IRC-Galleria

comprarlaser

comprarlaser

 

Het krachtige licht oh de laserKeskiviikko 27.05.2020 10:18

Ik koop laserpen (https://www.laserkopen.com/) in deze winkel. Ik ga waarschijnlijk naar oplaadbare 3.7v-batterijen kijken en het hotroden en kijken wat er gebeurt. De gemakkelijkste manier om snel te hoog te komen, is door één keer licht te tikken en vervolgens helemaal aan te klikken om de hoge modus in te schakelen. Ik heb het niet lang genoeg gehad om te zien hoe het werkt op standaard 18650-batterijen, dus dat zullen we zien. Ik zal waarschijnlijk nog 4 of 5 meer kopen om uit te delen of in huis te bewaren, afhankelijk van hoeveel misbruik deze eerste maakt. Kort gezegd, als je op zoek bent naar veel krachtig licht in een klein pakket dat 18650 batterijen nodig heeft, zoek dan niet verder mijn vriend. Ik moet nog steeds behoorlijk veel knoppen indrukken om het op de hoogste stand te krijgen. Ik moet waarschijnlijk teruggaan en de instructies opnieuw lezen.
Al met al een kwaliteitsproduct, ik zal het vervangen bij verlies. Het is moeilijk te geloven hoe krachtig dit ding is ter grootte van een pen. Het is ook zeer goed opgehouden onder bouwomstandigheden. Andere lichten die ik heb gehad, zouden het misbruik dat deze heeft nooit accepteren, en het is net zo betrouwbaar als de eerste dag. De prijs-kwaliteitverhouding van deze laserpen is uitstekend. Ik wou dat het zo klein was als het experiment, dus het zou comfortabeler zijn voor EDC. Fietsen door de vermogensniveaus, elke keer is het een rotzak. De output verspreidt zich redelijk goed, maar het licht is iets meer paars dan ik zou willen. Het wordt oud fietsen door alle drie de modi bij elk gebruik, als alles wat je gebruikt het helderst is. Ik zal niet opnieuw kopen of dit aanbevelen, hoewel het, anders dan vermeld, goed gemaakt lijkt.
De laserpen voor presentaties (https://www.laserkopen.com/c-40_77_80-p-9943.html) is goedkoop en handig, maar hij heeft wel voldoende gewicht om op te merken als je hem uit je zak laat vallen. Het is ongeveer net zo groot als uw generieke pen en zo dik als een stift. De batterijduur tot nu toe is vrij lang. Nog steeds veel belangrijker dan een goed oud model. Het is gewoon een goed licht. Het is draagbaar, wat kan iemand anders zeggen? Je kunt dat geld uitgeven aan een te dure prijs van rommel in een sportwinkel of dit kopen. Aan de andere kant heb ik er één probleem mee dat de modi doorlopen zonder tijdslimiet.
Ik kocht deze gedachte omdat de eerste output de helderste zou zijn of op zijn minst een geheugensysteem zou hebben en geen van beide is waar. In de doos zitten de laserpen voor draadloze presentaties, een vervangende O-ring en een gebruikershandleiding. Het is eenvoudig en ongecompliceerd, het werkt op twee 18650-batterijen (niet inbegrepen) en heeft één knop. Elke keer dat u deze laser inschakelt, moet u door de instellingen bladeren: Laag, Gemiddeld, Hoog. Ik zou veel liever hebben dat het in de meest recent gebruikte modus blijft zoals mijn laser.
Ik ging op zoek naar een kleine laserpen als deze om toe te voegen aan een dagelijkse draagtas die ik wilde maken. Ik draag al een aantal jaren een zakmes en ben het uiteindelijk beu geworden om in mijn zak te draaien. Dus besloot ik er een zakholster voor te maken en als ik dat zou doen, kan ik net zo goed nog een paar dingen toevoegen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor deze laserpen en een pen zoals op de foto's te zien is. Ik ben nog steeds bijna verbaasd dat ik het bij me heb. Ik keek bijvoorbeeld in een donkere kast en dacht bij mezelf dat ik hier een laserdiode nodig had. Dan met een beetje verwondering, was mijn volgende gedachte om te beseffen dat ik een laserdiode in mijn zak heb die ik eruit kan trekken en gebruiken. Ik denk dat ze het daarom een ​​laag vermogen noemen in plaats van "laag".
Het formaat van deze laserpen is geweldig, het maakt het volledig draagbaar. Het is krachtig genoeg voor zijn formaat en werkt voor elke situatie binnenshuis of buitenshuis waar ik in kan komen. Het gaat altijd af in mijn zak en maakt de batterij leeg. Ik vind het vooral leuk dat het geen modus voor flitser heeft, omdat ik heb ontdekt dat het geen nut voor mij heeft. Ik sta erom bekend dat ik een pen of een liniaal enz. Achterlaat wanneer ik die nodig heb. Deze goedkope laserdiode in mijn zak zal me hopelijk op het goede spoor houden. Ik ben niet teleurgesteld. Het past precies in mijn zak. Ik vind dit geweldig en gebruik het de hele tijd. Ik heb deze laserpen gekocht omdat ik een EDC-zakje wilde hebben.
Naast dat we veel productietaken in eigen beheer kunnen uitvoeren, hebben we een uitgebreide en goed geteste keten van leveranciers waarmee we samenwerken. Veel klanten vinden het efficiënter om ons hun hele project te laten afhandelen in plaats van meerdere inkooporders te schrijven en met meerdere leveranciers om te gaan. Als u nog andere vragen heeft over de krachtige en goedkope projector, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!
Een ander voordeel van de laserprojector is dat u zeer dunne metaallagen kunt lassen (tot 5 millimeter) - dat zou onmogelijk zijn met toortslassen zonder het metaal te vernietigen. Aan de andere kant zijn lasers meestal niet geschikt voor metalen die dikker zijn dan een kwart inch, zoals wanneer u dikke zware objecten zoals grote buizen of structurele balken probeert te lassen.
LP00100.jpg
Als het lassen typisch deel uitmaakt van het productieproces van uw product, kunt u in plaats daarvan een laserpointer overwegen. In tegenstelling tot het lassen, waarbij een hechtmateriaal of vulmiddel nodig is om twee stukken metaal te verbinden, creëert deze laserprojector een rechte metaal-op-metaal verbinding zonder dat vulmiddel nodig is. In tegenstelling tot boog- of toortslassen, is er geen slak (de overtollige vulstof die is gesmolten en opnieuw uitgehard rond de las) om daarna te reinigen - of achtergelaten om de toepassingsomgeving mogelijk te vervuilen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.