IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

MawsoniteLauantai 17.06.2017 00:50

... Luvassa on niitä sana-höpinöitä, seuraavaksi. Tai saatan pomppia esittelemässä "galaksin munia" ...
..."...2 juurta... voi helv..., 2 juurta..." Välittömästi Lago-sanan yläpuolella, "lehdillä" 2 juurta. Marsissa on tuollaisia 2-juurisia lehtiä, siinä sinertävän "Lisää-Vain-Vesi" -järven pohjassa, jossa on suurten harmaitten liurakkeitten pesiä. Tai ei ihan tuollaisia: nämä juuret ovat näin )(, Marsissa | | , voihan ne vastatakin toisiaan, jos toiset olivat vaikka jäykät ja massiiviset, ja toiset eivät, ja että jos se "mekko" = lehtimäinen osa kasvaisi siihen vähänkin eri tavalla, ja jos maan juuret olisivat hieman paljastuneet, ja Marsin eivät ... (Tämä kuvahan on Alpeilta. Osat ovat valtavan suuria, ja ilmiselvästi olleet eläviä. Syvyyksistä nousevat kaaret ovat monta kilometriä korkeita. Luulen, että vuori on ikään kuin rikki. Järven viereisessä seinässä on mielestäni jokin harvinainen repsahdus tapahtunut.) Alkuelämän kaksoislanka valmistaa kaarien välisestä osasta lehtimäisen jutun, saadessaan vettä... ja kiertyy ja massautuu lisää, nousten taivasta kohti, kunnes sellaisten 2 riviä sulkevat pitkän paketin...? Himalajalla vuorenseinämän rakentaja on torven muotoinen sienen näköinen juttu. Andeilla vuorenrakentaja on suppusuinen pitkähkö suora pötkö, jolla on sivussa vähintään 2 reikää... Ja ne kaikki valmistavat paketteja, jotka ovat kuin Nautiluksen sisällä olevat valkeat paketit. En tiennyt, että pelkkä kaksoislanka voi kasvattaa vuorenseinämiä rakentavan sienen ?! Mitä nuo valtavat pystyt kiekkomaiset kaaret ovat?! Elävää maata näyttäisi olevan... karvahapsi-kaaren pää haluaa tarttua johonkin osaan, johon se sopii? Kaiken lisäksi jättikaaren syöksyhammasmaisessa päässä on "singing-stander":mäinen kolo... vai mikä suippo paketti on oikeassa alakulmassa, jonka pää on auki toiselta sivulta... Eivät nämä kaikki ole mitä tahansa, vaan jotain. Käsittääkseni tuollaiset pystyyn kasvavat pienet elämänrakentaja-"teipit" rakentavat yhdessä elävän olennon, esim. alkueläimen, tai rakentavat elimen, esim kalan silmän, silmään tarvitaan vain pari tuollaista. Omituisin juttu on se, että Alppien ei sanota olevan kovin vanhoja. Vuori näyttää olevan yhtä kuin alkuelämän langoista kasvaneitten valtavan korkuisten kapeitten kasvimaisten alkusienten muodostama paketti, joka yhdistyy muihin ...



___________________________________________________


Tämä on mawsonittia. Tuo kivi. Noita kiviä on helppo tutkia, eivät ole saviliejun sisällä. Osat yhdistyvät toisiinsa, ja vanhemmat suuremmat yksiköt erottuvat uusien pienempien taustalta. Merkitsin väärin: vaaleanpunaisen säkin tekijöitten ääriviivat eivät ole noin, vaan kaulusten päät yhtyivät kai siinä, missä on valkoista. Jostain sen kaltaisesta syystä sammalen säkin reiät ovat vinosti, niinkuin vaikka että sen säkin ympärillä olevat esi-isät ovat olleet nenä toisensa hännässä. Tai sitten ovat olleet toinen taenpana kuin toinen. Kaulukset valmistavat "säkin" keskellään, se muistuttaa Yorgiaa/Dickinsoniaa, koska sama osa. (Ja olen väittänyt samaa osaa "Sleeping Cat":ksi, romahtaneeksi Lappajärveksi, alkueläinten esi-isäksi, Vestan "Sleeping Fox:ksi", Anomalocariksen siiveksi, alku-dna:n kierteiden pikkupätkäksi, ja, Galaksin keskustaksi. Ja uskon sen näitä kaikkia olevan. :D) Ovatko nuo siniset oikeassa reunassa jotain erilaisia? Jos ne kyhäävät jotain neliö-reikäistä alkukeitosta, on tämä pinta ollut lähes pystyseinä? Jos 2 lehteä menee päällekkäin, niin (kai vain tiettyihin pisteisiin?) syntyy nappi, joka luo viereensä täsmälleen samanlaisen. Siitä alkaa vipinä, viereen ilmestyy toinen nappipari, jotenkin kulmaan edellisestä, ja yleensä pienempi pari. Niitä nappeja on galakseissakin. Vestalla on niitattu paketit niillä, niinkuin paljon pienemmän Yorgian paketit, oliko ne 10-20 senttisiä ne. Tai ehkä ei tarvitse mennä päällekkäin? Mutta varsinkin silloin syntyy nappipari. Kun elämä kerran voi olla hyvin hyvin suurtakin, niin mistä sitä enää tietää, mikä on kuollut laavasuoni-pari, ja mitkä toisiaan syleilevät jätti-käärmeen päät ovat elämää ja mitkä ei .... kun se elämä kerran on siinä aineessa.



