IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 10.07.2009 02:03


http://www.namaste.fi/enneagrammi/testaa+mika+tyyppi+olet/

nelonen: Luova Individualisti on sisäänpäin kääntynyt ja romanttinen persoonallisuustyyppi. Neloset ovat itsensä tiedostavia, sensitiivisiä ja varautuneita. He ovat emotionaalisesti rehellisiä, luovia ja henkilökohtaisia, mutta saattavat myös olla ailahtelevaisia ja itsetietoisia. He saattavat olla pidättyväisiä muita kohtaan tuntiessaan itsensä haavoittuvaisiksi ja puutteellisiksi. Neloset saattavat kokea tavallisen arkisen elämän itselleen vieraaksi ja jopa halveksia sitä. Heillä on tyypillisesti ongelmia surumielisyyden, itsekeskeisyyden ja itsesäälin tunteiden kanssa. Parhaimmillaan Nelonen on inspiroitunut, erittäin luova ja itseään sekä kokemuksiaan uudistava ihminen.


Kuvaavia sanoja:
yksilöllinen * syvällinen * tunnerikas * intuitiivinen * ainutlaatuinen * ilmaisuvoimainen * vahva * herkkä * itseään ilmaiseva * syvällinen * aito * intensiivinen * oivaltava * pohdiskeleva * romantikko * intohimoinen * esteetikko * taiteellinen * omintakeinen * dramaattinen * vetäytyvä * tunteellinen *


Parhaimmillaan: luova, syvällinen ja ilmaisuvoimainen

Huonoimmillaan: loukkaantuva, oikutteleva, ylitunteellinen


"Minusta tuntuu hyvältä se, että saan toteuttaa itseäni yksilöllisellä ja luovalla tavalla. Aistin herkästi erilaiset tunnelmat ja muiden ihmisten mielialat. Haluan erottua joukosta omana aitona itsenäni."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.