IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 27.10.2020 10:04

Tosi kummaa ja vanhaa elämää Alpeilla. Yksiköistä lähtee ikäänkuin vihreitä räpylöitä ja/tai kauluksia alhaalla, eli eläviä ainakin ne läpykät ovat. Ainakin oikealla näkyvä möykky "istuu" sienikourussa, mustan ja tummanpunaisen värisessä. On rakennettu ja syntynyt siihen. Niinpä täytyy muittenkin silloin olla samaan kuuluvassa kourussa. Ovat peräkkäin kuin jotkin madonpätkät tai bakteerit. Harmaat pesänreunasienet näkyvät tulevan tuolta alempaa vedestä rannalle, ja näyttävät aika "marsilaisilta" minusta. Olisiko levämäistä sientä, ja möykyllä oikosarven päätyläpät? Täysin erilaisia toisiinsa verrattuina.



Nappasin kuvan tältä videolta, kohdasta 7:03 Luontohetki Alppipurojen elämää
https://areena.yle.fi/1-4664120

Sama video, tunnistan anomalocariksen Alppien vuoristopurojen seinämästä. Laji lähellä tätä:
https://www.sciencenews.org/wp-content/uploads/2019/04/042719_scivis_feat.jpg

Tietääkseni anomalocarikset ovat sammalmaisia, hyönteis-äyriäismäisiä, ja jopa kalamaisia. Videon kohta 29:02 - 29:05.
Iso musta keskellä. Näitä on vaikea käsittää. Ihankuin ylös nostettujen kavioitten pesästä katsoisi jotain liskonnaama-poikasia. Kaiken kukkkuraksi 1 naamaa tai 1 kaviota muistuttava outo iso harmaa seisova olento tuossa vieressä ... muistuttaa sekin kalaa hieman, nimittäin merihevosta. Ellei jopa haita. Paitsi että sillä on alhaalla merivuokon tarttuma-imukuppi. Huom: merihevosen ja meidän sukulais-kaloilla on hännässä jonkinlainen imukuppimainen pyrstö.
Ehkä luin kiviä väärin... se näkyy kauempaa kohdassa 29:08. Musta näyttää kaulusparin toiselta puolikkaalta. (Näyttävät valaneen hirsitalon peruskiven ... :) jollaisia on rannoilla Marsissa.) Jotain elämää siinä kuitenkin on. (Olisivatko sirkka-äyriäisen läpykät koskaan voineet olla ... tai kyllähän ne olivat sillä tavalla, kaulusmaisesti... mutta ovatko voineet sulkeutua ja valmistaa jonkin.... pötkön... jollainen se itsekin on, ja suuntautuu ulos kolosta, joka, kolo, oli kaulukset... jotka olivat se itse...! Eikö olekin jännää. Tämänkö vuoksi on sukulais-kalan pitkä viuhuhäntä halkaisijaltaan neliö? Vai minkä vuoksi? Neliö, koska kolo ympärillä oli neliö. Kun miettii, minkä eläimen voisi pursottaa ulos 3:n pyöreän levyn kolo... niin vastaus ei ole kaukana sterletistä, eihän? Niitä uiskentelee tuolla, oudon muotoisia kaloja. Mutta taas tuli keksittyä uusi syntytapa jollekin. Ellei se olisi ihan synnytystä vastaava. Eipä hullumpi idea. Kaloille sukua oleva synnyttäisi halkaisijaltaan neliöitä ja kolmioita olevia kaloja. Kuulostaa hullulta, mutta katso niitä kaloja, ja katso tuota luomusta kaulusten välissä. Anomalocaristen sukulaiset hautovat tänäkin päivänä jälkeläis-möykkyä rintansa edessä, jotta se kypsyisi valmiiksi.
Hämähäkit, sirkka-äyriäiset ja anomalocarikset olivat siis maata, joka synnytti. Jälkimmäisin oli kalaKIN ja haiKIN, joka synnytti. Siitä seuraa, että ihminenkin on maa, joka synnyttää. Ei ole väärin sanottu, että 3 mainittua olivat maata. 2 ensin mainittua olivat ensin itse kaksoislanka, tai niin varmaan olivat ensimmäiset anomalocariksistakin. Kaksoislanka-hämiksiä elää yhä, kuten aiemmin olen jo monesti sanonut. Tai en ole sanonut että ne ovat "kaksoislankoja", mutta uskon näin. Tekeekö se punalevä koskaan siihen koloonsa minkään näköisiä jälkeläisiksi sanottavia? Vai jatkaako eteenpäin päästään lähtevällä möykyllä? Se toinen sohi niillä kierteisillä putkillä eteenpäin, mutta on saattanut jatkaa isoilla möykyillä uusia kaaria sivuille? Ellei päästään sekin lähettänyt... en ole koskaan nähnyt kuin parissa kuvassa niitä.
...
Minkä vaahdon se anomalocaris on pursottanut siitä rintansa aukosta...? Pursotti seuraavan ja sitä piti kypsyttää sitten vähän?)

