IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

The discs of asteroid VestaTorstai 13.06.2019 04:14

Tuo on niin 100% varma sama kotelo kuin Vestassa, tämän labradoriitti-kiven sisällä, että ei voisi enempää samanlainen olla. Se on kuvassa aika isona näkyvä tumma, vihreän ruskea "siemenkota" oikean ylänurkan kuvan alareunassa. Kotelosta lähtee ylöspäin valkea "itu". Sen "siemenkodan", jota kuvassa nimitän "leather sack" -nimellä, kulmamaisissa käänteissä on kolot. En meinannut ensin muistaa, että missä olen tuollaisen muodon nähnyt. Sitten muistin. Nasan värikkäissä Vesta-kuvissa. Liitän Vestan kiekkojen kuvan alle. Katso sen oikea alanurkka.





Kuvista pitäisi pystyä, yhdessä Yorgia-kuvien kanssa, rakentamaan eliön elämänkierto-tapahtumat. En pysty sellaiseen, silloinkaan, vaikka kuvissa sattuisikin olemaan samanlainen otus. Ehkä sienten ja kasvien tuntijat pystyvät.

Katso taikakiven sisään, ja näet kauas menneisyyteen.

Ylemmässä kuvassa valkea "kameleontin kinnas" ottaa vastaan kotelosta kasvavan monisyisen, valkean, läpikuultavan, sienimäisen herkän limatassun. Vai onko se neliömäinen aukko, siinä vastassa? Mitä siinä tapahtuu? Onko herkän uuden limatassun tarkoitus yhtyä yhteisputkistoon noin vai onko kysymyksessä erityinen tilanne, kun kuolo oli käsillä, niin uutta siementä yritettiin pelastaa? En usko kotelon kasvaneen idun päähän kuitenkaan. Olen aina pitänyt noita pyöreitä kiekkoja, "nokkakiekkoja", 2 kaaren sisäänsä rakentamina *.... hmm... Yorgian ollessa kyseessä, selvin kiekko venäläisessä Yorgia-kivessä oli kiinni hyytelömäisessä yhteis-juurakossa ohuella kovan näköisellä oksalla... kiinnittyminen on saattanut tapahtua vasta kiekon valmistuttua - en tiedä. Se näytti luoneen nahkansa pari kertaa, ennen kuin kiinnittyi.
* Toisaalta labradoriitin sisällä näkyi, ikään kuin sienijuuren pitkä venemäinen varsimainen osa, joka on rakennettu alhaalta ylös ja yhteen kaareutuvista läpyköistä, valkeista elämänrakentaja-osasista, jotka osaavat ilmiömäisesti tehdä mitä vain - jos se on nimeltään "sienijuuri", tuo läpyköistä rakennettu venhomainen putki, niin sellaisten päässä näkyi noita v-nokka -aukkoisia kiekkomaisia säkkejä... lähtikö juuri säkistä, vai kasvattiko sienijuuri sen kiekon päähänsä joksikin itiö-säiliöksi tms ?

Labradoriitti-kuvan halki menevä iso vihreä kivi: oikealla kulkee pitkälti kuin valkea "kitiinipanssari", kaareutuen suojaamaan sen alla olevaa. Ne ovat kuin lehtiä. Yhden alla näkyi ikään kuin lasiin säilöttyä ilmavaa juurakkoa. Marsin syanidi-kiepin allakin näkyy kuin lasiin säilöttyä paikallaan ilmavasti olevaa juurakkoa vedenpinnan ja pohjan välillä. Kelluva kiekko, jonka alla pohjaan ulottuva juurakko? Miten kaikki sattuisivat muka lasiksi muuttumaan, vedet, noin vain? Mistäs tietää, jos hyytelön valmistivat tai jotain sellaista. Nykyään eivät kyllä lammikot taida lasiksi muuttua, niin muuttuivatko muinoin?

Labradoriitti-kiven sisällä näkyvä, kotelosta kasvava herkkä valkea sienimäinen monisyinen tassu näyttää aivan elävältä. Sienimäinen yhteisö kuoli hetkessä paikoilleen, jokin tapahtuma tappoi ja säilöi sen hetkessä paikoilleen ja pysäytti ajan.

______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.