IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Löysin otuksen, jonka (ainakin toinen) pää on täsmälleen samanlainen, kuin Suomessa Pirunpesän laidalla selällään köllöttävän otuksen fossiililla:
Kukoistavat olivat massut madoilla, lienevätkö sitten jälkeen päin kasvaneet nuo kukkien näköiset niiden sisään, vai miten se asia on? Kukkivan näköinen on se yhä elävä merihevonen. Yksi parvekeruukun valkea pääty on kuin Cephalozia Pleniceps.

https://www.scielo.br/img/revistas/bjb/v74n2//1519-6984-bjb-74-02-483-gf02.jpg
Nyt tiedän, ehkä, miksi linkin Brasilialaisella madolla on vino, käsimäinen toinen pää... : kuvasta erottamani lehtimäinen kalantekele ei lopukaan alhaalta keltaiseen kohtaan, vaan jatkuu alemmas, ja kiinnittyy pitkällä vinolla madon tahmatassulla ... silloin se kiinnitti samanlaisen pään isoon matoon, kuin pää oli, johon tarttui. (Muistatteko "intiaanien maitten" jättimäiset maamuhkuset Andeilla ... jyrinä on melkein kuulunut, kun maa=mato liikkui... pieni lehtieläin tarrautui ja ylettäytyi yhden päähän roikkumaan, kun toinen jätti siitä oli eroon jyrissyt... siihen kuolivat.)



Oranssi seinä keskellä kuvaa johtaa Pirunpesän pohjalle. Näkyy vain yläreuna, peittyi se vähäinenkin sisäseinän kuva nyt, kun liitin "kukkaruukuista" suurennoksen oikeaan reunaan.

Koristeellinen kala, joka on kaarella tuossa alempana kuvassa.... ei näy leikkaamassani kuvassa, mutta sillä on kehän ulkoreunalla ystäviä, minun mielestäni... saman tapaisia, kuin mustat nenät on Leppävirran saarilla, mutta oransseja, ruskeita, ja mustia. Reikäsuisten putkisuisten levien ... jotain ryhmää, jos ei nyt pinoa aivan. En ole aivan varma, että mitä siinä on.

____________________________________

P.S. Mitä tekee musta (levä?) kuvan vasemmassa alanurkassa? Miksi se asettaa samanlaisen, mutta pienen, "kavion" kalan peräpään "kavion" viereen? Haluaa muistella menneitä aikoja? :) Kalan ulkomuodosta päätellen se on kaveerannut aika lailla levien kanssa... Koko pesä on arvoituksellinen, ulko- ja sisäpuolelta - samoin emokala. Kala on yhtä paljon Yorgia, muinainen äyriäinen, ja kala! Ja kasvattaa outoja kukkia selässään. Juuri saman muotoisia nousee,kuin Leppävirran saarten keskeltä on noussut. Kala on kuin pato... ja ulkopuolelta ikäänkuin kehään suuntaisi ... merenpohja, joka elää... Kalan pyrstö/whatever, on asettunut "kalansuisten" levien väliin, ja kaareutuu samansuuntaisesti kuin ne. ("Seisovien hyönteisten ampiaiskuvassa" elävät juuri samat olennot lähekkäin: Värikäs merihevonen, ja kaulusmainen 2-päinen, puumainen "kalansuu-levä", joka lieneekö sama, kuin uljas hyönteis-silmäinen meren suuri seisova viherlevä.
Aivan kuin levä tukisi tuon kalan pesäkaarta. Ehkä kala etsii juuri sen levän, ja käyttää sen kaaria seinän alaosana...niin se varmaan tekee.)

Selkärankaa, ja ilman. Päivän, viikon, biologinen mäiskähdys.
En ole varma, että onko keskimmäisessä kuvassa"parvekekukkaruukku"-otuksia. Niihin viittasi
a) 1 pieni yksityiskohta, joka muistutti Pirunpesän reunan yhden valkolilja-kukan sisällä olevaa vihreää kaktusmaista möykkyä, jonka keskellä on piste
Ei näy tässä. "Tunnistus" olemattomasta samankaltaisuudesta ...
b) kukkapäällysteistä, halkaisijaltaan neliömäistä pötköä ikäänkuin näkyisi
c) pötkö kaartaa (kaartaa kuin suorakulmakenttään pyöreän nurkan)
d) maassa on myös vaaleanpunaista mötköä, aika suurina. Näytti tässä hyytelöltä, ehkä joku kauhalta, jonka kauha on käsi. (Pirunpesän kartassa näyttää vaaleanpunaiselta vaahdolta, kaukaa katsottuna tiivisteenä käytetyltä näyttää. Mutta muodostaa myös kuppeja, jotka rakennettiin kuin 4 miljardia vuotta vanhojen bakteerien kyljet. "Veneen laudat" ...)

Tunkeeko vasemmalla näkyvän eläimen selästä ulos kasvimaisia juttuja vinoneliö-aukoista? Jos, niin se on sukua bakteereille, anomalocarikselle, ja Leppävirran saarille! :D Ja oikean reunan äyriäiselle, jolla myös muistaakseni ikäänkuin "kasvaa kasveja junanvaunuista" ... ja sitä ei sitten taas usko kukaan, että eräs tuollaisten pikkuäyriäisten lajeista, enkelin näköinen, muistuttaa joitakin anomalocariksia... pienentyvien "kanisterien" rivit kyljissään.
Ihmeellinen on elämän historia. P.S. Olin oikeassa, sukua ovat: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-M-Artemia-Urmia.jpg (Niin joudun samalla myöntämään, että A.L. olivat eläimiä... vähintäänkin jotkut, tai osittain.)


Kuvasta puuttuu eräs olento: se "ho ho ho" -kulmaolento, Ja sittenkin kuva on vain pieni välähdys. Tuolla merihevosella kyllä on ikiaikaiset piirteet. Siihen se kaartuu levien kaltaisesti, ja kantaa selässään Leppävirran saaria, jotka toistavat avaruuden ainepalmikoiden keskusneliöitä.

Oikean ylänurkan pikku-kuva: Eri paikasta maailmaa, jostain meren pohjasta. Mikä se on se harmaa, kiepillä, noitten vaaleanpunaisten kukkalevyjen alla? Ja sekö kieppi valaa kiekko-pötköä? Mikäs tummanpunainen siellä ulkokehällä on? Olisi äärimmäisen alkeellinen eliö, yhtä kuin galaksit, jos osoittaisi keskelle vieruskavereittensa kanssa, ja loisi sinne "puhaltamalla" jotain. Niinkuin näin sammalen munia tehneen. Minä näytin sen. Sammal-massa puhalsi hyvin säilyneessä fossiilissa"4 tuulen suilla" keskelle munan. Oikean valkean munan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.