IRC-Galleria

elnath

elnath

en lupaa mitään...
Kiinalainen horoskooppi: Sika

Luonnollinen ja rennosti elämään suhtautuva Sika ottaa ilon irti lähestymässä olevasta omasta vuodestaan jo etukäteen.
Sialla on melkoinen määrä suunnitelmia viriämässä ja niitä kannattaa lämmitellä luottavaisin mielin, sillä viimeistään omana vuotenaan Sika saa projektinsa kunnolla käyntiin.
Sika on luonteeltaan avoin ja auttavainen luonne. Tästä syystä hänellä on Koiran vuonna entistä enemmän ystäviä ympärillään, tekipä hän mitä tahansa.
Sika haluaa säilyttää kaikessa tekemisessä oman riippumattomuutensa, eikä ole valmis ottamaan käskyjä tai ohjeita vastaan muilta ihmisiltä. Tällä tavalla Sika pystyy välttämään parhaalla mahdollisella tavalla kaikki häneen kohdistuvat huijausyritykset ja hyväksi käytön. Vaikka ihmiset ovat Koiran vuonna tavallista varautuneempia, ei se tunnu tuottavan Sialle mitään ongelmia yhteistyökumppanien tai rahoittajien hankinnassa. Ilmeisesti Sian rento ja avoin asenne on niin vakuuttava, ettei epäilyksille jää sijaa.
Tänä vuonna Sika aloittaa jonkun todella suuren projektin elämässään ja aika kuluu sen kimpussa yllättävän nopeasti. Tämä iso pamaus liittyy joko mittavampaan matkaan tai bisneksiin, joista molemmista jää pysyvä merkki Sian henkilöhistoriaan.
Parhaimmillaan kysymyksessä voi olla täysivaltainen ja menestyksellinen uran vaihto.
Sika on tänä vuonna harvinaisen lennokas ja innostusta herättävä ilmestys, jolle ollaan valmiita tarjoamaan niin ystävyyttä kuin konkreettista apua suunnitelmien toteuttamisessa.


Rakkauselämässään Sika elää haltioitunutta aikaa, eikä vauhdikkailta ihastumisilta voi välttyä. Sika näyttää tunteensa avoimesti ja joutuu tästä syystä kuitenkin helposti hyväksi käytetyksi todellisen rakkauden sijaan. Valitettavasti näiltä murheellisilta takaiskuilta ei ole Koiran vuonna helppo välttyä, mutta toisaalta miksi edes pitäisi. Eihän suhteen todellista laatua voi tietää ennen kuin kokeilee.
Sian tulisi antaa kumppanilleen enemmän aikaa ja tilaa omien tunteidensa selvittämiseen. Sialta itseltään siihen menee vain muutama minuutti, mutta toiselta yleensä paljon kauemmin. Sian tulee varoa tukahduttavaa käyttäytymistä, jotta suhteella olisi paremmat mahdollisuudet onnistua.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.