IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

soittoPerjantai 25.08.2017 21:31

Numeroissa ikään kuin vilahtaa myös vihkikaavan tapaista. 8 liu liukas liuv luv luvan lupa lupaa rakastaa love lav luv lub lubri (öljy). Lai laiti laita. Light lit. Loitsukin, oletan. (Liukas pahee saita...)
3 = vastoin käyminen eli johonkin törmäys.

jos 3 olisi kaikuluotaus... liukas pahee löytyy kaskelotin mahasta. Lisäksi kaskelotin otsassa on suuri määrä öljyä... ja 3. sormi on kuukausi numero fiir (fire)... Muinaiset ihmiset, jotka meretkin kolusivat, ainakin tunsivat valaat. 3:een liittyy päättely, laskeminen ja äänen & valon heijastuminen. Ai niin... TEUT-his on 10-lonkeroinen. X henkilö, vastuussa... tau=X=+ ... tau-ti kyllä tarttuu jos tassu+tassu=10 ... taitava tao tako teke tika ... eei, nyt se meni taas kolmeen. Aina se on se 3 kummittelemassa kympissä. Niin kuin myös te ja tina tarkoittavat 3. Ne tarkoittavat jotain ylempää, sekä 3 että 10. 10 on jumala, ja 3 yhteentulo, pyhä, matematiikka, ... jassoo, ei kai se vaan ole yhteensattumakin sitten?!
Valaat OVAT älyllisesti korkeampia olentoja... on iljettävää puhua samassa kirjoituksessa kaskelotin öljystä. Tässä on sitten "liukas pahee", haluaa tulla seuraavana päivänä koskettamaan pelastajiaan: https://www.youtube.com/watch?v=Y5JvZCncxbg <-- Viehättävä ja arvoituksellinen. Tunteeko se suuren suurta kiitollisuutta, vai onko se tuntemattoman maailman lumoissa, vai sekä että?
Tämä --> taas oppii kertaheitolla, seurattuaan mitä toinen teki: kts kohta: 40min 40sek--> https://www.youtube.com/watch?v=_G6eH1KDl0s Kuikkii ihan samalla tavalla, kuin päähenkilöt elokuvassa Just Visiting. :) Saisipa jonkinlaisen kontaktin ja yhteyden tuollaisiin! Joskus oli netissä hassu kuva tai video, jossa 2-3 sukeltajaa mustissa sukelluspuvuissaan puuhasi jotain meren pohjalla. Piiriin oli liittynyt söpö pieni seepia, muuttanut itsensä mustaksi, ja oli yksi heistä. :)


Oikeasti kuvassa pohjoisen ihmisen näkökulmasta lukee alarivillä, että (verkko veteen ja metsälle/pimeys), sytytä öljylamppu, neulat viuhumaan ja tupatyöt. Lampun parina on hienoimmillaan trigonometriaa ja äänen ja valon kulkuun liittyvää (kuten koko maailman kolmoset kertovatkin 3 olevan vastaan tuleva, kohtaava, törmäävä ja kimpoava). Kudoksen, knit, net, neulan, naulan ja niitin pari on tarttuminen/sidos, ja tupatöiden pari on viis ja keskikesä "/". Voisiko "tuva" tarkoittaa "kaksi viittä"? Teu-va... vas-toi... toivas doivas... että 2 tälläista / olisi tällainen tuvas /\ bas-tu? Lukee siinä kyllä paljon muutakin. Varmasti monta ja moni-nimistä asiaa. Riippuu siitä, katsooko 400, 4000, vai 40 000 vuoden taakse, ja missä päin maailmaa. Eikös ihminen ole saattanut puhua jo 400 000 vuotta sitten. Kyllä siinä on ollut aikaa sepittää ja soittaa ja mitata ja käännellä prismaa ja katsoa mikä on varjo ja laskea äänen nopeutta ja kehittää kutomista ja käydä vuorella lukemattomat kerrat. Ja monta matkaajaa on kiertänyt maailmankin jopa, ja tietoja on vaihdettu. Muutama mellakka syntynyt kaupankäynnistä, kun toisen ykkönen oli toisen kakkonen. Sukunimiä, etunimiä ja paikan nimiä alkaa vilistä, jos vähänkin vilkaisee noita lukusanoja.

