IRC-Galleria

Kami No ShizukuSunnuntai 13.12.2009 16:07

Sainpas sen katottuu.

Kame ja viini on rakkaus. Pakko sanoo. Nyt tekis mieli vetää viinii. Enkä mä ees viimeks ku kokeilin pitäny viinistä. Mut joku päivä etin kyllä viel viinit mistä tykkään ja juon. Tuli tota kattoessa päätettyy.

Rakastan Kamen hiuksii tässä. Yks syy miks oli pakko kattoo. Noi on klassisen tyylikkäät. Rakastan niitä. Kyllä ne sen normit olkapääpitusetki on hyvännäköset mut... nois on jotai iha erilaista.

Se kyl näyttää vanhemmalta niissä. Mut mikäs siinä ku ne sopii sille.

Mutta toi idea oli ihana. Kaikki noi tarinat mitä noihin viineihin liitty ja se kuinka ne opetti Isseille ja Shizukulle elämästä ja siitä mikä on tärkeintä.

Eka toi sarja oli vähän tylsä. Mut pidemmän päälle opin oikeesti rakastaa sitä omalla tavallaan. Se oli vähän erilainen ku mitä mä yleensä katon, mut... ei se huono ollu. Pidin siitä. Ne tuoksut ja kaikki.

Issei ärsytti ihan vitusti alussa. Vitusti. Mut sit jokusen viimesen jakson aikana opin oikeestaan pitämään siitä.

Kai niitä pitää vaan ymmärtää ennen ku niistä voi pitää. Sama juttu sen naispääosan kaa. Helvetin ärsyttävä ja hermojaraastava mut kyl siitä oppi silti pitämään. Omalla tavallaan. Vaik en mä henkilönä sitä edelleenkää pidemmän päälle jaksais. Hermojaraastavaaa. Miks naisista tehään nii usein tollasia. Japanilaisilla on jännä käsitys rakastettavasta naisesta.

No onhan ne kait ihan söpöjä. Jos ne vaan ois vähän vähemmän ärsyttäviä nii ois hyvä.

Mut pidin :<

...Ja nyt toi mun tilaama One Drop single vois kans saapuu kiitos. Mutku se on samas tilaukses Break the Records DVD:n kaa nii... kestää 8< + en sit tiiä saanko sitä ees ku, öh, tilasin tota DVD:tä First Press Limited Editionin ja... no... Yesasian kautta kieltämättä helvetin hyvä yrittää mitää semmosta ku ne myydää loppuun aika vitun nopeesti muutenki ja emt pistääks noi sen vasta niiku TILAUKSEEN ilmestymispäivänä. En varmaa saa XD

No mut sit tilaan sen normiversion. Ja ootan vähän kauemmin ja kiroon ku heitin aikaa hukkaa. MUT OLIHA PAKKO NYT EES YRITTÄÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.