IRC-Galleria

Hyvät hetket, hyvät eletyt päivät tunnistaa siitä, että niiden jälkeen mielessä pyörii niin monta sanontaa ja lausetta ja sisäpiirivitsiä, että haluaisi kirjoittaa ne ylös jottei unohtaisi mitään. Sellaisia juttuja jotka paranevat toistaessa ja niille nauraa koska ne muistuttavat niistä vanhemmilta sensuroiduista retkistä jolloin tiesi eläneensä parhaimmassa kaikessa.

Sitten on yhtäkkiä takaisin näillä leveyksillä, porukoiden luona; vanhempien talossa, vanhassa kodissa, tutussa ja silti niin vieraaksi käyneessä missä ikinä. Yrittää muistuttaa ja vakuuttaa itselleen että arki on yhtä harmaata kaikkialla (vaikkakin Helsingissä paistoi aurinko ja olo oli kevyempi kun tunsi kuuluvansa maisemaan.) Soittaa pianoa, soittaa kitaraa, lukea lehdet viikkojen ajalta ja ajaa autoa ja kuunnella vanhoja levyjä. Muistaa että on sitä täälläkin kokenut niitä hyviä juttuja, varmasti eniten kaikkea.
Istua iltaa vanhojen ystävien kanssa, tupakoida ja todeta että meistä on moneen junaan - mikä meitä eniten yhdistää on se, että olemme kaikki kasvaneet (ihastuneet, ahdistuneet, rakastuneet, nyrjähtäneet kukin omiin myrkkyihimme) täällä. Siinä on jotain harmonista,
Minä en tiedä enää mitä haluan haluta! Vaikka kuka kysyisi. Tiedän tosin missä haluaisin nyt olla ja keiden/kenen kanssa, mutta se vie vain vähän kerrallaan eteenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.