IRC-Galleria

Bigger than guns, bigger than cigarettes!Perjantai 13.02.2009 18:45

Muistan kun eräs poikapuolinen ystäväni, joka tunnistanee tästä itsensä, totesi itsevarmasti pari viikkoa sitten että tytöt kysyvät makaamiensa miesten magic numbereita (so. monenko kanssa on harrastanut seksiä) koska heidän itsetuntoaan pönkittää jos tämä numero ei ole kovin korkea. Tämä teoria antaa ymmärtää että naiselliselle omatunnonarvolle olisi jotenkin hirveän raskasta olla ihailemalleen miehelle vain yksi kolmestakymmenestä.

Totuushan on täysin päinvastainen, kahdestakin syystä:
Ensinnäkään omatunnonarvoista, vakavaa suhdetta etsittäessä EI kysytä magic numberia missään vaiheessa ensimmäisten kuukausien aikana -eikä varsinkaan ensimmäisenä iltana. Kukaan järjissään oleva nainen ei halua muistuttaa vakavasti haluaamansa miestä kaikesta siitä vapaasta seksiä, jota hän on ennen tulevaa suhdetta harrastanut ja joka häneltä yksiavioisuuden nimissä tulevaisuudessa tultaisiin kieltämään.

Toiseksi, ja ystävälleni täysin käsittämättömästä syystä, naiset kysyvät magic numberia koska se on varmin tapa tunnustella miten kepeästi ja huoletta mieheen voi suhtautua - mitä isompi numero, sitä pienempi mahdollisuus on yhden illan suhteen jälkeen saada peräänsä epätoivoisesti soittelevaa roikkujaa, joka ei ymmärrä peliä vihelletyksi poikki jo kauan aikaa sitten. (Huom. siis: tequilaisen ja savuisan illanvieton aikana magic numberin kysyminen lähinnä varmistaa ettei mahdollisista jatkojen jatkoista Vantaalla seuraa aamuista draamaa tai vähemmän maagisen puhelinnumeron tivaamista, eikä ole merkki miestä imartelevasta naisellisesta turhamaisuudesta.)
Toki jos miehen ilmoittama numero lähentelee kolmeasataa, on syytä epäillä tyypin olevan joko krooninen liioittelija tai todellinen erikoistapaus, mikä saattaa vaikuttaa viilentävästi seuraaviin liikkeisiin.

(Viikonlopuksi suunnitellusta Lahden reissusta ei tullut mitään, I'm pissed.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.