IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Simppeleimpiä sinettejäMaanantai 07.01.2019 08:39

Hmmm.... ozilisko, viestinviejäritari. o-si disko, paino-levy. Kiini-liisko, kulta-levy, paino-disco. Rauta-levy. Bai hai ter halo hollow. Painolevy kultalevy 74. Savilevy 14, uchi-uchi. Anubis, uchi-uchi. Aaru-piir vs xi-puna...
Ruumiinavauksen yhteydessä vainajalta poistetaan sisäelimet viitenä eri ryhmänä eli ”elinblokkina”... sydän vs kolmi-haaru, sydän vs ilma, sydän vs paino, viilto vs sinetöinti, tikapuut vs viis(aus), koh-tu 3 valon vastainen cone... ovi-aukko vs erite... tot punnitsee sydämen... harappa (piirretty isot suonet lähtemään sydämestä ylöspäin)...aparaatti... atrain pystyyn... pitää ylhäällä... holvi ylhäällä... herra ylhäällä... joen haara kyllä oli ylhäällä pohjoisessa/yläjuoksulla, jossa Harappa sijaitsi. Herra abba, här uppa. Tukka ylhäällä (hår). Karvat pystyssä. Hole .. haarautuu ylös, joet tekevät niin. Pidellä ylhäällä... pylväät, holvit... isix henxe pitelee ylhäällä, taivasta kai... se on 7 se isix henxe. Holvi maan päällä... se on ilmakehä. 2-7... apassi-maya, ehkä. = A-pässi meje. Elleivät nuo intiaaniheimot ole sitten 4-7, awas-meje. Auki kiinni. Harawa. Holo-pa, kolopuu... Hollow-pai, 10-10. Kolo-lahti. Kaikuu hei. Siksi huutaa hei-hurraa. Kammio ylhäällä. Ha rappa ... kun haara 9 käännetään koskettamaan ylös pomppaavaa ilmaa 2, niin samalla hoitokeino "rappa"...rappor rapporna kääntyy koskettamaan sydämeen osoittavaa peukaloa... (rukouskäsien hoitokeinot nimeltä "käännetty käsi" :)
Sharama.... Sodoma... halapoo, haramaa, a-muudos... aamudossu. Ennen muutosta. Hor uppa... hetki kun aurinko on ylhäällä. Halaa bye... saionaara. Harppa... harppi... holoma holma. Salapa tuluppa sholoppa soloma. 3 ylhäällä aparaatin vastakohta = ei liiku... tähtitiedettä on silloin se... voi tarkoittaa aurinkoa, sun = 3, joka ei liiku, vaan maa liikkuu. Vastakohta, apparah, liikkuu. (Jos tuo olisi aparat. Minä muistan, että kone = joka liikkuu... siitä kaskenpoltto-intia-polvinivel -kaavasta muistan, siinä oli leek ja knii...) Ehkä ylhäällä on muutakin, joka ei liiku. Ha-rapa tarkoittaisi, että "ra-pa :sta 1 askel taaksepäin". Onko se sitten 4 vai mikä se on. Ennen rappuja? Sekä ra että pa saattavat olla vinoon- tai vastapuolella -apusanoja, prepositioita tai postpositioita.

LIHA-LUU = RII-HAARU ? =9 = A-train - ennen junaa = ennen 10. = Rakenta. = Opera, = lääkäri, leekata... leekkare... EN TIEDÄ, onko liha-luu "rii-haaru". Se vaan sopii siihen aika hyvin.

Jos opettaja on pettäjän ja petäjän edellä, niin se olisi 3. O-pi olisi 2. Mehtä meta ovat vastakkaisia... 2 ja 9. Ennen ihmistä a-muntu. Ihminen muntu 9. Muuntui. Muuntui viimeistään sitten kun leekkare leekkas.

