IRC-Galleria

olipa viikonloppu! puss pusssSunnuntai 13.04.2008 17:45

perjantaina oli anskun kans parhaat kekkerit ikinä! tehtiin taas tieteellisiä kokeita kahvin ja kahvikupin kans. ja myöhemmin illalla vähän kallisteltiin muita kuppeja ja saatiin miesvieraski ja sittehän siinä oli mukavaa kolmestaan tanssia leena-tanssia! :9 oli kyllä niin hurja ja kummallinen perjantai että huhhuh!

"nyt loppu bileet!"
"joojoo, mie lasken just rahoja."

lauantaina oli pää pikkusen kipiä, mutta ei se mittään, semmoset pääkivut jäi ko verenpaine nousi sekunnissa äärilukemiin yhen puhelun jälkeen. mutta minkäs sille voi ko on kaiken pahan alku ja juuri :<<!!! noo, lauantai-ilta kuitenki meni niin huipusti ko olin irin luona illallisella kaisan ja tiinan kans. en oo ikinä ennen syöny niin elegantisti! mietittiin kaisan kans vain, että syökö elegantit ihmiset ihan nuin paljoa ko me syötiin. nam. irin kans sitte vielä pimeässä käveltiin ja haisteltiin ko hajuvesi haisi aika voimakkaasti puolen yön maissa :o! ja mulla tippu piilarit irin tykönä, niin en nähäny mittään ja luulin lumikinosta valkotakkiseksi ihmiseksi joka kävelee meitä vastaan.

tänään, sunnuntaina kävin hakemassa hiihtomonot vintiltä, ja lähen kohta irin kans laavulle hiihtämään. molemmilla on tod.näk. reput täynnä evästä. saa nähä jaksetaanko enää hiihtää takas. sinne hiihtäminen ei ole kova homma, ko vauhti on päätä huimaavaa ko eväät kuumottelee repussa nii pakko hiihtää lujaa!

ens viikonloppuna anskumuru tulleeki meile, ko oon yksin kotona. hihi. taas meilon kekkerit :>!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.