IRC-Galleria

Yattaaaaaa!!!!!!Lauantai 27.12.2008 22:58

No, no, no, no!?! Kuka voitti tänää, häh? :D
No ei ny sentää. Voitin Annan vaa tossa ilmakivääriammunnassa... Ylivoimaisesti.

Mut oli mukavaa, ku pääs taas näkeen rakastaan.... <3. Nyt taas kestää... puoltuntii.... :(

Koitetaan selvitä.

4 kuukautta täynnä!!!Perjantai 26.12.2008 21:07

Omistettu: meille kahdelle, Anna <3
Joo-o, totta tosiaan. 4 kuukautta ja vauhti sen kuin kiihtyy.... On ollut iloisimpaa aikaa elämässäni, ja toivon että se jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.
Muistan kun ennen lukion alkua sai sukulaisilta ja läheisiltä kuulla kaiken laista kuten:"Varo vaan poika, sua tullaan viemään siellä ja kovaa. Sut revitään palasiks ellet pidä päätäsi kylmänä."
tai

"Susta vielä syntyy sota..."

tai

"Eks sua yhtään pelota mennä luokkaan missä on niin paljon tyttöjä? Ajattele nyt, sun pitää varoa jokaikistä sanaa minkä suustas päästät. Ja muista että kaikki tytöt ei ymmärrä sarkasmias..."

tai

"Nyt on Jumala antanut sulle tilaisuuden löytää vaimo ja antaa mulle ne lapsenlapsenlapset vielä kun on eloa sun ruumiissasi, noin vanha kun oletkin..."

Tää lista on niin pitkä että mulle jäis vaan tyngät käsivarsien päähän jos mä nää kaikki kirjaisin tähän. Tosin parhain neuvo jonka muistan oli entiseltä musiikin opettajaltani jolle ilmoitin pääseväni tähän erityiseen 08F luokkaan, Lumoon. Juuri koulun viimeisenä päivänä, kun todistukset oltiin jaettu ja kirkosta oltiin pääsemässä, hän kirkkopihalla tuli vielä minua vastaan halaten, ja lausahtaen että:

"Niitä tyttöjä ei sitten vaihdella niin kuin sukkapareja!!!"

Ja minä olen tähän asti sitä lausetta noudattanutkin... Toisaalta, eihän minulla ollut aikomustakaan tehdä mitään rakkauseläni suhteen, kun sitä tähän asti oltiin pärjätty jotenkuten ilman. Tai voisi pikemminkin sanoa että en nähnyt itseäni siinä valossa että edes kiinnostaisin ketään. En tosin tähän päiväänkään asti tiedä miksi.
No kummiskin, saavuin ekan päivän kouluun sandaaleissa, polvihousuissa, väriteema sattumalta musta. Sattumalta. Noo, vajaa kolmisen viikkoa ja sitä yhtäkkiä on lipsahdettu kovasta otteesta, ja nyt ollaan sitten pihkassa. kun kolmas viikko tuli täyteen niin oltiin jo parisuhteessa.
Okei, myönnän, mulla ei ole paras itsekuri, mutta kuten eräs viisas kalju mies kerran sanoi: "kuri on yliarvostettua."
Ja olen ihan *elvetin iloinen että mulla ei itsekuria asian kohdalla ollut, ja vaikka olisikin, ei mulla olisi ollu valinnan varaa. Hei come on, mulla oli sentään vastassa Anna.
Jotenkin musta tuntuu että se ihastumisen ja toiminnan raja ylitettiin siinä jossain taiteiden yön kohdilla, tai pikkasen sitä ennen.

kummiski, tarina on nyt tähän asti edennyt hyvin, ja aion jatkaa sitä eteenpäin.


