IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 27.09.2022 14:07

Ai se onkin veden pinta. Katsoin kuvaa hieman väärin. Noh, on se siellä kuitenkin, se musta. Tai niitä. Viherlevän läpsytystä. Viherlevä, punalevä... nuo ovat ampuneet lehteä kuoren pintaan... ne syövyttävät kuoren hapolla?! Punalevän teko. Leppävirran järvessä oli tehnyt kai samaa, ampunut lätkiä järveä ympäröiviin matomaisiin pötkylöihin ja leikannut niitä, isossa mittakaavassa. Tuo kotilo syödään elävältä, veikkaan. Se jäi pienikokoisena ja hitaana vangiksi, eikä se pääse pois, teipattu paikoilleen. Se on kuin hämähäkin saalis. Hieman näyttää siltä. (Kotilolla on ruudukontekijä-matojen sakki-kuningas -nenä? Luulen että on vähän sen kaltainen.)



____________________________________________

Liitän tuon meduusamaisen, myrkyllistä sotalaivan syöjää muistuttavan otuksen ensimmäiseksi olennoksi eläinkarttaani. Tuo kyllä saattaa olla "hieman" varhaisempi olento ... sille on aivan täydellinen paikka kartassa tyhjänä, olen mallaillut siihen viherlevää, viimeisimmäksi avaruuden lehden näköistä trebouxio...-lättyä. Hahaa, se on siis sama! - No en tiedä meneekö se juuri noin. Lähelle niin se menee. Hmm.. sojottavissa lehdissä sivuilla on eroa: anomalocarismaisuus. Symmetrisen lehtieläimen läpykät ovat toisella puolella ihan eri asennossa. Sehän näyttää melkein kehittyneemmältä kuin punalevä... *pelkää erehtyneensä* ... anomalocarismainen uiva kasvimainen merituppi, sea-pig-karhukainen päässään... ehkä se on jo jotenkin jakaantunut vähintään 2 kertaa, koska näen sea-pig -kaulan ... Miten ne sen tekivät... hautoivat tuollaisen palleron ehkä? Tai ehkä monta avaruuden lehteä yhtyi. Ehkä ne eivät pysty tekemään muuta kuin munan, josta kehittyy tuollainen. Sieltä se nousee, kippuralta, munasta, kuin "liquid alloy ... ".
Liikkuvien pallojen sijainti avaruuden lehtien suhteen on outo, olettaen että lehtiä on. Kun auringotkin näyttävät sijaitsevan lehtien reunoissa. (En ole katsonut vuosiin tähtikuvia, en nytkään.) Lehtiä on pienempiäkin. Eivät ne varmaankaan juuri näy.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.