_____________________________________


Puita Borneossa. Erittäin jänniä. Minusta näyttää, että on sukua kaikille mahdollisille maapallon elämänmuodoille. Muistuttaa niitä hyönteis- naamaisia isoja merenpohJan viherleviä, ja vihreitä kalansuisia alkeellisen elämän kauluksia merenpohjassa, joiden päälle merihevosen sukuiset kaareutuvat (ja jollaisten, reikäsuisten pötkyjen rivit rakentavat Leppävirran saaret).

Muistuttaa suuria vuorten jäseniä, joiden pinnassa ovat kiinni kalmarimaiset ja terhomatomaiset yksiköt. Kuvasta näkyy, että puun ikäänkuin hyönteisjalkaiset "trumpettikalat" irtoavat pinnasta lopulta.

Puissa on sitä black & white -sientä. Ehkä jopa taivaan värisenä. Erittäin vanhoja rakennelmia rakentelee. Rouva elämänpuu pitelee selkänsä takana käsivarttaan, jonka päälle on kasvatettu jin&jang -kiekonpitimen sisään nautilusmainen, kalamainen, merituppimainen yorgia-kiekko. Kiekon nautilus-silmät ovat puun oksan päällä, ja sitä alempi osa oksan vieressä. Siltä ainakin näyttää. Kiekon "nautilus-suusta" kasvaa lonkeroitten tilalla ulos kaksoislankaa (aivan kuin sillä Finn-Nessiellä...).
Kiekon alapuolella on jotain aivan yhtä outoa.

Puu pätkiytyy "korte-bakteeri" -palasiksi. Puusta lähtee vasemmalle yläviistoon oksa, joka näkyy olevan "4 miljardia vuotta vanhan bakteerin kaksoisrihman syöttö -väline". Nämä kaksi asiaa todistavat, että se 4 miljardia vuotta vanha "bakteeri" ei ole bakteeri, vaan yhtä paljon puu tai oikosarvi, kuin bakteeri. Sen on pakko olla ollut punalevää. Samanlaisia kasvaa Europa-kuun (ainoalla?) jään päällä olevalla maapläntillä. Ei kasva enää, vaan ovat ehkä jäätyneet jouduttuaan ulos.



