IRC-Galleria

Mä kävin torstaina kampaajalla ja alotin tukan kesävaalennuksen. Alkuun raitoja ja sitte pikkuhiljaa taas koko pää vaaleeks :) Ja jos tän tukan sais vielä kasvamaan jollain tuplanopeudella, nii ois kauheen kiva. Mä en millään malttais oottaa.

Viikonloppuna kävin Seinäjoella maalaamassa seiniä valkoseksi. Se oli ihan kivaa, vaikkaki tosi rankkaa. En ois ikinä arvannu, että maalin vetely telalla tasaseen seinään voi olla nii rankkaa! Mulla oli kädet ihan puhki ja poikki. Mutta se oli kans aika rentouttavaa. Siinä ei tarttenu suuremmin aatella mitää muuta ku että se maali jää sinne seinään ja ettei se alla oleva ruskee kipsilevy näy enää läpi :)

Eilen sunnuntaina oli taas kymppisynttärit. Kerran vuodessa rykästään ja pistetään synttärit pystyyn. Suunnitellaan juontoja, valmistellaan koristeita, hoidetaan evästauolle karkit, tripit ja jätskit, pistetään kaikki pystyyn ja kerätään pois. Niin se menee. Ja joka vuosi katotaan samat taikurin taiat ja kuunnellaan samat vitsit :) Mä kekkasin osan niistä taikurin jujuista nyt jo toisella katselukerralla. Katotaan miten mä etenen vuoden päästä!

Ja Raamatun luku jatkuu. Mä oon yllättävän (!) hyvin pysyny lukuohjelmassa mukana. Pientä lipsumista on tullu sukuluetteloitten kohilla, mutta muuten sujuu. Tänä aamuna Jaakob hankki viekkaudella Iisakin siunauksen ja lähti Eesauta karkuun ja näki unen kivi päänsä alla. Siihen aikaan ei oo ollu pehmeitä tyynyjä. Nyt se Jaakob on sitte vaimonhakureissulla. Eikä tuu pariinkymmeneen vuoteen takasin ku ei appiukko vissiin päästä. Katotaan. Huomenna jatkuu :) Ja Vuorisaarnassa on päästy loppupuolelle.

Tällasia tänään. Me lähetään äitin kanssa kirjastoon ja syömään.


Syötiin muuten merikoululla opetusravintolassa. Oli hyvää ruokaa. Ja halpaa. Alku-, pää- ja jälkiruoka yhteensä reilu 10 euroa! Toistekin sinne hakemaan ähkyt :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.