IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 14.03.2020 22:40

Tein näitä 3:a kuvaa 2 kokonaista päivää aamusta yöhön. Herrajestas, ylimmässä kuvassa kirjoitin että itä-rantaa, vaikka se on lahden LÄNSI-rantaa. Pelkään, että jos muutan kuvaa, se muuttuu huonommaksi. Niin kävi ainakin muutama vuosi sitten, että uudelleen käsitelty kuva huononi dramaattisesti sekä Paintissä että lopuksi galleriassakin. En ole huomannut huononemisia pitkään aikaan. Täytyy kokeilla.

Mistä ne tulevat ne sammalen silmät? "Sammal-asiantuntijat" varmaan tietävät sen. Peilautuu kierteitten luomus keskeltä, pelikorttien hahmoiksi? Näyttää, kuin tuo oikean yläkulman valkea maukku ampuisi järvestä lähes silmien linjan tuolle "anomalocarikselle" ...



Alla: Mustalla isolla juurella, jonka jatkeet rakensivat järven reunaa, näyttäisi olevan pedon hampaat. Se on kuin selällään ja tarttunut maahan kuin taisteleva kenguru, pää taipunut äärimmäisen taakse. Voisiko sellainen jokin "sienijuuren poikanen" olla ollut liikkuva? Ei alla, vaan sen alla olevassa sinisessä kuvassa on punertava pihtiniekka, jonka lyhyt röyhelöhelma osoittaa taivaalle. Olisiko sen kuulunut tarttua maahan, ja kääntyä selälleen? Ja rakentaa samanlainen 2-haara-juuri, kuin se, jonka sisällä sen näemme? Tämä selittäisi senkin, minkä vuoksi "anomalocariksen" "suu" on mahapuolella. Jos se asettui selälleen, jäi vinoneliöaukko ylös, niinkuin kuuluu olla. Jospa ne eivät liikkuneet, vaan pihtiniekat juurtuivat synnyinsijoilleen? Vastaukset ovat niin esillä kuin vain voivat olla. Alla olevan vihreän kuvan oikea puoli kertoo, että pihtiniekat juurtuivat synnyinpaikkaansa. Jos tummanvihreän "mailan" ympärillä oleva kaareva rivi on niitä synnyinpaikkoja. Onko suuri vihreä matomainen nuolipää-lehti sukeltanut rivin päällysrakenteiden alle, ja imaisi poikaset häntäänsä? Vain 1 jäi. Syönyt ne, tai jokin siitoshomma oli menossa/geenin sekoitus, tai 3. vaihtoehto: tuhon tullessa yritettiin suojata jälkikasvua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.