IRC-Galleria

- sorry, but this is my obsessionSunnuntai 29.01.2012 06:16

Ensiks, mä oon niin pakkomieltyny tähän tv-sarjaan, etten ees O.C.'seen kiintyny näi paljoo! Tää sarja vie oikeesti multa järjen vielä joku päivä... Mä kuolaan tätä joka päivä, eikä mulla varmaan sit oo muuta elämää enää. Oon vissii nolife nykysin. 2009-2012, tähän asti JOKAINEN, ihan JOKAINEN jakso on ollut omalla tavallaan aivan mahtava.
Toisekseen, mä en todellaakaan seuraa tätä sarjaa pelkästään sen takia, että mun mielestä Damon (Ian Somerhalder) on niin vitun seksikäs ja vitun kuuma. Mä jumaloin tässä sarjassa KAIKKEA. Sitä juonta, kaikkia näyttelijöitä, koska kaikki ovat omalla tavallaan aivan täydellisiä, aivan upeita.
Kolmanneks, mulle voidaan sanoo, et oon massaa koska seuraan tätä sarjaa tai päivitän tätä mun gallerian blogia koko ajan näillä kuvapäivityksillä. Tosiasiassa, mä päivitän tätä ihan mun omaks iloks ja sen takia, että mä rakastan kirjottaa ja laittaa kuvia tänne. Ja mun mielestä noi kaikki kuvat, mitä oon laittanu tänne, on aivan helvetin taiteellisia, enkä mä laita niitä tänne sen takia, että pääsen ihkuttamaan Iania, Paulia tai Ninaa. Ne on vaan täydellisiä, liian täydellisiä ollakseen totta.
ANTEEKSI, pakollinen vinkumis-angsti-päivitys tähän väliin. Mua vaan väsyttää ja vituttaa, ku jotku tulee vinkuun.
Kiitos, hei ja näkemiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.