IRC-Galleria

headcase

headcase

w8 m8 ur d8 is l8

Toinen paiva vapauksien valtakunnassaLauantai 30.08.2008 21:51

Herasin aamulla kattohuoneistossani ystavani Ruuthelsin soittoon. En voinut vastata koska se olisi maksanut aika sikana, sori ruuthels. Nain unta mm. toisesta maailmansodasta.
soin aamulla jotain perinteista hollantilaista aamupalaa johon sisaltyi suklaarakeet leivan paalla.
Myohemmin lahdimme janneken kanssa PYORILLA taalta kotoa ns. " kotielainpuistoon '' joka on tassa lahella. ei muuten maksanu mitaan.
Tapasimme siella Ninan ja Sirjan ja myohemmin Jennyn ja Matiaksen. Kiertelyn jalkeen menimme laheiseen vesipuistoon jossa oli kaikki. otimme aurinkoa ja uimme. Oltii varmaa valkosinta porukkaa siella ku kaikki oli hullun rukeita o__O. Uimavalvoja seta anto meille palautetta (hollanniksi) koska laskimme saantojen vastaisesti vesiliukumaesta. Hengailimme vesipuistossa mallivartaloisten hollantilaistemme kanssa n. 3 tuntia. sitten syotii jaateloo ja lahettii janneken kaa tanne kotii.
Kuulostaa silta etta kohta ois ruoka. Sitte pitaa vaha laittautuu ja lahtee Ninalle alottelee ja sit lahetaa kaupunkii kiertelee baareja. mennaa jonnekii mestaa mis drinkit maksaa kork. 1,5 e :
D
ei paha.

Ilma on tosi hyva, 26 astetta lamminta ja aurinko paistaa. Te harvat ja valitut kenelle oon luvannut lahettaa kortit saatte ne sitten ku oon kayny Amsterdaaaaaamissa. sit on enemman kirjotettavaa.

siistii olla taysikanen. Emma hei oon 91 ja oon taysikai ;);)

huomenna kuulette lisaa toverit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.