Vaikea uppoutua 4:ään, 5:teen, 9:ään, 10:een, pakko kaevella... mikä on liisin salaisuus.... onko soutaa 7 vai 2... kun rou sou on suomeksi 2, ja englanniksi 7. Amun on a-duuri, ja fortuna on 4... Hamer on 9, ja siitä seuraa, että vasara mitä todennäköisimmin on myös 9. Mida on sama kuin mita ja was. Riuku on 1. riu ei ole1, vaan se on 6. Doo ree mii faa ovat 4 3 10 8. Jos La on 7, siitä saattaa seurata, että myös Ra on 7, eikä suinkaan 3, niin kuin luulin. Jos näki on voiman vastakohta, ja yhtä saw:n kanssa, saattaa Soo olla 2... mutta... joo, kyllä negy on voiman vastakohta, se vaan ei ole ihan 2, vaikka sekä 2 että 4 saattavat olla Ylös. Sii on 6. Siito...siko... sito... ehkä 6 onkin sito, ja si on 1... sito-a olisi sama kuin sitoa yhteen, 5. Sitoa bit yhteen 555. Vasaran osat pitäisi ymmärtää. Ehkä se on 6:n vastakohta, vas-ara = vas-ala. 6 olis niin kuin vasara alhaalla, paino. Toorin vasara olisi 4:n 9 ... Tai sitten vasara on va-sara... mikä se olisi... kasara? kassara on olemassa, miks maalaistytölle tulee siitä mieleen kaalien silpominen. Vasara näyttäisi olevan 2, sama kuin a-raka (a-3). Siten, että vas on sama kuin ka ja ke, eli viistoon. Vaski on näköjään "viistoon voimasta", eli "viistoon 7:sta, kii:stä", eli 1. Toiselta nimeltään rau-ta, Rau:n eli 6:n vastainen. Enpä tiennyt tätäkään, että rauta on 1, enkä sitäkään, että Ra on 7. <-- sävelten toiseksi ylin, La. ... 6:n rau toisaalta voi olla "väärin"... siinä pitäisi olla hau-ta. Lauteet nousee kuin ilma, ... 2 olis rau ja lau. Silloin 7 olisi rauta. Siinä olisi enemmän järkeä. ... Ehkä rauha-sana ruu-he on ruus-ke=ruuska. Nyt minä tajusin ,että meidän rau-ha ei ehkä olekaan "6:sta 1 askel taaksepäin", vaan "2:sta, lau:sta, 1 askel taakse". 1, peukalo. Saksalaisten rauha on "9:stä viistoon", viitoseen. Jossa on englantilaisten rauha "palanen", sota, viisto, vesi, pan. Jatkuvasti vaivannut merkki-sana, sehän on ilmiselvä mer-ke, 10:stä vinoon, 4. 10 on täynnä tervehdyksiä, voidaan vetää 10-ka = 4, baika paikka. Joka on sama risti kuin rouge-tu. = Rusto rustu, rusko rusku. = jag i utsi itsi itse. 4 kuvaa ristin piirtoa ensin vartaloon, ja sitten olkapäihin. 2 ja 7 ovat ilma ja rauta, 4 ja 9 ovat muun muassa Paikka-tila-avaruus ja Tukehtuminen-loppu-häviäminen. 10 on ontto palko, ja keskus napa, ja tsyss bai hello halo, kai tere:kin. Sen pitäisi olla myös bantu, panna, oikeastaan myös viis-to, vista, vesta, vasta, vastuu, vasku, visnu ehkä myös. Kyllä, visnu on se. Noel, nojeli. Rusetti. Mitata. Vancu. Vanta. Panta. Panto. Banko. Jos tin on 10, niin silloin tinto, punainen, olisikin 5. Voisi olla sellainen repali-punainen, aurinko taivaanrannan alapuolella, vaas viistosta, utchi läpi. Tai tanssijoiden punainen. Rusketus yltää 3-8 -vyöhykkeelle, ja tatuoinnit 2:een. Savi vielä löytyy 1:stä. Ehkä kukaan ei halua avata kuutos-ruukkua. Minä voin kertoa mitä sieltä löytyy, sillä tökkäsin suksisauvalla kuollutta kissaa.

Jos kiitos-sanaan yrittää saada jotain sääntöä, niin sain tällaisen:

(KII-TOS - ei matchää toisten kielten kanssa, jos tämä on 7:n kautta sanottu 2.)
KII-TANG= KII-KE "voimasta(7) viistoon" 3 - olisi sama kuin kyy-kier, kyykäärme
NJUOKKA - afrikkalainen käärme, joka nyökkää, kuin kiittää
Nuoska - iskeytyy kiinni. 3. Nuos olisi ehkä sama kuin nuor/niir: 9
TANG-SJUU - ke-7 = 3
DAN-KE jos tan on 9, voisi danke olla 3.
OBRIKADO - 3. Saattaa tarkoittaa "Vastapäätä Afrikkaa". =Obrika-to. Jossa afrikka(8) koostuu paloista "vastapäätä kreikkaa", ob-rika. Ehkä tätä loogisempi olisi selitys: "köyhälle": to/for oppo-rika.

Muita keinoja sepittää portugalilaisesta kiitoksesta numero 3 ovat:
reitti 1 2 8 3, mutta onko 1 muka brii ? Arvelin kyllä sanassa lebrekon brah:n olevan 1.

Jos köyhä cou-ha olisi tosiaan 1, niin siinä voisi kulkea "ajatus-lenkki" niin, että köyhän vieressä oleva 2, korkeammalle noussut, siitä mennään vinoon hautausmaalle, ja sitä kautta osoitetaan elottomaan maan kuoreen, 1:een, köyhään.

Mielestäni kiitoksen pitäisi olla sama numero kuitenkin kaikilla. Eli siis 3.)

