IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 17.11.2018 14:00

Samanlainen kuin "kolmesti 5", olisi palassa keskellä esim. "tärke viikata origami tarko", jos kuvassa on 10. Ja jos alhaalla keskellä kuva viittaisi 7:ään, niin vaikka "set ben kulumak". Ehkä 3 kortin sarja on lisäksi suunniteltu niin, että taitava liittää kaikki yhteen? --> Sylkeminen kannattaa, hirmu kalat roikkuu koprissa nääs. (Siinä oli vasta 2/3.) Yläkuvaan sopisi 3 kolmosta, viitosten sijasta, että hol loisto sal. Vielä sellainen, että |||| /\ "4+kuusi=10"
Mitä on Harappa? Holopa(inen) & Holappa? "Harijoppia"! Har Abba? Hoori-oppia? Tri-oppia? Ho-lappa? Holowa? Sholopa? Shalapa? Holowainen... vain kolo... angkolo... Uppsala... vainkolo, vinkulado...= sidoksissa (kulmat)... haar-oppi... hor-oppi. Koloraado... vinkulaado.. ang-gulo... vainGulo...vain pallo/vain pyörä. Bara pöörä (kuulostaa Ruotsin bäralta). Sol-vainen. Bara sol. Kantaa aurinkoa. Kestää aurinkoa, bear sol. Warsow. Rinkulaado. Pang-kulo. Shalapainen... zahlen. Sholoppa toloppa. Tolppanen. Tolvanen. Telwa tolba. Telwa tulba. VainKolo, tuluba. Terva-tulppa. Shoroba, Sherba. Kylläpäs sattuu hyvin, kun Sherpojen sanotaan kantavan painavimpia taakkoja maailmassa: oliko bära tuossa aiemmin vain sattuma? "Apuolento"... ihana sana :D

4 <--> Jiisto-palak, juusto-pala. Eihän noista tiedä... tai ehkä ovat juuri sanapeliä varten. Otin muistiinpanoistani ylempään viitosia ja kolmosia, ja keskelle nelosia ja kymppejä.


Tämä taas on ihan höpinää. En edes tiedä, onko tekstin merkitys tiedossa jo ollut. Siellä oli muitakin härkä-kuvia, ehkä niissä oli aika ja massa? Jotain monimielisiä viisauksia ja sutkauksia? Ja jokin 2x12 ruudun puunoksan tervehtiminen, jonka tulkitsin, että ihminen tervehtii puutolppaa, ja sanoo, että "Telwe tolba". Tässä kuvassa sieniltä näyttävät "sateenvarjot" näyttivät toisessa kuvassa vuosikiekko-kasalta, ja niistä alimmainen oli käännetty katsojaan päin niin että puoli kiekkoa näkyi. Outoja kuvia. Ajan tapit uppoavat massan reikiin, ja massa-härän kaulaan aikakierrokset uponneet? Toisaalta eräs härkäkuva näytti tuomion julistamiselta eläimen kidutuksesta niin ja niin monen vuoden ajan. Miks sen kaula on tuollainen? Onko kuvassa outoja tappirivejä? Saveen on istutettu häntä oikeista karvoista? Sekopäinen juttu, sori... Entä maastokuva, elävää vuorta... Kumma juttu, ettei siitä puhu kukaan muu kuin minä, että kaikki aine elää.


________________________________________________
KHEOPS

Ha-haa! En minä niin huono ole, kun saan Kheopsin oikean nimen käsiini: Oikein päin: Numero-pää, takaperin lukien: risti-kumpu = numero-kupu = melko varmasti ank. Siinä on pääkupu ja risti.
Takaperin luku tuottaa tämän: "EnnenSumua Munkki" =1-9, ja löydät Khnum-Khufu:n synonyymi-nimen, kun otat sana-kaavasta vastakkaiset, 6 ja 4.
Nytpä se alkaa selvitä mikä Ank on. Pelkkä Ank-merkki mielestäni voisi kuvata hyvin 4:ää ja 7:ää, ne ovat kaari ja kulma. Molemmissa on kulma, 7:ssä on kaari. 7:ssä on ainakin vaakasuora, ellei luotisuorakin, luotisuoran kuva on itse 4:kin ristinä. 4 on itse, niin kuin maa/mää, 7 on taivas. Jina jiuna siuna sina... set bendum kona jona.
Ajattelin ensin, että nimen antaja hallitsi täysin akto-kaavan ja sanan tarkan lukemisen molempiin suuntiin, mutta jos ottaa huomioon heidän kirjoittamistapansa, hieroglyfit, niin en tiedä kuinka sujuvasti niiden kirjoittaja sanoja käänteli. Voihan olla, että nimi ei ole mitenkään käännelty Egyptiläisten taholta, vaan se ihan suoraan vain tarkoittaa "Numero-kupu"/"Risti-kumpu". Tässä käsitellyt sanat ovat vanhoja, vanhempia kuin hieroglyfit melko varmasti, ja lähes koko maailman käytössä. En tiedä, kuka oli se mestari ensimmäisten joukossa, joka loi sanoja hienolla kaavalla.
Sormet viuhuneet (sitten myöhemmin) kuin muurahaisten tuntosarvet, kun kohdanneet toisiaan "maailman merillä", ja yritetty löytää yhteinen kieli.


