IRC-Galleria

Paras päivä pitkään aikaan...Maanantai 15.12.2008 00:21

Haih haih haih... Oli ihanaa kerrassaan. Heräsin joskus 9:ltä aamulla siihen, et koira oli vallannu sängyn. No pitäähän sitä joskusherätä, ajattelin, samalla kun nousin ylös. Koira katto syyttävästi mua. Olin vissiin herättäny sen, häirinny sen unta! Hah. Noo, aamupalan jälkeen valmistauduin siihen et meen pysäkille Anna vastaan<33.

Siellä sitten vähän ajoissa veikkailin että mihin aikaan se bussi oikein saapuu. Isä veikkas oikein, tasalta.

Bussi tuli siihen ja näin siellä erittäin kauniin neidon istuvan samalla penkillä mihin mä aina istun kun meen sillä dösällä. Se kuunteli Ipodia ja sillä oli ruskee takki ja ruskeet, kerroksittain leikatut hiukset. Anna tuli sieltä bussista ja nousin avaamaan sille oven. Kummatkin mentiin takapenkille, ja niin matka meille alkoi. Ja päättyi.

Tultiin meijän pihaan. Noustiin autosta ja mentiin sisään. Anna söi meillä aamupalaa ja sitten vähän ajan jälkeen mentiin ulos. Anna halus niin välttämättä ampua sillä kiväärillä. Noh, se hävis mulle (tai sit ei), mut en pahastunu. :D Käveltiin metikössä ja näytin Annalle sen Hirvitornin josta sain sen ketun kiinni. Sit mentiin takas sisään ja katottiin leffa. 300, vissiin Annan uus lempileffa XD

Leffan jälkeen syötiin, Anna ahmi itsensä ihan täyteen, ja sit mentiin ruokalevolle. jonkun ajan päästä, kun kotiväki oli palannut, syötiin joulutorttuja. Sit vietiin Anna himaan.

Oli hauskaa, uusiks, uusiks joo. :)

PS: kattoo säätä, vissiin toiveeni on toteutumassa. Sieltä nimittäin tulee kesää jo nyt. talvilinnutki sekoilee jtn tuol ulkon.

Da Endz...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.