IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Keskiviikko 17.02.2021 06:12

Täytyy mennä karttaan. Sivuttain olevien lentokoneenhylkyjen karttaan. Jos löytäisin sen. Laitoin joskus (vuosi sitten?) karttalinkin siitä... On sitä kyllä siellä, kartoissa.
Kartta ei näyttäisi siltä kuin näyttää, jos elämä ei ole pienentynyt. Se on täynnä isoa elämää.

Sivuttain olevat lentokoneet -elämä on, ajattelen tällä hetkellä, askel taaksepäin nyt elävistä ... Minulta jäi aikaisemmin sarvisammal kokonaan katsomatta. Sarvisammal on hyvä linkki, kartan lentokoneisiin ja kartan origameihin. Se "lentokone-elämä" on sivuttain, näyttää olevan sivuttain. Ei tiennyt vielä mikä on alas tai ylöls, tai en osaa sanoa, eikö "tiennyt" vai oliko sen pakko vain käydä läpi se kaikki... oliko pakko, vai mikä oli... kummasti kaikenlaiset veneet ja kiekot kohta olivatkin KEEL, terhakasti pystyssä oikein päin.
Sarvisammalella on suora vinopäinen putki, niinkuin ensimmäisillä bakteereiksi tunnistetuilla, + alfapariksi sopivat "lankojen langat" jotka

muistuttavat Madagaskarin labradoriittikiekkojen ympärillä kiertävää kasvieläin-selkärankaa, muistuttavat hieman mustekalojen pyyntilonkeroita, ja muistuttavat hieman vaaleanpunaista matkaajaa, joka kurvaili, kasvoi, länteen Pirunpesälle ja rakensi sinne pinkin palatsin. Ihminen rakensi sen ohuen "matkaajan" päälle maantien. (Oletan tien olevan pinkin mutkeltajan päällä, kartassa. Tie ONNEKSI on piirretty sen viereen, eikä peitetty sitä.)

Tämä vaaleanpunainen "matkaaja", kasvia muistuttavaa torvi-/ putkijatkumoa, puolestaan muistutti niine torvineen sarvisammalen "putkiviljelmiä", joissa putki pystyy paloittumaan ja kääntymään selällään olevaksi sienimäiseksi rugosa-korallia muistuttavaksi torveksi. Muistuttaa myös miljardeja vuosia vanhoja bakteeriputkia: "mekossa on kaula-aukossa halkio hakasineen". :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.