Löytöprosessi :D -->
Sitten vasta katsotaan mitä se Kheops on --> Khnum-Khufu / Khufu. Jaaha, kuulostaa aivan kung-fu :lta. Entä jos se onkin? Tällainen tökerö tunnistaa tuosta "numero-pää". U-fuk munk jos on Kheopsin vastakohta, niin tuostahan voisi ajatella että melkoinen pukki oli? En tiedä, ylistettiinkö faaraoita kaikin puolin kykeneviksi? Pitäisi kai löytää nimestä myös 7? Vastakohta "Ennen sumua, u-fog":lle olisi vastakohta 1:lle, eli 6. Kufu, kupu? Vastakohta munkille on maaginen mystinen kaikenkattava ristinmerkki 4. Näistä kahdesta tulee oikeastaan risti+hauta. Ristu-runtsu haina-wainaa.
Jos risti on myös kupu ja pää, niin akh muuten on risti+pääkupu. Jos se on se? Hauta on kumpu-kupu. Numero on risti. SE ON TAHALLAAN MUOTOILTU KUMMINKIN PÄIN SAMAKSI: Ensin lukee "Numero-huvud", käänteisenä se on "EnnenSumua Munkki", joka täytyy kääntää niiden sormien vastakohdaksi, joka on: risti-kumpu = numero-kupu.


_____________________________

Ha-xi Rik-o ... 4 4


Rousek ruus-ek <-- tammi-kuu 5. Ruus on kai luus, lus, ja luna. Ainakin puna.
Helmikuu ja Maaliskuu ovat samassa: Mars-mors -4:ssä
April on Lek- ssä tietenkin, 3
May = mai maito lehmä cow kou kuu leemä eleemä elämä leben lebä leeboo leebä 2
Kesäkuu = 1 = 4 = jon joni jun juni

Heinäkuu = 6 = haina haitna haiku (haike löytyy 7:stä ja haikael 8:sta)
Numeroista voi olla löytävinään esim 7:50-v nainen, 8:horiseva, 9:lähellä,
1:llä haituva, 2:lla vörd on jo, 3 kelkkoo sujona, 4&9 vilkkuvat jo verta, ovoro-faas on hyvä kuvaamaan 5:n lisäksi myös 15:sta, Ihmisen onni ei löydy ainakaan pikkurilli-päästä, vaikka siellä kuinka lukisi että onisto. Tai voihan se olla, että onni on kuolla kun elämänsä on viikannut taitteille. 5-10 Kohokohdat kyllä ovat pikkurilleissä, "vuori tikapuut pyramidi onistu -sible kanata oportu", kun 27 elämä tasapaino.

Elokuu ja Syyskuu ovat samassa: 7. Hawaijiksi huina=kulma. Elokuu on nuoleen(9) pantavan myrkkypinta-otuksen (toksopeel, maan iho eetteri 2 ink-sfääri) vastakohta, "leeposkot". Piti miettiä mitä se tarkoittaa, kunnes tajusin, että saattaa olla "leipomis-kuu". Voidaan piirtää puolipallona. Piti kyllä pyöritellä 2:n vihreitä elämänmetsiä siinä ja skotlantilaisia tatuointeja... tämä nimittäin on pituuspiiri "iiri-Benin". Ajattelin leeposkotin olevan jopa kukkopillin tai savimajan. Voisiko olla mahdollista, että se olisi jopa KALAKUKKO? Ja mikä mahtaa olla yhteys skotteihin leeposkot:lla, kun on tuota ink-sfääriä eli ink-ihoa... asetti kulman... vaas-taidetta loma levada <-- Madeiran kastelukanavat ovat samoilla pituuspiireillä. (Toksopeeliksi sopisi sinileväkin, parhaiten siihen sopii nuolimyrkkysammakko, toiseksi parhaiten eetteri-sfääri, ja, mistäs ne sitä sinistä tatuointiväriä ottivat? Veden alla on toksopeelejä, sinitäplätursas ja Portugalin sotalaivoilla herkutteleva sininen kuoreton kotilo, mutta ei noista voi väriä ottaa. Jäljitellä voi sinisiä myrkkyeläimiä laittamalla sinisiä tatuointeja. Sam-ak-ko voidaan sijoittaa toksopeel-hud-kakkoseen (jossa ovat myös huuma atrak hooku- ... sitä on myrkkyjä vedetty).