Merci - mikä se on? vetäisty 10 ja 5 väliltä koko käsi? Tikapuut... more see... ten tina tina 3 10 ... gamma 3 <--> /| taivaan laki... guulum 3... kaiku 3... vanhat saven kaiut... ancient delta...
(Virittää suppilon kääntämällä pyramidin? :D)

_____________________


Apinan naamat 3:ssa eivät mitään tarkoita, muutakuin että 3 terälehteä (tai no laitoin ne edustamaan Neanderthalilaista - ja nyky-Eurooppalaista). 9/10 kohdalle olisi sopinut "kuoleman kuva" - niitä on kukissa, Darth Vaderin näköisiä, ja mustanaamainen huppari-mies -munkki myös löytyy, ilmiselvistä pääkalloista puhumattakaan.
"Ei ole merkkiä, mistä (hiha) alkaa" (härällä kulkee naru päälaelta kavioon) (huomaa että vaatteita on lähiaikoina mitattu!). Eikös se shiva-homma ollut, että "merkki"? Ja punainen piste on Shivalla siinä palikassa, jota sanoin galaksiksi. Onko taivaalla ollut kenties "punainen piste" tai joku supernova... kuka niistä enää tietää. 4 of vues. Negi vedestä... Nousu of vesi. Savilaatan oikeanpuoleinen merkki "aurinko paistaa vuoren yllä" tai "ihminen istuu sidottuna", se näyttää myös kammelta, jota käsi pyörittää. Ensimmäisenä pidin sitä astuvana härkänä. Minusta merkit ovat 5 ja 4. Yhd-yhteen. Terttu-tarttu. Visi-nägi. 5 kiekko. Xii uxi. Kämmen ruoste. Luk kan. Liittyy yhteen. ... ym ym Shiva ja merkki ovat muuten sama asia, jos molemmat ovat nelosessa, ja shiva tarkoittaisi plaak ja uxi-merkki tarkoittaisi merkki. Suu... kiekon (plaak, levy) ja suun kuva voisi olla samanlainen. Viilto luki jossain... Shiva on levy, 4, ja merkki on meje 7, ehkä. (Jos yrittäisi saada jotain tolkkua ikivanhoihin asioihin. Järjestystä ja sääntöjä, jotka pätisivät. Sanakaava pätee.)
"Suu osuu"... se on sellainen "Vaanivien imumatojen tieto"... tai ne kiimaiset rakastavaiset jälleen. Mutta jos olisi "Kuu osuu", niin olisi auringonpimennys ehkä. Näin uutisissa härän tuijottamaa esinettä muistuttavan penkin... ehkä härkä tuijottaa divaania? Van-titi-nab ... "Määrä päivä" + naru pitkin oikeaa sorkkaa = "Oikea päivämäärä"? The right date. Vas vas, vesi viistossa. Vesi iseb. Merkit 5 ja 4 ovat vesi ja iseb. Bau pou bou buu wuu wues wes .... MAU NAU ? MAU UAM ? NIT...<<< yheen ...<<<oikein... nuas-saun... saum-muas ... sau-di-id-wos... iduas... mid-uas... "Sau-di Miduas" ... "soi timitios"... ***mietintämyssy käryää*** Saudi muistuttaa kesäpäivän tasauksen kirjaimellista vastakohtaa. Ja muistuttaa sanoja "it was" ja "etwas" ("jotain"). Ompelee yhteen himmeli taivaallinen divine divaani... alepool ja beetto kuulum tartu yheen... ligga 'vaas' ... taivaallinen viistous... maapallossa ja divaanissa.

Joissakin Edelweiss-kukissa (4) on 4x4x3 hopeakolmio, jonka sisällä kultaa. Liha-juttu 9:ssä: "raken-ta" & "o-pera". Löyhkää symmetrisesti numeron 7 kanssa. Valitsin ryppyisen raatokukka-lajin.
Himalaja muuten näyttää paikoin punai-
selta elävältä kudokselta, ihan täsmälleen.


Vas (of) uxi ... wues of härkä ... härän vuosi. Of:a pitäisi käyttää, tulisi uusia vaihtoehtoisia käännöksiä. Ja ob ... hei Jag-ob ... Jaakob voi olla, Jacob Wasserman. :) Weissman. cotton vit... oikealta vasemmalle siis. Jos uxi utsi olisi utsek itsek jag maa. Jää of vesi. Tanier musta levy kiekko... väri-levy viisto ... shiiva... (u-)xi-vas. VÄLILEVY VINOSSA ... = rus-to vaas ... avaruudessa levy kallistunut... utsi kallistunut itche ... Tarkka paikka of vesi ... 5 maa-levyä ... vesipuhveli, bubalus bubalis. Puu-palis... poppa !!! poppamies, noi-ta, 4. Four fire firi fili .... palis pala pal pan bit vit weiss wes vis vit vet water. lus-ka lus, poppa-luska. 4-5. Voisiko poppa/bobba tarkoittaa 7-pa ? Vaaka-puu... vaakasuoran mittapuu... Tai jokin muu mittapuu, jonka kuva 4 on? Bob olisi 7... en muista nähneeni mitään sellaista ennen.... obbo? vasta- torjunta- ansa ... bubble... kupla... vaaka... vatupassi. 7 vatupassi Bob, 4 kompassi/risti/runtsu/rytsy/ratsi/richi/risto/ristu/ suunnan ottaa tästä missä on. vasten härkää4 = 7. Härkä katsoo vastassaan olevaa. (Tai sitten ei). Saattaa olla 2 härkää. Kinni-härkä 7 bob, ja auki-härkä 4 uchi/uksi poppa-mies noita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.