IRC-Galleria

chinor

chinor

follow me, you can follow me, I will keep you safe

Selaa blogimerkintöjä

päivä 6, Kioto, JapaniTiistai 01.06.2010 22:21

Jepa jep. Jäätiin tosiaan saabisu pointilla pois kyydistä ja lähdettiin keskustaa kohti. Oli aikainen aamu eikä juurikaan liikennettä, niin oli mukavaa kävellä. Lauran (fuyumi) luokse ei voinu mennä ku vasta yhden jälkeen päivällä, joten päätettiin ettiä mangakahvila ja istua siellä joitain tunteja. Löydettiin keskustasta yks sellanen kiva, oltiin siellä kolme tuntia ja lähettiin sitten Lauran luokse.

Takkyuubin ei ollu vielä toimittanu meidän laukkua, joten mentiin sen firman toimistolle, joka sattu onneks olemaan lähellä. Lupasivat toimituksen kaheksan ja yheksän väliin illalla. Sitten mentiin vähän kiertelemään ja shoppailemaan. Tän jälkeen mentiin oottamaan sitä matkalaukkua Lauralle, ja sen saavuttua minä ja Pyry lähettiin meidän majapaikkaan. Vaihettiin vaatteet ja sit mentiin takas hakee Laura.

Tän jälkeen lähettiin ettimään karaokepaikkaa! Tosin matkalla käytiin ensin syömässä yakiniku-tabehoudait omnomnom. Löydettiin sen jälkeen kiva karaokepaikka, jossa oltiinki sitten kolme tuntia. Nomihoudai vähän petti mut, ku en kaheksanaa drinkin jälkeen ollu humalassa ku lähettiin :c Mut laulettiin kuitenki kaikkee kivaa (ja irkattiinki sieltä ku meidän kopis oli tietokone :D)

Karaoken jälkeen aamu oli jo koittanu (neljän aikaan) ja mentiin nukkumaan :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.