita... Varsinkin-sanan vasemmalla puolella on harmaa, pystyasennossa oleva helmivenemäinen koppa, josta lähtee niinkuin lehti. Jotkut Yorgiat näyttivät helmivenemäisiltä kiekoilta, joista parista näytti ikäänkuin lähtevän siipimäinen lehti tai kaksi. (Onkos siinä lukkoja tuossa riimussa? Unbreakable... muinaista... meteoriitti... maalaus... poikasia... elämä... )


NYT AHISTAA! Nuo jätti-kasvien fossiilit on lisätty maailmanperintökohteiksi muka ihmisen tekeminä. FOSSIILIEXPERTTI ON HYVÄ JA KÄÄNTÄÄ LÄPPÄRINSÄ KANTTA TAAKSE, OTTAA SILMÄN KÄTEEN JA VAHVISTAA NUO JÄTTI-KASVIEN FOSSIILEIKSI ! Seinämässä ei ole ainoastaan lehtien punaiset kuvat, vaan painaumia ja jopa itse melkoisen paksut lehdetkin taitavat olla siinä, osana seinämää. (Laivan takana saattaa olla 2,5 kertaa laivan levyinen lehtien "pesä", tai eri organismi joka niinsanotusti kasvaa "koiranputkea". Vrt ympyrä, jonka reunasta kasvaneiden lehtien pitkittäiskuidut ovat muka muinaisen tytön hiukset... tosin kun paikalla oli kampa, saattaa siellä olla SEKÄ hiuksia ETTÄ lehtikuituja.) Tässä tarvittaisiin taas Photoshoppia. Vahvistaisi nuo lehdet. P.S. Ryhdyn keräämään kuvia, todistukseksi koko vuoren koostumisesta läpeensä isoista olioista. Miten on vuoren seinä muistakin kohdista kuin viidakko? ... onko kulma sama kuin ennen on ollut? ... Mikä roikkui ja mikä ei roikkunut alaspäin? Saattoi olla hyötyä olla kummun, mäen ja vuoren laella tai rinteessä roikottamassa terttujaan, lisääntyäkseen? Tapahtuiko se sitten veden alla vai päällä?



"Räkää ja raparperipiirasta"... Käännä läppärisi kantta taakse, niin näet ihmisiä ja rusehtavan pinkin valkoista lima... lehteä... 2. ja valkotakkisen ihmisen välissä ylempänä on suuret lohenpunaiset hohtimet. Epäilen että 2 sammalen esi-isää kohtaa siinä hohtimien kärkien tavoin, ja saattoivat tehdä yhteisen kammion. Haluaisin kaivaa esiin sellaisen totuuden, että elämä lähtee tuollaisista. Nyt tiedän: se on varmaan sitä limasientä. (Järjen - tarkoittaa tässä varmaankin älyä - lisäksi yhtä oikeudenmukaisesti maailmassa on jaettu limasienilajit. Elinala kaikkialla.)


______________________________________________________

(Meritähti ei liity asiaan - muuten kuin että niitä ilmestyi silloin. Tai ei sitä tiedä vaikka liittyisikin, jos tuollainen yksi sivu olisi elämän rakennusyksikkö!)
Ehkä kiven tumma alue on uudempi kuin muu. Siinä on lehtiä, jotka ovat yhä vihreitä. Heräsi ehkä henkiin, mutta kuoli sitten. (Muutamia "nenänreikiä"/kaksoisreikiä osoittaa "pesään". Ehkä ne olivat niin "viisaita", että peittivät pesän tuhon tullen. Tai muulloinkin. Jokin käsnäjalkaisen kaukainen multi-form-kasvimainen-serkku. :) Jos antaa mielikuvituksen laukata.) Rakentakaa se taitava tekoäly, niin se paitsi tunnistaa, myös päättelee. Ehkä se voisi tehdä sellaista. Jos olisi sellainen kone, kuolleista pinnoista paljastuisi vaikka mitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.