IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jatuli & Budj BiMLauantai 22.02.2020 21:57

Ei ole mielestäni ihmisen tekemä. Eivät näytä tässä kuvassa hiukkaakaan ihmisen latomilta kiviltä. Ainakaan tarkennettu lähikuva ei näytä asetetuilta kiviltä, vaan maasta kasvavilta, aluksi 2-reikäisiltä avautuvilta kauhoilta... elämältä, joka on asennossa, jossa se kasvoikin. En arvannut, päätin vaan varmuuden vuoksi tarkistaa... En kyllä ymmärrä, kuinka muinainen elämä voi olla kuin koskematon... toisaalta onhan Pirunpesän laidallakin muinaisuuden kukkia parhaassa raikkaassa kukoistuksessa. JOS on ihmisen tekemä, niin eikö hän silloin kylvänyt jotain maahan kasvamaan, niin kauan sitten, että ne kivettyivät? Tai onpa ihmeen tarkka ollut, jos on osannut istuttaa kivikukat oikeaan asentoon! << nykyihminen ei kykenisi tuohon, koska ei edes tiedä mitä ne kivet ovat. Vai onko mahdollista, että joku asetteli maasta keräämiään hampaan muotoisia kiviä oikeaan asentoon peräkkäin maahan niin, että niistä tuli spiraali? Jos noin tapahtui, eivätkä hänen löytämänsä kivet ensin olleet spiraalina, niin jäljittelikö näkemiään spiraaleja? Tiesikö, että ne ovat olleet joskus spiraalin muodossa? Korjasiko hajonneen spiraalin muotoa ehkä? Tai muuttiko löytämänsä spiraalin labyrintiksi? Koostuuko se jopa 8:sta pikku nökkösestä, tuollainen 1 koppa? Tai vähintään 4:stä. Hammas avautui kuin kukka. Tämä Jatulintarha on sama, joka on tällä hetkellä Ylen pääsivun uutisissa.



Niitä näkyy olevan keinotekoisia sekä oikeita. Tämä vaikuttaa oikealta, ei ihmisen tekemältä, ja on pelkkä spiraali, ei labyrintti:
https://www.vastavalo.net/albums/userpics/10901/normal_mk_20131008_5d3_136.jpg
Näyttää suurelta. Sisältä puna-siniseltä, jotka, sisäosat, ovat jotain kääpämäistä sientä, ikäänkuin. Siniset kivet ovat kasvaneet alustasta, ja monellä on 90 asteen kulma sitten, ja jatkuu vaaka-viuhkana. Jotkut taas näyttävät varrelliselta koppakuoriaiselta ja jollakin jopa näyttää olevan kuin jalkapari edessä alla (alfa-langat?:) Ei perkules ole ihmisen tekemä tuollainen, jonka sisältä violetit käävät pursuivat aikanaan. Spiraalinpätkien muoto on niin luonnollinen ja hienosäätöinen, kokonaisuutena, kokonaisuuksina, ja päistään, että sekin todistaa kiekuran vanhaksi elämäksi. Ja se, että on toistensa päihin tarttuvia pätkiä, ja varsinkin sellaisia pätkiä, joista vähintään yhdellä on päässä kuin jalat. Ne näyttävät elämältä. Ikä on sama, kuin violettien kivien sisäosilla on. Silloin se eli ja kuoli, olipa se sitten alunperin mikä tahansa. Näyttää kaukaa hieman homemaiselta. P.S. Jos on jokin merituppi-laji, niin ... niistä ei löydy spiraali-kuvia, eikä pötköjä ole suorinakaan pitkiä olemassa. Tulee mieleen sellainenkin, että onko päällimmäisen otuksen alla ehkä spiraalikohouma, joka ei liity päällimmäiseen mitenkään.

______________________________________________

Ykkösessä kuvattu 100-metrinen kenno. Emä-kenno, muassaan pienempiä. Ei siinä näy pienempiä, mutta ... niillä on niitä. Kyllä on olleet tarkkoja, jos tiesivät! Minulta meni vuosia löytää tuo.
Entäs jos wisas olisikin ...wi-vas, niinkuin baskin sas-pi tarkoittaa vaspi... joko hammas... ei....wisas on onneksi 4... I just know. Jos 5 on ratio(nal) ja 4 viisas, niin onko 3 älykäs? Löysin juuri "kuri"-sanaa seuraamalla, että 3=possible. Se ei ole tönkkö, niinkuin 5 on. Tönkkösuolattu muikku.



Budj Bim -tulivuoren nimestä ja aboriginaalien "ihminen muuttui" -tarinasta, jonka arvellaan olevan 37 000 vuotta vanha, tulee 2 yön + 1 päivän vaivannäöllä tällainen asetelma. Tarina asettuu numeroihin 1 ja 6, mutta BIM -sana voidaan yhdistää kaikkiin niihin sanoihin, jotka ovat kuvassa KELTAISIA.
Ihmisen muodonmuutos, murrosikä, on numerossa 6, jonne tulivuori piiloutuu akne-näppylänä. Asia on syvempi. Materia, mater, maa, muuttui. Ja evoluutioon ja luonnonvalintaan liittyvä totuuskin tuossa saattaa olla, joka on, että ihminen muuttui ja joka ei muuttunut, hän meni maaksi.
Tarinan 3 miestä, kun 1 muuttui tulivuoreksi... jospa se meni maaksi, pienikokoinen laji... loput on voitu laskea Afrikkalaisiksi, kaakkois-Aasialaisiksi, ja valkoisiksi miehiksi. Runoileva mies, imb-pätkän juuret ovat myös poem-sanassa. Savolainen immeene on aivan puhdasta sanakaava-kamaa. Imeväinen joka on jo aikuinen. Sana ihminen hyppii edestakaisin maan imun ja pyörremyrskyn välissä, niinkuin että mii/maa ih mich >> myrsky imi lapsi imi >> ei ime enää ei ime ylös (enää) vaan alas.
Sana "human" tarkoittaa joko "ei-ihminen", "nainen", "ennen miestä", tai "ennen ihmistä"
Saattanut sisäldada neuvon, että koukista polvet kun nostat jotain (punainen viiva).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.