Lokakuu, 8. Los ja lois, mutta jos se on loska, se tarkoittaa silloin 4:ää, jossa on mm. "riista", ja jotain klok-juttua on, klocka lokka.
Marras on jotain että loppu lähellä nar nara naras (myös vedestä naaraamista, koska sukelta on myös siellä?), ja morto/marto.
Joulukuu 10, viikkailee nippuun kankaat ja rypyttää origamit.

TÄMÄ KHEOPS-KAPPALE TÄSSÄ EI ENÄÄ PÄDE. JÄTÄN TÄHÄN.
Kheops aru, olisiko Kheopsin hauta-"aari".
Keops haru, olisiko hänen jokin 3, liekö haara, atrain, hora, vai mikä.
Kelpo haus
Keb horus/uros
Osap Lukeh <--- kuka silloin ennen EI osannut?!


Luulin joskus Horuksen olevan saman kuin vesikourut, kouros ja koillinen. Nyt se asettuu numeroon 8, sinne, missä on aika (zait zaim taim). Horus holus halus hallus- harha Sahara. Aikaan ja horisemiseen viittaisi siis. Kaikenlaista sitä tulee löydettyä. Tosin Horuksesta sanotaan, että se Horus-pöllö on vinossa - tuo viittaisi sinne vuoren rinteille ja kouruihin ja veden ohjaamiseen. Jossain sen paikka on, ja näillä keinoilla ei kauaa piilottele. Onko se humalassa, vai onko se tiimalasin seinä tai aurinkokellon varjoviiva? Ehkä sen alku juontaa sittenkin korus:iin, koiliin ja kallistumiseen? Ajan (8) vieressä on Hiru Heru Kallisto... jossa ollaan lähellä pohjoista. Kallistus joka pitäisi olla suomalaisille tuttu planeetan tässä kohtaa... joo, tanska vahvistaa, että ugle on pöllö. Ja uugul on kulma. Koska Horus on pöllö, on se siis selvä "kulma/kallistus", joka liittyy myös aikaan. Eikun se onkin haukka, eikä pöllö. No ei se sitä asiaa muuta, kulma on pöllö haukka kotka, taitaapa olla lintukin. "Korkealla, etäinen, kulttipaikka Edfu". Jaaha, mulla lukee Edna kulma-numeron kohdalla. Tästä saa meteoriitin, ufon... Lintu korkealla ilmassa kulma kallistus hallusinaatio... kuulostaa aika pitkälle "perspektiiviin liittyvältä harhalta"! Näköharhalta. "Todellisuus ei ole sellainen kuin mitä näkyy." Liittyykö tämä isossa perspektiivissä maailmaan ja maapalloon, pienen ihmisen havainnoinnista kun kykenee ymmärtämään minkälainen suuri maailma oikeasti on, vai onko kysymyksessä "Matrix"-pohdinta, jota vieläkin harrastetaan? Aikakin heittää välillä häränpyllyä, sitäkö se tarkoittaa? Että ihminen ei näe kunnolla aikaakaan, kun ei kunnolla näe muutakaan? Aikavyöhykkeet eivät vedä haukkaa vinoon, mutta ajatus ihmisistä toisessa paikassa pallonpäällä, niin se ehkä. En keksi muuta Horukselle, kuin jotain perspektiivi-harhaan ja aika-harhaan liittyvää. Jos se on kohdassa 8, se on myös siinä suoran vastakohta, vääristynyt.

Leeposkot, lepakko, levätä ja huilata ovat ehkä sama kuin Hawaijin huina (kulma) ja sama kuin elokuu.


_________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.