IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

White & BlackTorstai 14.05.2020 06:12

Läpyti-läpyti -jalkarivistä: Suomen suurimman kaivoksen pohjalla on suuri jokin koppakuoriais-päinen olento, jolla on sellaiset jalkarivit. Se seisoo siellä sileällä pohjalla kuin esiintyjä amfiteatterissa. Tämä kuva ei ole sieltä, vaan Patagoniasta.
Alla olevassa kuvassa jopa keltainen suuri vuori näyttää eläinmäiseltä ja sienimäiseltä levältä. Voihan se olla, että kapeneva viukula seisoi liikahtamatta leväjaloilla. Tai käveli joskus, mistä sen tietää.
Samassa tv-ohjelmassa on kuivunut maa täynnä hyvin säilynyttä tarkasti näkyvää hyvin vanhaa elämää. Samanlaisilla jaloilla otuksia. Täytyisi saada jonkin hännästä ote ja pystyä selittämään kuka tekee kuvassa mitäkin, siinä värikkäässä satumaailmassa. "Intiaanijäljittäjän hommaa". Lännenelokuvissa jäljittäjä on melkein ana intiaani. :) Voi ei, monia maisemia tsekattavina.



_______________________________________________

Siinä pitäisi olla silmiä, tuossa punaisessa "läpivalaistussa" kuvassa, jos kysymyksessä olisi hyönteisen näkevä pää ... "The Black"-sienet näyttäisivät ympäröivän epäilemäni pään renkaana. Se, mistä ne on alunperin tehty, ei merkitse mitään. Katsokaa omia teippejänne, joista ihonne koostuu kuin bakteerin kietaisu-paita.



Edelleen sama kuva. Mikä on syy hyönteismäisyyteen? Jalat paljastavat sen punaisen hämähäkki-levän kaltaiseksi. Hyönteiseltä se ei yritä näyttää, vaan paremminkin peittää sen. Onko sillä vihollisia ollut, jotka söivät hyönteisiä ja metsästivät niitä näköaistin avulla? Pohjan väriset kirjavat jalat eivät vastaa maahan sydämen muotoisina, sopivaa kulmaa niissä kyllä on. Puskassa on vihreitäkin jalkoja, joista erään parin alimmat osat ovat sydänmäisiä, kuin sillä hämiksellä. Sitten on kaviomainen paksu vihreä kasvimainen pari myös, aivan kuin juuri mainittujen sirompien vihreitten, kulmassa seisovien kinttujen kanssa samaan kuuluvat, taakse. Mielenkiintoisia. Kai nuo on tutkittu ja tiedetty, ainakin niin luulisi. Erittäin mielenkiintoinen eliö/eliöt. Hyytelöt kuulunevat sille, ja syanidivärit ja kaikki outoudet. Alhaalla takana on kuin turkoosivaloa hohtava läpinäkyvä karhukaismainen otus... liekö "hyytelöitymässä" ja massautumassa ... Tuolta voi löytää valkomassuisen "The Black":n, huppuineen tai hyytelökourineen, tai ruttuisine roikkuvine norsunjalkoineen ... joista kaikki ovat oudon matomaisia. Ja oudoimpia kaikista: keltaiset keppiparit, joista aina ainakin toinen seisoo 3-sakaraisella joulukuusen jalalla... (sukulaisemme?) Lehtien keskellä näkyy turkoosin jäähyyhmän näköinen jokin kuin pesä, "hyönteisten muuraus", sen näköinen, joka, jos maalla olisi, olisi seitistä. Kolmasosa oranssin merihevosen massuosasta. Sijainti merihevosen kuonon yllä. Vihreiden hämis-jalkojen kohdalla. Pitääkö siitäkin laittaa kuva.... alienmäinen kohta kaikkine kotkan-helmaisine jalkoineen. Ei tiedä mitä näkee. Sen pesän yllä putki 2:sta vihreästä... veikkaan että se on sitä mustaa mutkulaa... hyvin vanhaa. Kerron vain mitä näen - tiedä sitten miten näyt oikeasti selitetään.

Sitten rönsyillään tänne:
("set ben dome"...be... pray... 7 ja 8 välissä... saspi vaspi... 5 vasten alfaa pohjassa kairat palm ... alfa alka(e) 1 ... mitähän kaikkea cirka tarkoittaa... mantis olisi 3, ja siellä on ympyrän pi... 1 mua 2 leeva & ilima... 5 heen yheen yhteen palm ... ret 4 sopisi keskustan rakentaja-matoihin joilla on 4 suulehteä kohdassa, jota nimitin punaisen pultin liittymäksi... ilkeän näköinen suu kuninkaan kruunu ret rez rex... allah... jos se on sama kuin eel-lo-hi (elohiir, liikkuu itsekseen), niin se olisi 8 - kaksi toisiaan kiertävää kappaletta kartta-a ... eli ikiliikkuja siis. Pito. ...Jos allah taas olisi "ennen sitä joka on ennen 6:tta", niin se olisi 4... päästään taas 4-lehteen, joka sylkee keskustan jumalan kaltaisesti. ... )





Yritän järjestää eliöt, .. että en sen vaikeampaa tehtävää ottanut. Sillä voisi todistaa hurjat väitteensä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.