8 on LIU !!! 9 on niu. 10 tiu. Tanskalainen 7 on siuv.
Siu liu niu tiu. <-- tanskalais-suomalais-ruotsalaiset 7-10. 8=liu liukas.
Suv luv nuv tuv /\ ... suva luva nuva tuva. Luba8 lupa8 luvan8...what the hell??
Lubaa lubri ikuista iki-uku-rakkautta 8 ... öljy... liukas pahee... :D
Siuntio-> siun liun niun tiun. ... Niuvanniemi ->siuv liuv niuv tiuv
Seuv leuv neuv teuv. - Teuvo. Neuv..neul...neuvokas...
Seit leit neit teit. Leit= lait= light. Seiti leiti neiti teiti. Seet leet neet teet.
Seut leut neut teut. ...kautta teutateksen... leuto? teut jumala. Jumala näkee kaiken?
kneet-knit-net-neula-neuvoa-nov = 9
liu=luv=lub(ri...) = 8
Soit loit noit toit ... = soitto loitsu noit- toit doit deut jumala
saita laita naita taita ... taitava. Saiti laiti naiti taiti. Laitinenkin pääsi mukaan.
Saitaa laitaa naitaa taitaa. <-- varsinainen jubala... taitaa, BÄÄL katon laittaa.
Siit liit niit tiit. Lit öljylamppu light. 8 öljy liukas liu liuv luv lub lubri
Naula niitti 9 on tarttuu 4:n = tartun vastaparina.
Theta näyttää numerolta 10 tehty tupa töitä taitaa teutates = Baal ...on päällä pään kuin tuvas, 2 vas: /\
Heh heh: tehty/punottu ja on pään päällä? Olkihattu - ellei ufo ole.


Ovatkohan nämä väärin päinkin? En päässyt vas:sta paljon mihinkään.
Kevätpäivän tasaus = sjuvas = vasten 7:ttä sormea eli 9:ttä kuuta ??
Keskikesä olisi ... pelkkä "vas"? Parem palem palme... a-bas... ööh?
Syyspäivän t. =Tigavas =vasten 3:ea ? (taiga-vas ...?)
Keskitalvi olisi Tuvas ...? eli 2 vastakkain?

Tiga on indonesian kieltä, 3, ja tiiga malaijia, myös 3. En osaa sanoa, minkälaiset olisivat saattaneet olla tiga-sanan seikkailut, paitsi että monet/kaikki 3-sanat tarkoittavat yhteen menoa tai yhteentörmäystä, ja että Teno-nimi tod.näk. myös.
ten, tin, tiina, tiiga, tina, teno, telo, tolu, tulo yhteen. = sam.
Ten ja tin eivät kuulu joukkoon, ne ovat 10, muut 3.
3="vasten", ja viis vas on vasTEN ten:iä ...

8 = octo = 10 = liukas öljy, ja sitä vasten on fire fiir, eli 4. kuukausi, keskisormi. Tuli joka öljylampussa palaa.
4. kuu koittaa, niin Belgiassa laitetaan jekkuna "öljyä" (partavaahtoa) ovenripoihin.


_____________________________________________________

Hyvin asettuvat, vaikka puolet numeroista tutkimatta vielä. Keskikesällä pohjoisella pallonpuoliskolla maan akselilla on (tikapuiden kaltainen) viistous vasten aurinkoa. Uskon että se tiedettiin (tuhansia vuosia sitten). 4/9 saattaisi(vat) viitata sellaisiin niin kuin nähtiin Todistaja-elokuvassa: pyörään ja kaivoon (ja ilmiöön nimeltä lappo, vaikka. Pumppuun). Nahkiainen imee niin kuin nini =vauva. Niini nostaa ylös, niin kuin pumppukin nostaa ylös ja imee. 4 ja 9 voisivat viitata sekä pumppuun että sidokseen kudonnassa. 3/8 sisältävät myös sen, että kylmä ilma torjuu lämpimän ilman: kolmoseen yhdistyy kellunta, sanalla uku, ja se on samanlaista nostamista. Olisivatkohan tehneet ilmapallon... Voi sepittää sellaisen, että 78910= ohuen kudonnaisen kuuma ilma nostaa ylös ja näkee kaiken. Alku-aakkoset ovat samat 10 asti, jos 9 sisältää "tehty/punottu/kudottu" + "juutti"... niin epäselvä, että pitäisi selvittää tuokin sotku. imeä sopisi iutin kanssa yhteen. Mikä ihmeen iu... vieressään tiu. Iu, mutta myös niu... joka on 9, mutta onkin kämmen, tenier, denier. Kieltäjä.
10 deca decem teke tekno kädet


entendeni on sama kuin kapra. Ja nikau ja niu. Ei ei, niu ei ole 9, vaan asia, jolla on tekemistä numeron 10 kanssa. Se on vasta-"kauha" kymppi-kädelle eli ala-koura ... luulisin ... ehkä niukalti... kuka noista tietää ... ja yläkoura kopri on koili(nen) ehkä, koska sieltä se nousee. :) Ei niin missään lue, itse keksin. Kun hämärtää, hän kumartaa ... ehkä niu niiaa ? Voisiko se niiata... auringolle. Ai denier on kieltäjä ... se joka sanoo "nain". Kaiken näkevää on vastassa nainit ja denierit joka puolellaan. Elleivät ole ristiin menevät langatkin.

