IRC-Galleria

ehoehoeee. nyt on menny kyllä kaikki hommat aivan hulluksi. jaanako ilimesty meile eilen niin sen jäläkeen ei oo mikkään ollu ennää ennallaan! : DD sanoin jaanale eilen ko joima kahavia, että olis mukava saaha uus puhelin muttako ei ole rahhaa. no lähimä dna:lle jaanan puhelinlaskuja setvimmään niin sielähän mie aukasin uuen liittymän, ja samala otin uuen puhelimen matkaan.
eilen puhuima myös että olis kivvaa saaha kesäksi kämppä, ja kattelima jo asuntoja netistä, ja vähän yölä ko huruilima jaanan merrrrrsula, niin ajelima sieläpäin misä niitä tyhyjiä kämppiä oli.
noh, tännään ko lähimä ajeleen tänne vuokattiin, niin kappas, puhelinhan se soi mulla, ja me saima sitte kämpän toukokuun puolesta välistä jonnekki elokuule saakka. : DDD
kannattaa äitile sanoa että tarttis kämppää niin se kyllä mainittee oikeile ihimisile. meän tulevasa kolomen kuukauen kämpäsä on kuulkaas pihala rillikatos ja saunaki vissiin, jos oikein ymmärsin. sauna sielä kuitekki on, sisälä tai pihala. kari ko kari. että sehän mennee koko kesä saunoesa ja rillaillesa!
mitähän sitä sitte huomena tapahtuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.