IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

JatuliTiistai 25.02.2020 08:26

Ehkä 5 = "kuusi" ? Haas, kaas, kuus /\. Voipa olla! Käsi, käs kääs, kaatoi kaas.

Mikähän 6 silloin on ollut? Kaaso? GaseL? Hassel Hasser Jasser ? Hokus? Fokus? Husho=anger, husso=fluori, Huso = värttinä tappi kehräin pivot tappi napa keskipiste roikkuu jostakin (jonka ympäri pyörii?)
Se on se mualiman napa, keskus-tappi.
Kaasho=paina painiketta. Casho caasho = dinner. Kashel=yskiä, haukkua. Gazel=lyyrinen. Gaasso= huohottaa/vetää syvään henkeä

lyyrinen gazeL... hyppään impala-(antilooppiin)... imla = oikeinkirjoitus. Impa on lähellä sanaa poem. Impa on 5 .. im-la=66 ... poim= 1 pouim=10 ... paim=5. Mikä on siis imla-pa? 4... mus-ik? Jos toinen on runoutta, niin toinen voisi hyvin olla musiikkia. :) Runouden vastakohtaa... oikeinkirjoitusta... Lez-ag = leezek.
Gaselli on runoutta, kaarevaa. Kaunista ja sulavaa. 6, 10.
impala-antilooppi on (ehkä?) oikeinkirjoitusta, 1, 5. Tai sen vastakohtaa, runollista ja sulavaa myös?

Jätän tämän toistaiseksi näin, tietämättä onko "kuus" ollut joskus 5. Ehkä olin nyt väärässä(kin), sillä 7, sydän, on main/keskus. Suomi on niin vanha kieli, että kyllä sitä ajan kanssa voi tapahtua kummiakin. Tai ehkä ne muut ovat erehtyneet... toisaalta talon katto ja kuusen muoto viittaa siihen, että me sekoilimme. Olisi järkevämpää nimittää 6:tta kuin 7:ää keskukseksi.

Olen pahoillani siitä, että tämä sattuu juuri gasellin runollisen juoksun perään:

Jos sinua vaivaa
6 umpi, niin

6 vedä syvään henkeä (="gaasso") - Mitä tästä seuraa:
________7 sUoL-i_______8 teint-a-t_______9 SON-to-o_______ba-has-t
____________________________________9 teet
____________________________________9 tehty
____________________________________9 punotu
____________________________________9 juu-t-i

En osannut laittaa tuohon ulos- tai läpi-sanaa, siitä huolimatta 4 5:stä tai 5 6:sta minusta pätee... asia kun on niin niinkuin siinä sanotaan.
Siihen muotoutui saksalais-tyylinen verbi, t-loppuinen yksikön 3. persoona.
Koira yhdistyy haukullaan 6:ssa huohotukseen ja hengenvetoon.
U-kirjain on lisätty auringon nimen, sol, keskelle. Opin baskista ja englannista. Suomalaisetkin tekevät sitä, hyppäävät vokaalin viereen laittamallaan vokaalilla eteen tai taakse hypyn. Tai vokaalilla yleensäkin hypätään eteen tai taakse, mutta se on hieman erilainen, noin, että suo sou tuo tou tau ... ne on kaikki rakennettu sääntöjen mukaan, ei ne ole mitä tahansa mölinää, eikä summamutikassa äännelty. Kädestä käteen hypätään i-kirjaimella, jos vokaalilla hypätään, mut voi hypätä eräällä konsonantillakin, ja ainakin 5:llä erilaisella konson.-vokal-yhdistelmälläkin voi hypätä kädestä käteen.)
Rautalankaa ____X_____X______X______X

:: me-ni :: näär :: neer ... 9 :: :: <-- kaunis runollinen jäljitettävä tehnyt viukuran

___________________________________________________

2 sign. sa-in. Saa in, saapuu sisään.
Tarvitaan merkki, kun saapuu sisään. Ehkä käyneet kimppuun jos ei merkkiä.
Merkinanto: Fin: ko-pu-ta 3. Eng: "knock-k....."
nok-ko-nen (9) = viholainen. Nokkone knock-knock nee, vihollinen ei koputa.
Jotta koputtamisesta olisi jotain hyötyä joskus, olisi sisällä olijoilla aseet oltava kourassa joka koputuksella. (Ellei se merkki ole vain omien tiedossa.)
Noch-ka nee = ei nokka 8

nuock-ka = käärme Afrikassa, sekä nuoska (-lumi) (tarttuu). Tarkasti ottaen eri kuin edelliset. Välissä oleva U muuttaa 3-nokan 4 nuoskaksi. Jos Afrikassa oltiin yhtä tarkkoja, niin nuock-ka olisi voinut olla käärmeenä ehkä "beettä(jä)" 2.
Välillä minun "tarkkuudet" heittää syystä tai toisesta näissä.





Yksi oudoimmista, ihmisen vanhoissa esi-isissä. Lajin serkut ovat erittäin kauniita, hassuja, inhimillisiäkin melkein, hymyilyttäviä, värikkäitä, valollisia, kilttejä, ihania, upeita, ....https://preview.redd.it/2kefhcq1dws31.png?width=640&crop=smart&auto=webp&s=559069e78eea4c788795a2b38c58cbe297e60d43
Jatulin tarhan hampaat ovat tämän sukulaisten, näyttäisi... en ole vielä spiraaleja löytänyt enkä etsinyt. (Robotin perkeleet ovat karanneet menneisyyteen, ja koska me loimme heidät omaksi kuvaksemme, niin ajattelivat tehdä saman meille, ja loivat meidät omaksi kuvakseen... no ehkei nyt aivan niin käynyt :) ... vaikka emme kyllä olleet vahtimassa.)

__________________________________________

Lampaan luita ovat nuo muinaiset nopan edeltäjät. Luu = 6. Nyt voi sitten joku rätnätä, että minkä kielisiä ovat sahat, tuurat ja kairat, ja minkä ikäisiä. Ja tulee vähän eloa fossiili-tutkijoihin.



Ei-ihmisen tekemät Sha-tur-i :n tarhat tuossa juuri alla käsitelty.

___________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.