IRC-Galleria

We'll be home when it reaches the groundLauantai 24.03.2007 17:20

Puhuin viime kesänä ystävystymäni italialaisen Marcon kanssa kanssa mesessä ja kun ihmettelin miten tapaamisestamme on voinut kulua jo melkein vuosi, hän kysyi miten elämäni on muuttunut sillä välin. En osannut vastata, sillä kun kelaan tätä vuotta taaksepäin, en huomaa minkään oikeastaan muuttuneen. Tietenkin tiettyjä sävyeroja on tullut kaikkiin asioihin, mutta perusteema on pohjimmillaan pysynyt samana. Kesän jälkeen aika on kulunut aivan käsittämättömän nopeasti, yhtäkkiä huomaa vain valmistuvansa tämän kouluvuoden toiseksi viimeiselle koeviikolle.

Vaikea muistaa mitään viime syksystä tai talvesta, tuntuu että se on ollut melko tapahtumaköyhä hyvinkin värikkään kesän jälkeen. Joitain hyviä hetkiä nousee tietenkin mieleen, kuten se kun oltiin Lotan kanssa katsomassa Zen Caféa Lutakossa ja oli vielä niin varhainen syksy että tarkeni pelkällä hupparilla ulkona ja kun Arttu tuli hakemaan meidät sieltä yöllä kahdelta, kaikkialla oli ihan autiota ja sumuista. Se, kun kävin Jannikan luona Helsingissä ja poltettiin pitkään tupakkaa puistonpenkillä, vaikka Jannika oli lopettanut ja minä en polta. Lähes aina Artun kanssa vietetyt viikonloput. Bluesin sävyinen joulu. Ja kaikki pokeri-illat ja epämääräiset humalat.
Onhan niitä. Vaikea olla sekottamatta asioita viime vuoteen, ainakin tällä hetkellä mielessä on vahvasti viime kevät. Muistan täsmälleen miltä se kuullosta (Wolf Parade, Soul Captain Band ja London Elektricity), miltä tuoksui (uusi nahkatakki ja märät hiukset), miltä maistui ja tuntui ja niin edelleen.
Ehkä jippo onkin siinä, että todella elääkseen jonkun ajan, sille on annettava vuoden verran aikaa asettua mieleen erotellaakseen ne asiat, jotka ovat oikeasti muistamisen arvoisia.

np. Wolf Parade - Fancy Claps

Monen vuoden ajan olen kyllä elänyt täällä vain laskien vuosia siihen että pääsen pois Ähtäristä. Kaikella kunnioituksella tätä paikkaa kohtaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.