IRC-Galleria

(Nämä on niitä päiviä jotka viettää kevyessä ajatustyhjiössä, vaikka kaiken taka-alalla vaaniikin taas levottomuus ja epätietoisuus tulevasta; niin paljon suunnitelmia että lähes unohtaa keskittyä lainkaan tähän hetkeen. Olen melko varma, että tämä tulee olemaan tästälähin melko monen kevään perusvire, fuck.)

Hassua etten pitänyt MGMT:tä mitenkään kummoisena aikoinaan, mutta yhtäkkiä Kids kolahtaakin niin lujaa että en tiedä miten päin olla.
Hassua että muuten todella ärsyttävä LCD Soundsystem on tehnyt niinkin hyvän biisin kuin New York I love you but you're bringing me down.
Hassua että jokin niinkin hyvä kuin Oddjobs voi olla niinkin rehellisen ug ja tuntematon.
Hassua että The Thermals on pitkästä aikaa sellaista pixies-indietä mitä on vihaisilta teinivuosiltaan kaivannut, back then indie still used to mean something. (Jollette usko, kuunnelkaa itse: http://www.myspace.com/thethermals )
Hassua etten vieläkään ole koukuttunut.
Hassua että tänään olen nähnyt runoutta kaikkialla - levyjen takakansissa, yliopiston kirjeissä, arkipäiväisissä keskusteluissa. Tiedän kuka osaisi edelleenkin arvostaa sitä, mutta tiedän myös minkä rajoissa on järkevää ajatella niin enää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.