Kunnes jälleen jaksan kirjoittaa, Antonio kuittaa.
PS: Rakastan sua Anna

PulpsKeskiviikko 24.12.2008 00:30

Nappasin tän Annaltani<333


Minä olen:

Saimaannorppa

Phoca hispida saimensis
Pituus: 110 - 155 cn
Paino: 40 - 100 kg
Elinikä: 30 vuotta

Olet saimaannorppa! Useimmat ihmiset pitävät sinua hellyttävän sympaattisena tyyppinä. Olet melko rauhallinen ja herkkä, etkä ole kovinkaan kiinnostunut matkustelusta.

Suloinen saimaannorppa on ainoa vain Suomessa esiintyvä eläin. Aikoinaan maan kohotessa ja Saimaan kuroutuessa omaksi vesialueekseen, norppa jäi eristykseen muista Itämeren hylkeistä. Tämä on vaikuttanut saimaannorpan aivojen kehitykseen: sen aivokopan tilavuus suhteessa sen ruumiinkokoon on nimittäin selvästi suurempi kuin Itämeren ja Jäämeren norppien!

Norppien tärkein aisti on viiksikarva-aisti. Viiksiä käytetään nopeusmittarina, tunnusteluaistina ja virtausten ja painevaihteluiden tunnistimena. Norppa on myös mestarisukeltaja, ja saimaannorpan pisin mitattu sukellusaika on 23 minuuttia.

Saimaannorppa on hyvin paikallinen eläin. Keväällä ja kesällä norppa voi pysytellä halkaisijaltaan vain viiden kilometrin kokoisella alueella. Ravinnokseen norppa saalistaa kalaa.

Saimaannorppa kovertaa pesänsä lumen kinostumispaikkoihin rantaviivan viereen. Pesä voi olla pari metriä pitkä, metrin leveä ja puoli metriä korkea. Sinne syntyy helmikuussa myös norpan poikanen, joita norppa saa vain yhden vuodessa. Norppa on herkkä eläin, ja häiriöt aiheuttavat poikasten kuolleena syntymistä ja imetyksen vähentymistä.


http://www.hs.fi/viesti/elaintesti_aloitus

HYVÄÄ JOULUA.... vai?Sunnuntai 21.12.2008 02:31

tottaa joo... lahja (jonnan ja annan tuotos) oli aikaaa...... öö.... kiintoisa. no sanotaan vaan että tätä en todellakaan odottanut. revin paperin pois, ja sieltä ilmestyi heino, sininen. vissiin ruotsalainen tai norjalainen konjakkipullolaatikko. mut sit se laatikko oli liian kevyt pitääkseen sisällä pulloa, edes tyhjää sellaista. no avasin laatikon. siellä oli joku paperi, pistin sen sivuun. sittten sieltä pisti esiin hiuspehko. vedin sen esiin ja sieltä paljastui barbie nukke jolle oltiin tehty mitä ilkeämpi temppu. siitä oltiin tuunattu mehtälä. hyi hitto. sillä oli päällään aika mehtälä vaatteet pakko sanoo, ja nauroin erityisesti sen poskiin piirretyille rypyille...

Jonna, saatoit voittaa tämän taistelun, mutta sota ei ole kun vasta alussa!!!!
ja
Anna, sinä olet nyt mukana tässä. tämä ei lopu tähän!!!!

kostoni elää!!! oottakaa vaan esn jouluun tai jotai :D:D:D:D

oli se kyl aika kepponen. vitsi ku en itse moista keksinyt. aplodit siis Jonnalle.

Paras päivä pitkään aikaan...Maanantai 15.12.2008 00:21

Haih haih haih... Oli ihanaa kerrassaan. Heräsin joskus 9:ltä aamulla siihen, et koira oli vallannu sängyn. No pitäähän sitä joskusherätä, ajattelin, samalla kun nousin ylös. Koira katto syyttävästi mua. Olin vissiin herättäny sen, häirinny sen unta! Hah. Noo, aamupalan jälkeen valmistauduin siihen et meen pysäkille Anna vastaan<33.

Siellä sitten vähän ajoissa veikkailin että mihin aikaan se bussi oikein saapuu. Isä veikkas oikein, tasalta.