Katso mikä musta tuhatjalka on varjossa puun rungolla. Meneekö tämä niin, että puun kasvattama madon ja sienen ja kaiken mahdollisen musta risteytymä kiinnittyy puun rungolle, ja kasvaa siihen oksaksi ? Puu kasvattaa mustia muikkusia, vasemmalla näkyy sellainen. Mutta mitenkäs se oksa sitten lopulta putoaa pois? Kuva todistaa, että näin käy. Vain tuollaiset "meidän kylkiluut" on tähteenä puun rungon pinnassa, kun herra väkäs-reuna -lätkä irtosi siitä. No se sitte hiihteli jonnekin... vastaa varmaan niitä uimamaistereita, jotka porukalla rakentelivat ammoniitteja. Eli kun tuo kammottava hiipiäinen putoaa, sen tehtävä periaatteessa olisi etsiä vähintään 1 kaltaisensa, ja rakentaa (kutea) sen kanssa keskelleen pystyssä seisovien torvisienien pillistö, joka joillakin on kuin viruksen pinta, ja joillakin kuin ammoniitti. Joillakin kuin alkunilviäis-koppa. Mutta näin ei aivan käy, kun tämä on kehittynyt puuksi. Oksat putoaa, mutta jos ne kulkisivat siellä maassa, niin luulen, että olisimme kuulleet siitä jo. :) Ne jatkavat puun sukua sitten, juurtumalla maahan, oletan.
P.S. EIKUN NYT TAJUAN KAIKEN. LATVUSTOSSA 2 KOHTAA TOISENSA. NE TEKEVÄT VÄHÄN SAMAN, KUIN KOTILOT, JOTKA KIIPEÄVÄT PUUHUN, JA YHTYVÄT SIELLÄ. NÄMÄ TEKEVÄT LATVUSTOSSA LITTEÄN YORGIAN, NAUTILUSTA JA AMMONIITTIA MUISTUTTAVAN KIEKON, 2:LLA JIN&JANG OKSALLA. TOINEN TULEE TOISESTA SUUNNASTA ALTA, TOINEN YLTÄ. KUN KIEKKO ON TEHTY, OKSA IRTOAA PUUSTA, VIEDÄKSEEN KIEKON ALAS. ALHAALLA ON MUINAISUUDESSA VALINTA, EHKÄ. JOS OKSA KIERTYY LITTEÄN KIEKON YMPÄRILLE, SE ON YHTÄ KUIN AMMONIITTI. NIITÄ TOSIN EI TIEDETÄ NÄIN TEHDYN, MUTTA... TUOTA... EI NIITÄ TIEDETTY PUHALLETUNKAAN... SITTEN JOS EI HALUA AMMONIITIKSI, TÄYTYY KOKO HÖSKÄN SUORISTUA ALHAALLA. NIIN MEILLÄ ON 4 (USEAMPIAKIN) MUUTA VARHAISTA ELIÖTÄ, JOITA VOI SAADA NÄISTÄ KIEKOISTA: PARIT SANIAINEN & MERISULKA, JA PARIT SIENI & PUU. KOSKA SE ALKUOKSA SISÄLTÄÄ KIEKKOJA KIEKON SISÄLLÄ, NIIN OLENKO VÄÄRÄSSÄ, (EI AIVOT MEINAA JAKSAA KÄSITELLÄ NÄINKÄÄN YKSINKERTAISTA ASIAA), JOS EPÄILEN , ETTÄ 1 PUDONNUT KIEKKO VOI KASVATTAA PUU-RIVIN? SELLAISTEN PUITTEN RIVIN, JOTKA OVAT PELKKÄ PUTKI ALKEELLISIMMILLAAN. TIEDÄN TÄMÄN SIITÄ, KUN RANNASSA KUVAAMANI "NEON-VIHREÄN, KIERTEISEN TÄPLÄ-RIVIN SALKKARIA KAULASSAAN KANTAVA" HAHMO (KIVI) OLI KAUKAA KATSOTTUNA YKSI 3:STA, RIVISSÄ SEISOVASTA PUTKEN JÄÄNTEESTÄ. Ei rannassa nähtynä - siellä ihminen ei näe mitään - vaan kun valokuva nököttää tulitikkulaatikon kokoisena jossain tietokoneruudulla.

Kokosin taas eliö-järjestystäni koko yön. Löysin paljon hyviä osumia ja yhteyksiä. On ollut kinkkinen palapeli koota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.