______________
seis seis nyt soitto... vai miten se oli... hortoilen täällä vanhojen numeroiden kanssa.... jos 2 on
laalu loolu lööly lolo (lure) loro loru, niin onko sitä vastassa 7: soitto seitillä?
pling.... seitti-7 värähtelee, ja otus, jolla on yhtä monta jalkaa kuin seuraavan numeron liukas-jalalla, octo-beenillä, rientää saaliilleen.

Onkohan noissa jotain, noissa "do re mi fa so la ti/si do" ?
Sidoksissa heijastus keskikesän maa-taivas taivas-maa... Tarttuu muistiin maa taivas "laa"-paikka ?
Fa lo, re, taa, mi si sa ... valon heijastuma sidoksissa maan akseliin paikka taivaalla ?

Pakko kaivella matama-tikkaita... 5 = asel. <-- arvosanana kuulostaisi aasilta, tarkoittaa mm. "keskimäärin". 10 olisi siitä käännettynä Lesa. Osaa lukea. Mikä se on se "teekkari"? Deka ticka <--> ackit. Achid = kunnioitan. /\ <-- täysi tehty jauhot (möökky). Aa-baa-kuus.
5=U-vas, usva. 10=savu. X <-- deka... dika tikka. Mylly ja jauhot = mel... Impumelelo = saavutus. Pumel=lopputulos. Pume=käänny.

No se on ainakin varmaa, että 3 ja 8 on torjunta. Uku, iku, iktos, okto.
3 torjuu kovuudella (kimpoaminen), ja 8 torjuu väistöllä/liukkaudella.
Kaiku on äänen kimpoaminen, ja valo kimpoaa pinnoista, eli heijastuu.
Niihin liittyy kulma. Hmm... toisaalta 3 voisi viitata piihin, koska vastapari 8 tunnetaan toisessa asennossa ikuisuuden merkkinä. Eikös pii tunnetakin kovana? (Hain evässä yhdistyy kalma ja kolmi...)

Jännin uutuus-keksintö on 4-9. Ajattelin 4 olevan (foinikialaisten aakkosten kolmion sijasta) pyörän. Mikä se on se "maitopyörä" ??? Miksi ihmeessä mulle tulee karhu mieleen tasapainosta ja numerosta 4?? Biör.... Byöree....
:: <-- lehmäntissit .... siihen tarttuu/taaretuu biör-su eli pyöreä-suu eli imevä ....= 9 (imumato,nahkiainen....) ...nini = vauva (baski)...

ja ympyrä jossa on rasti: foinikialaisilla: "tehty, punottu".
Piör-sew = fiör-sew = (virsu ?? :D) mo-ka-siin = 1+8 =9 ? :)
PYÖRÄkin on "tehty" .... 9 olisi "tehty uusi" ...
10 =kaapu kangas kappa... 10=ti-uhta ? <-- oleellinen asia kankaan teossa X (sormet ristissä)

Hakaristi (卐) eli swastika swastika tulee sanskritin sanasta swasti,
joka johtuu sanoista su (hyvin) ja asti (se on)
"Se on" = asel. = keski(määrin). Ahaa... matamatikas... 5=vas..
10=tika. Siitä tulee "vastika". Selvä homma.
"Hyvin menee. Olet puolessa välissä."
Suvas-sukunimen tulisi tarkoittaa tuota alkuosaa. Ajattelin jo aiemmin keskikesää /
Siinä on takuulla se maan akselin viistous...
Onko vas muka "asti"? Se on lumous, viisto, vaasi, vues, puolessa välissä, viisi.
Vustika voisi olla takaperin "saavuttaa suven", achid suv. achid kunnioitan achieve
5 kiina: Wuu wuus vuas vues/ vas/ vaas/ viis(to) suomi: 5
Onko numeron 5 ulkonäkö puolet hakaristin sakaroista? AHAA! Wastika onkin vain puolet tikasta, ja hakaristi on deka eli tika ? Eikun miten se menee? wast ika ... west itä ... vastakk.... olivatko ne armenialaisia vai minkä maalaisia rahoja, joissa oli kuvattu pyörivä 8-haarainen? Ai su on "hyvin"? Eikös chu ainakin ole sykli ... sykli puolessa välissä eli viitosessa tikaa...dekaa, kymppiä... kuukaudet tosiaan menevät oudosti että ...joo, eivät menekään oudosti. Kesäkuu on pikkurilli = vas, ja seuraavan käden peukalon hanka on August.
Vast ikä... vastikään... Puolet hakarististä muistuttaa foinikialaisten aakkosten sitä merkkiä, jonka ajattelin tarkoittavan "nyt"... salaman näköinen, lukikohan siinä että "nun". (Hakaristin hännät ovat jääneet jälkeen, niin kuin pyörivä maa jättää auringon jälkeensä. Sitten voisi sanoa niinkin, että wastika pyörii WAStapäivään ja jos ei ikään niin maan tavoin itään, ainakin.) Vasten ikiä on galma,3. Ikää ja ikuista kestoa vastaan tosiaan tulee kuolema. Paitsi että jos kalma 3 on pii, se ei lopu.

