IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Oli Bakacon ja oli kivaa (vaikka vituttikin suurimman osan ajasta lauantaina ja oli ylisuuret kengät ja jalat tuli kipeiksi ja oli kylmä ja binding puristi kuten aina... ilman noita juttuja olisi ollut siis ihan huisin hienoa 8>/), kiitos kovasti kaikille seurasta~! Tykkään teistä hirveästi. ;v;

Lauantain aamupäivä oli jees, poledancingia liikennemerkin kanssa, pesistä sillä samaisella merkillä ja Nemsin veitsellä (joka haavoittui siinä), randomeita stalkkereita ja kaikkea muuta hienoa. Illemmalla photoshoot katkesi melkein siihen, että alkoi sataa ja piti mennä sisälle, mut kunhan saatiin siellä levättyä hetki ja vallattua käytävänpätkä homma jatkui vielä vähäsen. Lattialla möyrimistä ja Nemsiä olkapäällä, ah. <3 Tuli todistettua, etten olekaan ihan makarooni tai voimaton! Oli kyllä hienoa kannatella Nemsiä aina viimeiseen hetkeen asti, sitten kun oma kroppa alkoi täristä liikaa ja Izaya-kun meinasi luisua alas piti laskea se lattialle, venytellä ja ottaa uusiksi.

"Miusta tuntuu et miusta otettiin just kuva."

"Izaya hei, voisitko sä pyöriä tossa tolpan ympärillä vielä vähän et voisin ottaa videota?"

Ja sit toki se hieno kohtaus, kun kurkittiin auditorion ovelta jotain ohjelmaa pikkuisen, Nems ja mie, ja kun käännyttiin kohdattiin saman tien pari hassua ihmistä kameroidensa ja koiranpentusilmiensä kanssa.
"Voisitteko te vielä mennä tohon niin kuin olitte äsken?"

"Saanks mä ottaa teistä kuvan kun syötte nuudeleita?"
- ...En mie voi syödä näitä kun nää on kuumia. ;_;


Yö vietettiin ihmeen mukavasti autossa, en tiedä muista mut miulla oli ainakin hämmentävän mukavat oltavat. Kääriydyin takkeihin, paitoihin, makuupussiin ja peittoon ja nukuin katkoitta aamuun asti. Sit kyllä taas nauratti herätessä, kun coniporukkaa kävelee auton ohi ja oli niin hehkeä olo että uuh. Ei tullut edes paikat kipeiksi, whaat.

Sunnuntai oli taas tyypillinen jumituspäivä, kuten noilla conisunnuntailla vähän on ollut tapana. Sain kuitenkin perinteisen conijuoksupyrähdykseni, Auraa ei ollut saatavilla joten pingottiin Nemsin kanssa. Ja oon melko varma, että saan syyttää sitä miun illallisesta reisikivusta. >8< Sinä päivänä miulla ja Nemsillä oli muutenkin suurimmaksi osaksi vain toisemme, oli aika yksinäistä välillä. ENNEN LÄHTÖÄ SAATIIN ILMAISTA PULLAA. Ehkä parasta. <3

Selvittiin taas ajomatkasta hengissä ja päästiin perille Lappeenrantaan, auto purkautui kummallisen suosiolla enkä tietääkseni unohtanut mitään elintärkeää minnekään. Jee! Väsytti ihan homona ja nukuin varmaan sen 12-14 tuntia ja ryömin tänään kunnolla ylös vasta joskus vähän ennen iltakuutta, öööö. Nyt taas aika kypsä olo, voisin nukkua lisää.












Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.