IRC-Galleria

no voi mahoton paikka. mie olen tännään ollu kyllä niin vanha mummo ettei toista. irin kans istuttiin päivällä ensin pitkälä penkilä tuola meän takapihala auringosa ja juteltiin meän uuesta pyykkikonneesta ja sitte sitä piti lähtiä vielä oikein kattommaan että onko se juuri tosi että siinä on oikein kello joka näyttää että kauan se kone vielä pessee! no sitä taivasteltiin tuola vessassa ja ihmeteltiin ko niin hienot valotehosteet ja äänetki on vieläpä PYYKKIKONNEESSA.!
kaupungila sailan ellan ja santsun kans sama mummomeininki jatku, istuttiin sampparilla sielä pihalla penkilä ja taivasteltiin kaiken maailman asioita, ja yllättäen puhuima taas meän uuesta pyykkikonneesta :' D historian kirjat sekasin ko meilon uus pyykkikone.
sitte mie kurja vielä unohin irin matkasta ko se piti hakia tärskyiltä! se soitti ja mie siinä muistin että perkele iri piti kyytile ottaa ja mie rontti olin ajamassa nivankyllään päin jo ylikylän kohala. ei se auttanu ko kääntyä ja lähtiää hakemaan se tärskyilijä : D voi taitamaton paikka!

mutta semmosia. huomena lähen yökylästelleen keminmaahan ja viikonloppuna mie saan oman rauhan ja oman kämpän ja oman kaiken jee <3. huisin mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.