Tästäkö asiasta usko ikuiseen elämään on olemassa? Koska kehä jaettuna halkaisijalla ei koskaan lopu?! On sitä kaikenlaista uskontoa ... tämäkö se on se syy siihen, että 3 on pyhä? Ympyrän kehä? Vai oliko niillä 2 vaimoa? Se se johtaa haureuteen, ihiri, sellainen hiru (3). Itekseen (elohiir) pomppaa (rihii), niin se on jumalan kaltainen (alahi) eli pyhä (ilohiir). Ja outoja puheita eritteistä (ilihim) niin kuin virtsasta (ihi) ja kaupungeista (ehir, hiri). Vedet lentää suihkulähteistä (ilihii). (Vaan jos olisi 2 miestä, niin se ei olisi mitään haureutta, se. :D)


Usva savu sava vaasa vaas saava i-shaba ....abashi.... plaah....
6 Vanaha vaina-haa vana-ho havana navaho ... ... ymärä aaru ... 6

"Ehkä" näissä on vielä korjaamista. Missä oli jako... pyörässä... Asel = keski(määrin), eli se on Lesa:n eli 10:n, vastinpari. Kulmia on... 3 voisi olla kerto- ja jakolaskua ja 4 trigonometriaa, tai sitten 3=kulumat, ja 4 on ympyrään liittyvää tai jakolaskua... en kyllä tiedä mitä olisivat nahkiais-laskut ... niini, niin polokastaan ja viriäinen aukeaa... siitä tulee sidos, niin kuin vastapari 4 sanoo.
Alfa ... saattaa olla se, joksi 6=vai(naja) muuttuu. (Vastinparit 1 ja 6, peukalot). Tai ainakin vainajat pantiin alfareron tekemään ruukkuun. Tosin 6 saattoi ikään kuin muuttua imeväiseksi, 9, jonka sanoin olevan pyör-suu. Kyllä se virsu liittyy jotain tuohon, jos ajatellaan tosiaan sitä foinikialaista yhdeksättä aakkosta, tehdä/tehty/punottu ... mut on se aika outo ja hauska juttu, jos piör-suu olisi vir-su. Vastapari iilimadolle voisi olla taivaskin: imukuppi molemmissa päissä.

Salaista tietoa: achel on vaas, /, ja nahkiainen 9. Mitenhän paljon se baskien täkytieto liittyy nahkiaiseen, octo-beeniin, seittiin ja loloon? Ikään kuin hain eväkin meinaa vilahtaa (olen kuullut, että hait tai jotkut hait uivat taukoamatta... jotkut kyllä nukkuvatkin liikkumatta).
Toivon että ne baskit vapautetaan, jotka eivät ole vahingoittaneet eivätkä tappaneet ketään. :))

Keskikesä,5, liittyy jotenkin vastakohtaansa keskitalveen, jonka pitäisi olla sitten 10, deka, tika, tikapuut, yläosa, kaapu, kangas, saavutus, henkilö X=tau ... = tiu = tio. Keskitalven käsityöt tekno teke teka.
Nini on sidoksissa 4 emoonsa imemällä mai,4, mutta 9 on ehkä pyörsuu, nahkiainen. PS. Pumppu nostaa, niini nostaa.
Kova 3 ja pehmeä 8 ovat ikuisia. Kolmoseen liittyy kimpoavien aaltojen nopeus ... 8 kertoo fys.ilmiöistä kuin esim kelluminen.
2 ja 7 ovat taivaita. Luulu ja seitta raikaa (kolmosen kaikuun asti...) Sinne on talletettu äänen tarvitsema asia: ilma.
Hoot 6 sija 6 anaha 6. Maaksi,1. Hyönteinen kotelossa, ihminen ruukussa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.