IRC-Galleria

hohhohohohooo homma hallussa! eipä oo tullu tännekkään kirjoteltua pitkäään aikaan, ko en oo jostain syystä jaksanu netissä ees hirveästi pyöriä. oon vaan puuhaillu kaikkea muuta. en kyllä ees tiiä mitä. mutta tännäänki olin muka niin ahkera että tein kaks esseetä, toisen ruottiksi ja toisen englanniksi, ja sitte yhen rapsan tein suomenkielelä! kuvitelkaa. oon ehkä sittekki monikielinen henkilö. (hmm.. mitä.)

onpa kuitenki ollu rattosaa täsä viime viikkojen aikana! kilpisjärvi on unelmissa, en mie sinne olis jaksanu ees lähtiäkkään, ko rahat on kaikki menny taivaantuuliin nyt jo vaikken missään oo ees käynykkään. 8 päivän päästä on muutto eessä ja sitte mie vaan saunon ja grillaan ja kännään ja nautin omasta rauhasta. ehanaa! mmmmm.

vappuki oli aika rattosa! pitkästä aikaa näin kanna-aisaaki <3 voi että, oli ihan niinkö ennenki. kauhiasti riitti juttua vaikkei olla pitkään aikaan puhuttukkaan, niin ei silti ollu semmonen vaivautunu olo. pittää nähä kanna-aisa piakkoin uuelleen <3 mutta siihen saakka tsekkaa filettä baby!

istuttiin vappuna siinä meän kepapin eesä yhelä! meitä oli siinä kauhia lössi ja juomaa oli aika mukavasti matkasta. se oli rattosa hetki se. tai oli se vissiin vähän enemmän ko hetki. mutta parasta oli se ko saila luuli että iri on absolutisti, ja sitte ansku vielä sano että "mie olen aina iri luullu että sie olet absolutisti ja uskovainen!" : DDD pientä repeilyä.

niin, ja oli se vappu niinkö silleen aamusta asti jees! ko jerpan kaa sekoiltiin <3 EKSÄ TIIÄ KUKA MUN ISÄ ON?! ja ellaki oli messisä <3 ja santsu osti rähinäkeijun anttilasta. nam. koko päivä tsippailua kaupungilla. en ees muista koska viimeks oon ollu kaupungilla, niin nyt vappuna keskustassa tuli pörrättyä kyllä ihan nokko! perjantaiki istuttiin toton eessä vissii kolome tuntia.

nyt on kyllä ollu jotenki vallan heleppoa ja rattosaa elämä! tämmöstä kiitos lissää. levitelkää kiitos ruusuja minun etteen ko kävelen jossaki! niin sitte saatan ottaa muutaman tanssiaskeleenki 8)




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.