IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

sinisiä ja punaisiaPerjantai 27.09.2019 17:26

Yhä kuvia samasta paikasta. Isohkon kiven päällys, ja sen takana olevaa kalliota. Tämä on positiivi. En tiedä, onko siinä edes valtikka-elukan pitkää ruumista oikealle. Symmetrisen ja hyönteismäisen näköinen lätkä/pääosa saattaa jatkua pienen ruumiin painaumana yläviistoon, eikä oikealle. Oikeastaan siinä näyttää olevan molemmat.





Minä olen pyörinyt näissä kuvissa koko ajan eri suunnista sen 17 cm leveän muka-anomalocariksen ympärillä (kuvasin paikan sitten eri suunnista, koska 2-ulotteisuus ja perspektiivi luovat outojakin näkyjä, enkä halua puhua puutaheinää). Onko oikealla seisovan punaisen päällä jokin "kynsi-tarttuja" vai mikä siinä on? Tuossa ikäänkuin roikkuu tuo pinkki säkki... sen toinen pää kapenee reikäiseksi litteäksi nauhaksi, joka näyttää ihan kuin kiinnittyneen sinisen piipun suulle... johon muutama olento hapuilee.



Punaiset osat yhteensä, ei erikseen, tuo leveys. Yllä näkyvä haljennut vuori on eri kohde, kuin alla kuvattu "koteloitu lnnunraato".
Edellisestä kuvasta alta näkyy, että punaiset ruukut/kukat pudottivat ehkä ulos jonkin pitkulaisen pötkön tai 2? Ne ovat irronneet, koska tyhjiä näkyy. Alkeellisia, jos ne syntyvät kaulusten ympäröimästä pesästä. Minusta silloin kaulus ei ole ollut ensin ruukkurivi, vaan jokin pitkula, joka paloittui samanlaisiksi yksiköiksi, kuin sen jälkeläiset pesän keskellä ovat. Siinä näkyy pari kauluksen leveän puolen lilaa "tulppaania": jotain samaa, kuin vihreän anomalocariksen reunoilla olevissa nokkakannuissa. Lisäksi keskustan kellokukkameri vastaa vihreän anomalocariksen keskustan kellomaisten torvien merta. (Minulla ei ole pakkomiellettä anomalocariksiin, vaan niitä ON SYYTÄ verrata keskuskellomeri-, sivukannurivi-, sivukaari- ja alkupihtilöytöihin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.