Tässähän tämä Vestan kuva on. Risteävät elämänlangat valmistavat pihtejä uusien emolehtien ulkoreunoiksi. Ei siinä ole mitään ihmeellistä. Se on, niin se on. Se on alkuelämää, jota on kaikkialla. Minä kutsun/kutsuin kuvia tutkiessani levyjä Yorgioiksi, koska tiedemiehet nimittävät vastaavaa levyä maapallolla silläkin nimellä. Vestan kesä on kuin Siperian talvi. Milloin lienevät langat kasvaneet... ovathan ne massiivisia ja paksuja kyllä. Koko asteroidin (kaukaa katsottuna hyvin pehmeän näköinen maa) kuplii suurilla kuopilla ja kammioilla, ja erilaisia maansisäisiä osia yhdistämässä on (suuria) putkia, niinkuin maapallollakin. Tai siltä se näyttää Nasan kartassa, joka tuntui aika tarkalta (tietokoneen tekemältä korkeus-kartalta). Kaivelin kartan läpikotaisin, ja tutkin elämän näköiset paikat Photoshopilla. :) Kuvan vasemmassa reunassa oleva iso musta on samanlainen, kuin kuvan keskellä oleva harmaa suora vene ... ja on kilometrejä korkea pitkä vuori.

Mitkä ovat ns "sammalen silmät"? Rei'ät ne ovat, epäsymmetrisesti kasvusuuntaan nähden, melkein 45 astetta vinossa. Onko niistä lähtenyt jotkin yhdysputket viereisiin kammioihin, vai uudet "lehdet" ? Näyttäisi, että säkistä kasvaa ylös eri suuntiin kaksi lehtivartta, jotka valmistavat kumpikin lehden, joka... saattaa yksin valmistaa kammion... vai lähteekö säkistä putki, joka yhtyy toisen säkin samanlaiseen reikään? Samansuuntaisesti sijaitsivat rei'ät sammalen kammion alapuolellakin, yhteys ympäröivään kudokseen. Alkueläimen eteenpäin suuntaavaa kaksoislankaa sammal työntää aika ohuina lankoina eteensä ristiin, eivätkä ne langat mielestäni tule ulos niistä säkin päällä olevista silmiä muistuttavista rei'istä. Ei pitäisi olla monimutkainen asia se, että mikä paksu putki säkistä lähtee ja mitä se tekee siellä, minne se päättyy. Ehkä yksi reunayksiköksi haluava ottaa putkella vieraan samanlaisen valtaansa niin, että se toinen alkaa rakentaa sen ensimmäisen kanssa samaa kammiota? He eivät siis ole universumin suurimpia selvänäkijöitä siinä, että minne rakennetaan mitä rakennetaan ja mistä puuttuu pala, vaan suunnitelmaan tarvitaan yhteydet. Iso valkea levy vasemmalla alhaalla: sen massan läpi kulkee oikealta vasemmalle musta pitkä käärme. Se lähti kasvamaan pyörylästä, harmaan veneen juurelta, ja kasvoi vasemmalle ison mustan "Anomalocariksen suun" tienoille. Pysähtyikö sen jälkeen aika, vai tuliko talvi, ja kasvu jatkuu, tuliko muu elämänesto? Isopäinen häntää kohti kapeneva takertuu lehden juuri-kuppiin...? taistelua juurikupista...? Kotikyläni vanhat suuret kalliot ja suot. Vanha elämä toteutti yhdyskunnan tavoin suunnitelmaansa, vaivoin siellä on mistään taisteltu. En ole tutkinut, että mikä kokoontuminen siellä "juuri-kupilla" oikeasti on. Kun ei aina tiedä, mihin suuntaankaan jokin on kasvanut. Ja välillä näkee asioita väärin. Eikun tuollainen suora vene on kammion seinä... eikun... voi hemmetin pan-huilut. Minä näen Vestan valtavan kammion keskeltä kohoavan valkeat pillistömäiset 1,5-2km korkeat vuoret, ja näen kotikyläni metsästä kohoavan samanlaiset mutta pienemmät, punaiset vuoret. Enkä ole päihteissä.



Maailman vanhinta maata, eikö liene. Pitäisi olla 2,7 miljardia vuotta vanhaa. Paljon vanhempaa kuin jokin mawsoniitti. Älä välitä kuvan teksteistä, ne asiat näin kuvassa joskus pari vuotta sitten. Ehkä nuo "tikkaat" ovat näköharha, sattumaa. Jos siinä onkin jotain pieniä rivissä, jotka ovat menneet kohtisuoraan jonkin pitkän ylitse. Yläreunassa kohoavat ne "samanlaiset mutta pienemmät, punaiset vuoret".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.