IRC-Galleria

crevil

crevil

Pokerinaama Saarinen
Paluu ouluun on sujunut suhteellisen rauhallisesti, mitä nyt pari kadonnutta kalamiestä tuotti hieman päänvaivaa ensimmäisenä viikonloppuna mutta eipä siitä sen enempää. Unikin on palannut kuvioihin, viikko sitten perjantaina yövyin rovaniemellä, eikä uni pätkäissyt kuin pari kertaa yössä. Ouluun päästyäni nukuinkin sitten lähes koko loppuviikonlopun loppuun asti. Itseasiassa unehdintaa kesti keskiviikko-aamuun, jolloin tapahtui jotain varsin periskummallisen ihmeellistä. Menin nimittäin kouluun.
Jo vain, Oamk kutsui ja minä vastasin. Menneen viikon ke-pe olivat meille ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarkoitettuja, uutta ja tarpeellista infoa yltäkylläisesti tursuavia "starttipäiviä". Oikea koulutus alkaa vasta maanantaina. Säännöllinen herätys onkin ollut minulle outo asia sitten inttiaikojen, saas nähdä miten miehen käy. Tosin aika leppoisa lukujärjestys tuli ensimmäiselle jaksolle, perjaintait vapaat yms..
Muuttohommiinkin pitäis ryhtyä tässä joskus, tosin yksi lukuisista tähän liittyvistä pulmista on etten vielä ole saanut asuntoa mistään. Pitänee mädätä täällä raksatiellä ilmeisesti vielä jonkun aikaa. Luulisi psoassin löytävän käyttötarkoituksiini sopivan yksiön piakkoin, kuitenkin niin hyvällä paikalla tämä on että olisi varmaan tunkua uusien opiskelijoiden puolesta tähän heti kun muutan pois. Hyvinhän täällä on viisi vuotta viihtynyt, mutta vähän turhan kaukana koulusta tämä kyllä on. Bussimatkoihin kuluu aikaa ja rahaa, ja koska aika on rahaa, kukkaro tyhjenee kahta kauheammin.
Eipä siinä sen kummempaa kait, ehkä uusi update taas joskus kun jotain mielenkiintoista tapahtuu, elikkäs älkää hengitystänne pidätelkö.

Post Rectum: Näyttää siltä että saatan jopa voittaa kaveriporukan kesken keväällä kossupulloista löydyn "Suurin Taimen Kesällä -08" -vedon. Ihan varma en ole ketkä kaikki olivat mukana vedossa, enkä näin ollen siitä kuinka monta kossua voittaja saa (1/osallistuja) mutta viitisen pulloa sitä kait tulee. Pitää ilmeisesti tykästyä uudelleen väkeviin, ehkäpä opiskelija-elämä alkaakin maittaa entistä paremmin :) Ellei sitten joku rietas kerkeä rikomaan ennätystäni....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.