IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

GalaksejaTorstai 07.09.2017 22:34

Linnunrata on hieman kuin se Taman Shud -miehen taskun pohja. Puhki-risahtamis-kohtaa kuin ommeltu paksulla langalla. Jos Linnunrataa ympäröi elämänkotelon reunat, niin missä hitossa me oikein olemme? Ison kammion pohjalla ja samassa kammiossa on myös valopitkula nimeltä Linnunrata? Vai lähtikö se siitä kolosta ja me jäimme sinne pimeään munaan? :) Jos unohdetaan se, että Linnunrata olisi mikään kiekko, niin se näyttää yhtä hyvin jättiläisen valolamppu-kamerasilmältä, joka yrittää katsoa tämän pimeän munan sisälle. Alkuelämän köynnökset kasvavat Linnunradan läpi ja sisällä ja ympärillä... käy kyllä aikamoinen rytinä, jos se on kiekko joka pyörii. Hmm... jos ne pyörimiset johtuvat niistä ristiin kasvamisista, köynnösten kiertymisistä? Linnunrata saattaa koskettaa suuriakin köysiä, näyttääkin koskettavan. Toisaalta maa ja aurinkokunta pyörii, tiettävästi ilman köynnöksiä. :) Ja taisin väittää galaksin keskustan pyörivän siksi että se tunkee 2 päästä galaksin ulos... ehkä emo-galaksi itse ei pyöri, vaan kasvaa kiinni ympäristöönsä, ja vain siitä sinkoava uusi muna pyörii. <-- Lennokas/sinkoileva teoria. Uusi kana kerää kasvuun aineksia, valmistaa munan, muna irtoaa emosta, ja munan sisältä tulee uusi kana. Nyt tiedän: munasta tulee vain rakennusainetta, jonka avaruuden kaksoiskierteet imaisevat? "Johonkin pisteeseen, joka ei ole sama kuin aikaisempi, singahtaa rakennusainepaukku"... Olkoon miten tahansa. Se on jotain elämää, ja me olemme sen seurausta.

Ai se olikin Linnunrata, jonka aiemmin katsoin olevan "paketoitu".
Kuulumme kuulemma tuohon valokiekkoon, vaikka sitä on vaikea uskoa kun tuonne katsoo. Näyttää aivan siltä, kuin jokin toisen maailman valoa hohtava käsnäjalkainen painaisi avaruuden utuun uponnutta kuollutta DNA-verkostoa meihin päin. Se on jonkinlaista dna-kudosta, nuo puumaiset kierteet. Tuota dna-kudosta lie kaikkialla ympärillämme - tähtien muodostamat viivat ja tähdettömämmät alueet näyttävät missä linjat kulkevat. Mistä sitä tietää, jos tuo Linnunrata on vaikka tuollainen "tupakkapiipun kopan" (alla) tai kallan (alla) muotoisen tilan tuollainen energiaa hohtava muna. Ja me nököttäisimme siellä tilassa jossain ihme hyyhmässä, sivussa, pieninä, suurelle "munimis"-prosessille merkityksettöminä. Me ja monet muut. Tällä hetkellä uskon, että galaksi rakentaa munan sen muinaisen sammalen tapaan. Sieltä pursuvat sitten ulos uudet rakentajat. --> https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/52/Hubble2005-01-barred-spiral-galaxy-NGC1300.jpg/1200px-Hubble2005-01-barred-spiral-galaxy-NGC1300.jpg Väitän alkueläimen muodostuvan 2 alku-dna-kaaren väliin, ja että niiden esi-isät olivat hyvin suuria.






Tuo galaksi-kuva on kovin pieni kooltaan. Saattaisi näyttää toisenlaiselta suurempana. Väitän, että ovat jotain elämää, jota ihminen [enimmäkseen ei ymmärrä]. Kaikkea ympäröivät ne pimeyden ihme-lehdykät. Nuo galaksit ovat kuin kukkia...
(Jos on 2 täsmälleen samanlaista "mesikuppia"... epäilyttäviä kaksois-nappeja siellä ja täällä ... suuria kaksois-ympyröitä on Iranissa ja Afganistanissa ja eikö liene Stonehengessäkin, ja Jamalin niemimaalla, ja vanhojen elämänmuotojen pinnoissa, ja sieni tekee aina 2 ... ja galakseissa.)

Jos tuo mesikuppi on varren päässä, niin miten se voi valmistaa identtisen mesikupin johon vaivoin ylettää? Siellä mustassa lehvästössä täytyy olla jotain sienirihmastoa! :) On olemassa galaksikuvia, joissa 2 varren päässä olevaa kuppia tavoittaa toisiaan... tai siltä ainakin näyttää.

Kaikkialla on olevinaan jotain, mutta sitten kuitenkin on olevinaan niin kauhean tyhjää? Näyttää kuin katsoisi lasilehtien läpi jonnekin mustaan lehtimassaan. Galaksit pyörivät irti, mutta samalla näyttävät olevan kiinni lehtimassassa... ja näyttävät olevan lehtien saartamina ja niiden päällä näyttää rötköttävän lehtiä puoliksi galaksiin vajonneina, ja galaksit näyttävät kasvattavan näkymättömiä lehtiä kuin kukkapenkki. Lisäksi galaksi näyttää olevan lehtiparin ympäröimä. En ole tutkinut sen enempää... mutta eiköhän se sama sääntö päde, jos alkaisi seurata rihman kulkuja, että keskusta kasvattaa langat ristiin, joista kasvaa uudet sivukaaret, jotka kasvattavat keskelleen jonkin kammion. Miten lehtien reunoissa voi olla aurinkoja? :D Kyllä on mielikuvituksellisia lehtiä. Tuskin siellä _lehtiä_ onkaan, se on kaikki sitä ristiin-kasvu -palmikkoa.
S-mutkan sisältävä galaksi on kuin toisesta maailmasta seinän läpi avautunut kalla tms, jonka sisäseinän "pehmuste" on rullautunut irti.


_________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.