Bussi tuli siihen ja näin siellä erittäin kauniin neidon istuvan samalla penkillä mihin mä aina istun kun meen sillä dösällä. Se kuunteli Ipodia ja sillä oli ruskee takki ja ruskeet, kerroksittain leikatut hiukset. Anna tuli sieltä bussista ja nousin avaamaan sille oven. Kummatkin mentiin takapenkille, ja niin matka meille alkoi. Ja päättyi.

Tultiin meijän pihaan. Noustiin autosta ja mentiin sisään. Anna söi meillä aamupalaa ja sitten vähän ajan jälkeen mentiin ulos. Anna halus niin välttämättä ampua sillä kiväärillä. Noh, se hävis mulle (tai sit ei), mut en pahastunu. :D Käveltiin metikössä ja näytin Annalle sen Hirvitornin josta sain sen ketun kiinni. Sit mentiin takas sisään ja katottiin leffa. 300, vissiin Annan uus lempileffa XD

Leffan jälkeen syötiin, Anna ahmi itsensä ihan täyteen, ja sit mentiin ruokalevolle. jonkun ajan päästä, kun kotiväki oli palannut, syötiin joulutorttuja. Sit vietiin Anna himaan.

Oli hauskaa, uusiks, uusiks joo. :)

PS: kattoo säätä, vissiin toiveeni on toteutumassa. Sieltä nimittäin tulee kesää jo nyt. talvilinnutki sekoilee jtn tuol ulkon.

Da Endz...

hauskaa lauantaitaLauantai 13.12.2008 23:45

Ootkos koskaan nylkenyt kettua? Entä leikannut sen niskanikamaa niin että kallon saisi pois? No, olin sitä tässä tekemässä just lauantai-iltana. Kettu (kuollut jo ennestään, en tappanu sitä) vaa näytti kieltänsä mulle kun aloin avata sen niskaa. Noh, noin tunnin aherruksen jälkeen sain kallon irti niskanikamasta, ja sitten vielä leukalihakset leikkelin, ni johan tuli hyvää jälkeä. Sen keittäminen (eli puhdistaminen keittämällä lihat irti), ikävä kyllä, jää toiselle viikonlopulle.

huomen Anna tulee meille!!!

GRAUHHH<333Torstai 11.12.2008 23:11

Olipahan hauska päiwä thänään...
Aamulla heti ihan lovey dubey fiilis päällä, ja se jatkui koko päivän. Eka oli ruotsii, boooring joo, mut onneks oli hyvää seuraa siinä, nimittäin Anna<3 :D. ja ruotsin tunti meni ohi nopee... Mut olis voinu mennä ohi nopeemmin... Sitten oli ruokkis ja huomasin et koko lompakko oli jääny himaan... Shit. Noo, ei ollu eka kerta ku oon syömättä! Sit oli jossain vaiheessa se joku Filosofia-kilpailu-valmistava-mikälie. Ihan kiinnostavaa. Vittu Lumo aikoo voittaa sen täl kierroksella :D

Sitten koulun päätyttyä mentiin Annalle... No komments. No ei, erittäin mukavaa oli :) Pitkäst aikaan päästiin viettää laatu-aikaa :) <333 Ja se suklaakakku oli hyvää :) niin myös Anna... ;D :D:D:D:D:D:D

mahtava päivä....Lauantai 29.11.2008 00:47

Ah... tänään oli niin jees... Vika koe, enkun koe, ja nyt on vkl alkanu ja kaikkee. Luokan kaa oli kivaa. Rax ei vissiin ota meitä vastaan minään lähiaikana, mut ei voi mitään ;D. Sit viel Annan kaa kattoon tropic thunder. Että oli hauska :D:D:D:D. Huono puoli oli vaan ne 3 runkkuu jotka istu meijän takana, ja sit jotkut saatanan kusipäät jotka viskoi meitä vähän välii karkilla. ensin, ne kolme äijää (ainakin oletan että ne oli äijiä kosk niitten jalat hais niin helvetisti...) riisuu kenkänsä ja laittaa jalkansa ylös siihen selkänojille. Vittu siin hais paska. Ei tainnu pojat tetää saippuasta mitään... ja sit ne prkleen karkin viskojat... sieltä takaa niitä lenteli, mut ei kauaa. Ku neljäs karkki kimpos Annan ja mun välistä, niin oli pakko sanoo pikkasen mieltänsä, ihan julkisesti vaan. Nousin osittain ylös paikaltani, käännyin ympäri kysymään:

"KUKA VITUN HINTTI HEITTELEE NIITÄ PERKELEEN KARKKEIJA!?! TUU TÄNNE NI ÄNGEN NE SUN SAATANAN KARKIT SUN PERSEESEEN, VITUN MULKVISTI!!!!"

Semmosia siveellisiä sanoja vaan... Muuten kaikkii meni hyvin. Ihanaa päivää viettäny, rakkaani kanssa :) <3

LEFA LEFA LEFA LEFA!!!!!!Torstai 20.11.2008 00:06

Jos olet nähnyt yli 70, sinulla ei ole elämää.

(1) Napoleon Dynamite
( ) Oldboy
( ) The Proposition
( ) The Anchorman
( ) Wake up, Ron Burgundy
( ) Crybaby
( ) Battle Royale
( ) Battle Royale 2
( ) Sin City
( ) Sinussa on se jokin
(2) Harry Potter: Viisasten kivi
(3) Harry Potter: Salaisuuksien kammio
(4) Harry Potter: Azkabanin vanki
(5) Harry Potter: Liekehtivä pikari
(6) Harry Potter: Feeniksin kilta
(7) Mr. and Mrs. Smith
( ) The Mexican
(8) Nemoa etsimässä
(9) Leijonakuningas
(10) Ocean's eleven
(11) Ocean's twelwe
( ) Spy Game
( ) Fight Club
( ) Meet Joe Black
( ) Seven
( ) Thelma & Louise
(12) Grease
( ) Seitsemän vuotta Tiibetissä
(13) Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous
(14) Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu
(15) Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla
(16) Troija
(17) Starsky and Hutch
(18) Saw
(19) Saw 2
(20) Moulin Rouge
(21) Scream
(22) Scream 2
(23) Scream 3
(24) Scary Movie
(25) Scary Movie 2
(26) Scary Movie 3
(27) Scary Movie 4
(28) The Grinch
(29) American Pie
( ) American Pie 2
( ) American Wedding
(30) I, Robot
( ) Teksasin moottorisahamurhaaja (alkuperäinen)
( ) Teksasin moottorisahamurhaaja (uudempi)
(31) Men in Black
(32) Men in Black 2
( ) The Village
( ) Along Came Polly
( ) Forrest Gump
( ) Deep Impact
(34) The Terminal
( ) Halloween
( ) The Ring
( ) The Ring 2
( ) Space Jam
(35) Chigaco
(36) Riku Rikas
(37) The Day After Tomorrow
( ) I am Sam
(38) Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
(39) Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
(40) Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
(41) Ten Things I Hate About You
( ) Just Married
( ) Painajainen Elm Streetillä
(42) Titanic
( ) Romeo & Julia
(43) Tiedän mitä teit viime kesänä
( ) Tiedän yhä mitä teit viime kesänä
( ) Independence Day
(44) Bad Boys
(45) Bad Boys 2
(46) ET
(47) Yksin kotona
(48) Yksin kotona 2
( ) Yksin kotona 3
(49) Mio poikani Mio
( ) Katto Kassinen
(50) How to Lose a Guy in 10 Days
( ) Calendar Girls
( ) Catch Me If You Can
(51) Spider-Man
(52) Spider- Man 2
( ) The Fifth Element
( ) Air Force One
(53) Sound of Music
(54) Terminaattori
(55) Terminaattori 2
(56) Terminaattori 3
( ) Vanilla Sky
(57) Addams Family
(58) Ace Ventura
( ) Valehtelija, valehtelija
( ) Hevoskuiskaaja
( ) 8 mile
