IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kasvin pihdit ja eläimen kauluksetPerjantai 27.09.2019 03:15

Ihminen talsii näiden yli, tajuamatta mitä harmaan pinnan alla on. Tulin mekein surullisena kotiin, kun kivet näyttivät nyt niin kuolleilta. Päätin jo jopa lopettaa, kunnes katsoin kuvat, joilla aioin todistaa kivien olevan hyvin vaatimattomia elämän suhteen. Eivät ne ole. :)
P.S Ison harmaan pihdin oikealla puolella, violetit kaulukset valavat punaisia paksuja, en tiedä mitä. Ehkä esi-isiämme? Kaulukset on valmistettu ruukkujen rivistä, ja ruukkuja taitavat olla valoksetkin. Eipä uskoisi, jos ei näkisi. Mitä siinä oikeasti on? Ruukkujen aiheilla on musta pää. Ruukkujen aukot näyttävät "singing standereiltä". Kaulusten sisällä olevat eivät ole vielä valmiita, ne nukkuvat "sikiöinä", kuin pitkän kellokukan muotoiset toukat.



Negatiivi auttaa näkemään asioita, joita muuten ei näe. Kaikki oli elävää.
Iso ruskea vasemmalla alhaalla on se "vaaleansininen tuhatjalkainen". Nyt se on oikein päin, kumpu ylös. Näettekö, pihdit ovat aina pari. Hmm, ylemmästä kuvasta näkyy paremmin, mitä on harmaitten pihtien päällä: siinä on vinoneliö-keskus. Kokonaisuus voi olla "ohjelmoitu" äärimmäisen vanhalla tavalla: 2 pihtiä ja niiden sisällä oleva vinoneliö ovat niin vanha muoto, että niitä on avaruudessa. Lisäksi möykkyä peittää pari harsomaista lehteä, niiden alla pari paksua punaista lehteä kasvattamassa kekoa. Hyvin näkyy läpi päällimmäiset harso-lehdet, vanhasta ruskeasta kivestä. Punainen keko ei ehkä kuulukaan pihtien päälle. Vai onko keko rakennettu suojaksi? Eikö punainen ole kylmänsuoja? Punainen möykky voi olla myös varren päässä kasvava paksu lähes pyöreä eläin, joka on kaikkea muuta kuin suojaamassa sammalpaketin keskustaa... - mutta kun viereistenkin pihtien päällä on punainen keko!! "Linnunraato"-keon punaiset lehdet ovat vinoneliön muotoisia, ainakin läpinäkyvät päällimmäiset ovat.



Melkein kaikissa kivissä on liitoksia naapurikiviin, loivat mielellään venttiileitä naapuriin, vaikka se ei olisi ollut itsensä kaltainenkaan. Ja jos jotkut pitivät matalatorvisia piippuja, niin toiset siihen räpylän laittoivat kuin kannen.


KATSO MYÖS KUVA TÄMÄN ALAPUOLELTA.

______________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.