IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 22.03.2024 08:31

Liittyy blogiini


Olen nähnyt näitä aikaisemminkin, samettiseinä-leviä, muistaakseni en esitellyt niitä. Ei sellaisista voi olla mainitsematta. Ne näkyvät joskus paljon paremimin kuin tuossa. Kun tutkin sitä huonoa näytön säästäjältä ottamaani Linnunrata-kuvaa, niin muistaakseni siitäkin löysin niitä. Pitää vain seurata ääriviivaa niin näkee.

__________________________________________


Kiinasta, Tiibetistä, sen keltaisen alueen oikeasta reunasta. En tiedä mikä tuo on tuossa vasemmalla ... mutta on hyvä ehdokas ihmisen ja nautiluksen esi-isäksi. On vaan valtavan kokoinen ... uskomatonta. Ehkä näen jotenkin väärin? Uskon näkeväni pääasiassa oikein tuon kuvan, että nautiluksen "teline" alhaalla, ja levän "käsiä". Rotifereille sukua. Mittakaava on oikein kuvassa, Googlen kartan mukainen.
Joudut vahvistamaan "valööri"-eroja paljon, jotta tumma pystyhahmo tulee esiin, mutta et niin paljon kuin tein hiukkaskiihdyttimen läheiseen kynnöspeltoon. Viimeksi mainitun multa muuttui läpinäkyväksi vasta äärimmäisellä käsittelyllä, ennenkuin pellon sisästä paljastui pellon kokoisen neliön rakenteita ja outoja sisältöjä. (Osittain muuttuu läpinäkyväksi ja osittain paljastaa mullan värieroja.)
Nyt myöhemmin kun katson kuvaa, uskon siinä olevan sellaisten olentojen jäänteet, joiden koon rinnalla mikä tahansa scifi-elokuvien otus kalpenee.

blogiini liittyy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.