(59) Die Hard 1
(60) Die Hard 2
(61) Die Hard 3
( ) Die Hard 4
( ) Eurotrip
( ) Deep Blue Sea
(62) Casper
(63) Alexander
( ) Save the Last Dance
( ) Pretty Woman
( ) Melkein julkkis
( ) Uneton Seattlessa
( ) Top Gun
( ) Sairaan kaunis maailma
(64) Mean girls
(65) Cast Away
( ) Wicker Park
( ) Kuka sanoo tahdon?
( ) Vuosi nuoruudestani
(66) Shrek
(67) Shrek 2
( )Viimeinen Samurai
( ) Kimpassa
(68) Fucking Amål
(69) Saksikäsi Edward
( ) Vihreä maili
(70) Amelie
( ) The Truman Show
(71) School of Rock
( ) Big Fish
( ) Pelastakaa sotamies Ryan
(72) Austin Powers
(73) Austin Powers: Agentti joka tuuppasi minua
(74) Austin Powers: Kultamuna
( ) Pelikaanimies
( ) Blues Brothers
( ) Blues Brothers 2000
(75) Aristokatit
( ) Piano
( ) American Beauty
(76) Pahat Pojat
( ) Pitkä kuuma kesä
( ) Honey
( ) Notting Hill
( ) Kummelin kultakuume
( ) Morsian karkuteillä
(77) Karhuveljeni Koda
(78) Herrasmiesliiga
(79) Pieni suklaapuoti
( ) Kauna
( ) Kauna 2
( ) Helmiä ja sikoja
( ) Erin Brochowich
(80) Ihmeperhe
( ) Kellopeliappelsiini
(81) King Arthur
( ) Requiem for a Dream
( ) The Phantom of The Opera
( ) Koirankynnen leikkaaja
( ) Heinähattu ja Vilttitossu
( ) Dancer in the Dark
( ) Lapsia ja aikuisia
( ) Star Wars Episode I The Phantom Menace
( ) Star Wars Episode II Attack of The Clones
( ) Star Wars Episode III Revenge of The Sith
( ) Star Wars Episode IV A New Hope
( ) Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
( ) Star Wars Episode VI Return of The Jedi
( ) Sleepy Hollow
( ) Unbreakable
( ) Jali ja suklaatehdas
( ) Boys don't cry
( ) Syksy New Yorkissa
( ) Kuutamolla
(82) Kaverini mahtava Joe
(83) Olimme sotilaita
( ) Häjyt
( ) Pikkunaisia
( ) Kukkia ja sidontaa
( ) Kolmetoista
(84) Alien vs. predator
( ) Braveheart
(85) Narnia
(86) American history X
( ) Jarhead
( ) Rukajärven tie
( ) Levottomat
( ) Bridget Jones- elämäni sinkkuna
(87) Armageddon
(88) xXx
(89) Ice Age: Jäätikön sankarit
( ) Ice Age: Jäätikkö sulaa
( ) Trainspotting
( ) Tank

... en saanu nii paljoo ku pinja... that must count for something... :D

Joulua joulua jouluuuaaaa, no hyi hittoKeskiviikko 19.11.2008 23:04

No jos jostain etsii jouluisaa ideaa, niin ei ainakaan stockmannin uusimmasta joulu osastosta. Olin siel tänään illal ja että ku alkoi etoa se paikka. Pinkki ei ole jouluväri!!!!! J a onko ilmastonmuutoksella vaikutusta joulukoristeluun, vai mistä lähtien perhoset ovat olleet joulun sielu ja riemu?!? No hyvä että annettiin palautetta niille Inkan kanssa :D:D:D:D Saatanan Ylihinnoittavat Kusiaiset!!!!! Siinä kaikki.

PS: Mul ei oo mitään Stockaa vastaan, oikeesti. nyt vaa kävi näin