IRC-Galleria

Apulanta-KadutSunnuntai 07.06.2009 07:38

Eee, on tää aika hauskaa. Oon ehkä ensimmäistä kertaa kämpillä pienessä sievässä yksin. Meikä täälä fiilistellee apulannan tahtiin ja syö rillimakkaraa. tajusin äsken että ko lähen ens viikoksi sinne riparile niin en saa sielä rillimakkaraa. häätyy vissiin ottaa omat murkinat sinne matkaan että selviää viikon sielä! tämän päivän ruokailut on ollu aika yks puoliset. aamiaiseksi rillimakkaraa, päivälliseksi hampurilaista ja iltapalaksi 4.30 rillimakkaraa. nams!
huomena pitäis santsun kans selvitä kahelta kattoon arktikumiin inkkaria. huohhh. helpommin sanottu ko tehty. tänään tuli tivolissa tuli semmonen olo että olis ihana päästä umppariin. santsu kaato lonkeron minun lompakon pääle, ja tuli siitä mieleen, ko kerran umpparisa kaajoin siiderin/lonkeron oman puhelimen pääle. puhelin oli pöyvälä ja vielä soiki, ja sielä se nätisti ui siiderissä/lonkerossa. enkä mie ees tajunnu nostaa sitä sieltä lammikosta, niinkö en ymmärtäny nostaa sitä lompakkoakaan tänään.
tuli muuten mieleen etten mie oikeastaan ees aattele hirveästi mitä kirjotan tänne, mutta sormet vaan liikkuu näppäimistöllä. varmaan huomenna naurattaa lukea tätä tekstiä, ko täsä ei oo mittään tolokkua.
nii ja sitte meikän kesälomareissu näyttää haaksirikkoutuvan aika pahasti. kukaan ei ole missään silloin ko meikä olis liikkeellä. en mee sitte yhtään mihinkään. istun jossain rovaniemellä sillan alla viikon ja juon alkomahoolia. siinä olis reissua varmasti aivan tarpeeksi. huohhhh. tai sitte mie vaan meen minne meen, junassa vietän kesälomareissun. käyn ottaan helsingissä, tampereella, oulussa, kemissä, ja joka puolela kuvia vaan. ja oon junassa. hei muuten aika hyvä biisi on apulannan kaikki sun pelkosi. jee.
meikä lähtee nukkuun, öitä.



emmastina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.