IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Under the SeaSunnuntai 10.05.2020 09:35

Mantis? Ovatko isot vihreät vasemmassa reunassa sen etujalat? Taittuneina. Hyvin pieni valkea pää on, jossa mustaa menee kuin huivina. Silmät läpinäkyvän vihreät. Jos pää katsoo tänne päin, niin millä suulla se imaisee sen hedelmän? :) Viher-silmä pää ei ole aivan symmetrinen... eli ei olisi sellaista siinä... tuntui kuin siinä jotain erikoista olisi.



(Pirunpesän otuksesta myöhemmin.)

P.S. Veikkaan, en veikkaa, mutta epäilen, että pusikossa seisoo pari yhtä korkeaa mantis-ampiaista, kuin on sen vihreän korkeus. Väite on aika hurja. Ne olisivat naamioitumisen mestareita, samoin kuin taustan otus. Lehdet ovat symmetriset hyönteisen päähän iskettäväksi sopivat. Eli silloin kysymyksessä olisi eläin, joka näyttää kasvilta. Väitteen tueksi seuraava kuva: vihreän puskan seisojilla on samanlainen kavio kulmassa olevassa kintussa kuin tällä symmetrisen oloisella "hämikselläni". Tämä on hämiksen ja monen saman tapaisen esi-isä, ... öö... luulisin Joo kyllä se on. Niin se on. Eikö ole? Onhan? Olen oppinut näinä viikkoina, että punalevä valmisti hyönteiset aikojen alussa. Se muutti itseään, ja alkoi muurata asioita hyönteisen päällä. Kuvamateriaali juuri mainitusta, muurailusta hyönteisen suulla, ilman ruumista, tulee myöhemmin.
(Laitan vihreän pehkon muka-ampiaisista kuvan myöhemmin.)



(JOS labradoriitti-kiekkojen sisällä olevilla otuksilla on sellainen nelilehtinen suu, lakan marjan suojalehtiä muistuttavat läpykät, niin silloin niiden tekemiset ovat voineet olla yhtä alkeellisia kuin galaksin ympärillä olevien "yksiköitten" tekemiset: asettua rinkiin keskustaa kohti, ja puhaltaa sinne muna. Siinä voi välissä olla 2 kauluksen rengaskin, joka näyttää 2 madolta.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.