IRC-Galleria

darkminder

darkminder

on cocoobalidaarnaaa

Nyt on helppoaKeskiviikko 05.09.2007 19:59

Ainakin tällä minuutilla. Lemi leikkii kaulahuivilla, joka roikkuu naulakosta: vetelee sitä, kiskoo ja riuhtoo. Kiihkeältä näyttää. Onneksi poika alkaa oppimaan että voi välillä leikiä yksinkin. Se osoitti ensimmäisiä "olen iso poika" -merkkejä kävelemällä omin päin olohuoneesta tänne eteiseen ja menemällä nukkumaan Perkustin ja minun laukkujen päälle. Sieltä se katseli meitä. Se jopa nukkui jalat kohti kattoa siinä :)

Yöt ovat edelleenkin hankalia. Lemi nukkuu kyllä, mutta se vielä "ilmaisee" itseään ennen kuin se *hyväksyy kohtalonsa* ja menee nukkumaan. Siinä ollaan kuitenkin edistetty sen verran, että Lemi "ilmaisee itseään" enää murrososan verran siitä mitä se oli ensimmäisenä yönä.

Kasvattaja toi eilen vielä lisää koiranruokaa, 15kg säkin nutro choice puppy foodia ja epäilyttävän pussin valkoista jauhoa.. c-vitamiinia nähtävästi :) Se kyllä näyttää erittäin arvelluttavalta pussilta :D

Sain tänään kärsittyä 3 päivän ATK peruskurssin. Powerpointtia ja Wordia. On se niin naurettavaa touhua, että joka paikassa pitää suorittaa ATK peruskurssin.
Ja jouduin vielä väkertämään samoja tehtäviä kuten aikaisemmin. ÄÄRIMMÄISEN TURHAUTTAVAA.

Huomenna pääsen katsomaan pari musavideofestareitten näytöstä ja samoten perjantaina.
Syksy on menetetty, jos ei pääse katsomaan musavideoitten näytöksiä.
Se on niin tiukkaan juurtunut ihana perinne...

Pakko syödä jotakin ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.