IRC-Galleria

darkminder

darkminder

on cocoobalidaarnaaa
Nääin on...
Perkusti lähti tampereelle eilen aamulla ja siitä lähtien... kirjaimellisesti istunut sohvalla ja katsonut telkkaria. Canal+, Tv1000 ja varsinkin ANIMAL PLANET ovat olleet tosi kuumaa kauraa. Tänään tulee 1000:lta scary movie 4, jota ootan. Lähinnä siksi kun dr.phil on siinä. HIH HIH.

Hurja suoritus sinällään, mutta periaatteessa ei mitään uutta minulta. Yksi fakta ilahduttaa vähäsen.. ei masenna :)
Se että olen yksin kämpillä ilman ihanan suloista jarlin seuraa ei saa mua purskattamaan itkuun taikka muutenkaan hajoamaan kappaleiksi. Jarlin kaksi kuvaa (jotka ovat myös galleriassaki) lohduttavat jääkaapin ovessa.

Ajattelin että ensi viikolla olisin käynnyt äitini kanssa eläinkaupassa kattelemassa Lemille uusia leluja ja varsinkin puruluita sekä suuuuuurta häkkiä (hintana 192e). Haluan tehdä kaikkeni jotta Lemi oppisi olemaan yksin. Sen virheen tein Jarlin kanssa. Poika poti eroahdistusta :(. Onneksi kuitenkin ei käyttänyt ääntä sen ilmentämismuotona...se lähinnä söi kämpän :/...
Joten Jarlin opettamana suhtaudun koiran yksinolo opettamiseen vakavasti. Kohtuudella tietysti.

Lemin kotiintuloon on viikko. Ensi lauantaina viimeistään se on täällä. Ensi torstaina sillä on rokotukset ja sitten joko pe tai la... Jarlin velipuoli tulee kotio astumaan setäpuolensa tassunjälkiin. :)

Sen tiedä että ERÄÄT ihmiset tulevat vetämään flipat kun kerromme heille. Onneksi moni suhtautuu tähän hyvin.

Huomenna käynkin kattomassa pentuja... ja mahdollisesti käyn ensiviikollaki ennen H-päivää. Ei malttais olla erossa :)

Maanantaina alkaa Wankkurissa käynti. Työharjoittelu.
Minä en ole ajatellut sitä yhtään. Torstaina kävin kyllä allekirjoittamassa sopimuksen, mutta... enemmän innostunut/hermostunut olen ollut kun sain 6 valokuvaani valmiiksi näyttelyyn. Tosin..vieläkään ei ole varmistunut päivämäärä näyttelylle, mutta oletan että se on tässä parin kuukauden sisään. Noh, vielä kehykset pitää ostaa.
Tuli niistä hienot. Hermostutti nämä miten ne toimii a3:sena, mutta ihan onnistuneita ne ovat.. tosin totesin että voi olla että yhtä kuvaa en pistä näytille. Siinä on yksi juttu joka häiritsee.
Pitää vain kysellä muitten mielipidettä vielä siitä onko se maailman isoin virhe.

Yeba. Eipä siinä nyt toistaiseksi muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.