IRC-Galleria

edwardhekuma.com (henkilöesittelyt)Perjantai 20.02.2009 15:25

Henkilöesittelyt

Täältä löytyvät tämän kunniakkaan Yökötys-sarjan tarinoissa seikkailevien antisankareiden pyhät esittelyt, jotta voisit oppia tuntemaan ainoat oikeat ystäväsi hieman paremmin.


Bella Spam
Tarinoiden luonnevikainen sankaritar, joka kärsii paljon ja etsii uusia aiheita tuskalleen lähes mistä tahansa. Tuskastaan hän selviytyy käpertymällä epämääräiseksi palloksi ja nuuskimalla itseään. Hän rakastaa Edward Kullinia ja haluaa siksi murhata itsensä. Oikeastaan hän haluaa murhata itsensä todella, todella, todella monesta syystä, joskus esimerkiksi katkenneen varpaankynnen takia.

Edward Kullin
Ärsyttävä vämppyyriprinssi, joka hurmaa Bellan ihanilla paskanruskeilla silmillään iik ja harrastaa nudismia ihQ. Hänellä on satoja, ehkä jopa tuhansia urheiluautoja ja terävät, suloiset hampaat. Hän on itse asiassa melko sairas, itsetunto-ongelmissa kierivä yksilö.

Jacob Black
Ilmavaivainen ihmischihuahua, joka rehellisesti janoaa Bellan rakkautta ja vämppyyrien kuolemaa. Hän ilmestyy joskus varjoista ja esittelee ällöttäviä koiratempauksiaan. Hän on hurjan mystinen intiaaniroisto.

Billy Black
Jacob Blackin isä, intiaanigigolo, ei kykene muuttumaan pikkukoiraksi.

Alice Kullin
Säälittävä emogirl, joka tykkää järjestää pervoja pornoistuntoja ja ihania orgioita perheenjäsentensä ja ystäviensä kanssa. Näkee väkivaltaisia välähdyksiä tulevaisuudesta ja sekös häntä vituttaa.

Jasper Kullin
Typerä bimbovämppyyri, Alicen huora. Tunnetaan helikopteristaan.

Emmett Kullin
Emmett Kullin on pikemminkin Emt Kullin, sillä hän ei oikein tiedä mitään ja peittää tätä älyllistä puutostilaansa jatkuvalla, kovaäänisellä naurunhohotuksella. Jasper on salaisesti rakastunut Emmettiin.

Rosalie Kullin
Hieman kehitysvammainen punkkarivämppyyri, joka tykkää nostaa pitkät vaaleat hiuksensa irokeesiksi ja sen jälkeen sohia hiuksillaan ympäriinsä kuin haavoittunut yksisarvinen.

Carlisle ja Esme Kullin
Vämppyyritalossa asustava vanhuspari, jotka eivät liity mihinkään suunnilleen mitenkään ja jotka ovat kaiken kannalta täysin turhia, joten tyytyvät operoimaan toisiaan kaikessa hiljaisuudessa ja pelottavassa pimeydessä.

Charlie Spam
Bellan väkivaltainen isä, joka on hakannut tyttäreltään aivot pihalle jo kauan, kauan sitten ja syö ko. aivoja sekä Jeesuslapsia aamiaiseksi, lounaaksi, päivälliseksi, välipalaksi sekä illalliseksi, joskus myös yöpalaksi.

Lisää henkilöesittelyjä tulee sitten, kun kauhea ylläpitäjä jaksaa kirjoittaa niitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.